- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
-
tibaimp
nagyúr
_ak_ : Kösz! Az ilyen hsz-eknek semmi értelme, mikor az embert hülyének néz egy másik, akit nem is ismer....Ülj le fiam egyes!
Többiek:
A többieknek köszönöm, a mentést amúgy én is megtaláltam magamtól, az egyéb grafikai beállítások, stb gondoltam hátha....[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
keneseig
tag
Az előfordulhat ,hogy nem esett ki egy fegyver recept az egyik szervezett bűnözéses helyszínen? És mivel azt már vagy 15 szinttel ezelőtt csináltam meg így buktam a fegyvert?Konkrétan a Psalm 11:6
Köszi -
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Konzoljátékosok véleményét kérdezném:
Van PS4-em és Xbob One X-em. Melyiken szebb, stabilabb, szóval jobb a játék?
Köszönöm! -
_ak_
addikt
válasz kaposznyak #23910 üzenetére
Ha megy az angol, akkor ezt ajánlom vegignézésre: [link]
Let's begin, de gozaimasu!
-
jonnyjoker01
veterán
-
nincsnév007
őstag
amikor mi leszünk az afterlife vezetője, judyval ébredünk, ott Judy mindenképp elhagyja a várost? [ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz nincsnév007 #23914 üzenetére
Igen, mert te felmész az űrbe azért az utolsó melóért amitől ugyan híres leszel, de utána amúgy is meghalsz... De ő amúgy is itt akarta hagyni a várost. Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Topikgazda
válasz nincsnév007 #23916 üzenetére
Egyszersmind mégis megválaszolja azt, miért van benne ráció. Ahogy Johnny is mondja, így nem fog miattunk senki élete veszélybe forogni. Ugyebár az Afterlife-vonal esetén Rogue (ill. Weyland), az Aldecados vonalon Saul (és még sokan) meghal(nak) azért, hogy mi (vagy Johnny) éljünk. Ami azért elgondolkoztató, mert nagyon is mély igazság van benne. Érdekes, hogy az Aldecados féle véget oly sok mindenki pozitívnak tartja, figyelmen kívül hagyva hány ember hal meg azért, hogy mi éljünk. Ehhez képest ha csak csendben főbe lőjük magunkat, az brutális és nyomasztó... Kicsit Hollywoodi értékrend... [ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
keneseig
tag
Tárgykészítés fejlesztése nélkül mennyi ikonikus fegyver kerül ki a repertoárból kb? Vagy úgy általában fegyveres buildra mennyire ajánlott a tárgykészítésre gyúrni? Most 90%on vagyok végigjátszásban. Kövi karihoz gyűjtöm az infót.
-
tibaimp
nagyúr
A 2. karakter viszem, így megint az elején vagyok.
Kérdés: Armadillo tervet honnan szerzek majd (az első alakommal mire rájöttem mire is való, már rég volt)[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Topikgazda
válasz keneseig #23918 üzenetére
Nem sok, inkább a fejleszthetőség a kérdés. A crafting build főleg akkor ajánlott, ha a Tech fegyverekre gyúrsz. Ami így viszont önellentmondás, mert minden fegyvertípusból van Tech féle. Ezen kívül jó poén, hogy a különböző addonokból sokat tudsz gyártani. Nem crafter karakterrel legalábbis 1.23 verzióig nagy kevés jó vásárolható addon van. És mivel az is crafter perk, hogy szétszedésnél az addon megmaradjon, bizony rohadtul meg kell gondolni hogy egy jobb addont melyik fegyverbe vagy ruhába rakd bele.
Ezzel együtt nekem a crafter karakter sok szempontból csalódás, leginkább azért, mert nem tudunk nekünk tetsző színnel legyártani egy fegyvert, nem tudunk a nekünk tetsző színben legyártani egy ruhát, stb...
-
Lacuss20
senior tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
V lakásától balra elmentem macskanézőbe, erre látom a köcsög terrorizál egy csajt, már a földön rugdossa...
Na mondom ez így nem mehet tovább, gyorsan ki is törtem a nyakát. Ezt követően a kitört nyakú köcsög leguggolt és sírt, az addig földön lévő áldozat meg valamit mondott miközben elszaladt, de azt úgy, hogy a folyosón futás közben 2x az oldalára fordult, majd visszapattant állóba. A kitört nyakú köcsög meg tovább sírt guggolva... 1.31...Ettől függetlenül az 1.31 jó lett, helyrehozták a tükröződéseket - talán még szebb is lett -, ráadásul sokkal gyorsabban tölt be a játék, mint korábban. Ráadásul még Linux alatt is megvan a 45..55fps 1440P medium / low-ban egy 5600XT mellett.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
keneseig
tag
No úgy döntöttem tárgykészítés mellett power rifle buildra próbálok építkezni 2. karinál. Aztán majd kiderül mi lesz belőle.
