- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Sziasztok. Utoljára valamikor tavasszal játszottam a játékkal, és most hogy beléptem az Origin-be, nem látom a játékomat. Csak a Cyberpunk miatt van Origin fiókom, más játékom nincs.
-
Joshi
titán
Hú bakker tényleg nem is Originen van hanem GoG-on. Sorry.
ui.: nem tudom miért az Origin ugrott be.
[ Szerkesztve ]
-
Evil Snowman
őstag
válasz Dreadloord #24899 üzenetére
Nem tudom, nekem elsőre sikerült a legpozitívabb endinget kihozni a Witcher 3-ban. Ciri életben maradt és a végén együtt iszogatnak Geralttal a kocsmában miközben átadja neki a kardját.
-
nagyúr
válasz Evil Snowman #24908 üzenetére
A Kontinens sorsát tekintve ez egy elég rossz befejezés.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Topikgazda
válasz Evil Snowman #24908 üzenetére
Ahogy Jorus is említi, ez a befejezés maximum annyiból pozitív, hogy Ciri életben marad, és