-
keneseig
tag
válasz jonnyjoker01 #23913 üzenetére
Köszi! Tudni még hasonlókról amik lehet, hogy nem esnek ki?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
muxi-muxi
senior tag
válasz CPT.Pirk #23928 üzenetére
a Lizzie is marhajó techpisztoly. Feltölthető, gyönyörűen átviszi a gyengébb falakat, és legendary szinten ráaggatva egy visszarúgásgátlót, meg három sebzésfokozót, nincs az az ellenfél, amelyik ne rogyna térdre.
Persze ez nagyjából minden legendás fegyverre igaz. Én személy szerint direkt nem viszem a főszálat, az itt-ott felbukkanó bűnesetekkel tápolom magam durván OP-ra, mert hard-on egy pöttyet szenvedős az eleje. Az XBOX-on a karakterem inkább sörétessel operál, azok a skillek szépen fel is vannak tápolva, mert kontrolerrel mire befogok egy ellenfelet, lemegy a nap. a duplacsövű meg szór eleget, hogy ne kelljen ennyire pixelvadásznak lennem.
Az Overwatch-csal meg nagyon durva vérengzést lehet véghezvinni egy egyszerű ping parancsot követően. fedezékből fejest mindenkinek, és levan a gond. A fegyvereim már rég túllépték az 1000 DPS-t, nagy akadály nincs. Persze azért nem kell egy zsúfolt helyre kamikazeként berontani, mert annak még most is fűbeharapás a vége.Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
-
tibaimp
nagyúr
Észleltem egy olyan hibát a játékban (nem komoly, csak fura, mivel korábban nem volt, így tuti a 1.3/1.31-el jött), hogy a fegyvereknél hibásan mutatja az inventory-ban a attachment-et. Ott a pötty, akkor is, mikor már levetted róla a cuccot.
Illetve valamiért a "sima" gránátot nem tudom Z-vel szétszedni? Az a gond, hogy 1.23-ban nem próbáltam, így nem tudom, hogy ez mostani hiba-e, vagy "örökletes".
-
tibaimp
nagyúr
válasz nincsnév007 #23932 üzenetére
Az lehet, mert a bill két gombja fel van cserélve, de nekem a Z-vel szed szét minden mást, csak ezt nem. De azért kipróbálom.
-
Lacuss20
senior tag
Csináltam zöld max doc-t, 270 darabot tárgykészítés fejlesztése végett, erre láss csodát szétszedéskor se egyesével, se egyszerre nem szedi szét, akkor is ha nem az van használatban Mindegy majd elfogy....
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Topikgazda
-
Topikgazda
Akkor csak én vagyok ezek szerint szenilis, mert a Client, Convoy és Cyberpsycho Sighting mind benne volt már megjelenéskor, ahogy most visszanéztem.
-
addikt
válasz jonnyjoker01 #23939 üzenetére
A Convoy az egyik Panames főküldiben van, amikor
ellopjuk a Militech-től a Basilisk-et. Akkor mutatja ezt a térképen. Aztán utána vagy lesz használva még a Panam endingben, vagy nem. Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
tibaimp
nagyúr
válasz Lacuss20 #23944 üzenetére
20-as Test Atlétika kigyúrva + amit írtál, arany cuccok, lila+kék Armadillo-val (a Tárgykészítés nem volt kigyúrva), nekem 6000 fölött volt az armor. A végén meg sem karcoltak, hiába lőttek 5-en....
[ Szerkesztve ]
-
Lacuss20
senior tag
válasz tibaimp #23945 üzenetére
Aham. Testet most nem toltam ki még nagyon. 3400 armorral is alap fizikaisok már nemsokan ütnek meg. Inkább a módosított sebzéses fegyverek sebeznek. Ami felbosszant azok az istenverte robbanó palackok álladóan megyek katanával és elpukkan mellettem 3 persze hogy reload...
[ Szerkesztve ]
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
tibaimp
nagyúr
válasz Lacuss20 #23946 üzenetére
+1! Az nagyon idegesítő, a robbanó cuccok, attól haltam többször, minthogy az ellen kinyírt volna!
Megkerestem a korábbi mentést, itt a pontos build. A karakter ruházata hagy némi kivetnivalót maga után , de a cél szentesíti az eszközt.
-
nagyúr
Úgy döntöttem, én is belevágok egy női karival. A legfrissebb patch-csel valahogy sokkal smoothabb a játék képi világa, kevesebb a vibráció pl. Azt jól láttam, hogy az utcákon vannak új arcok? Buggal egyelőre nem találkoztam az elmúlt 2 és fél óra alatt.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest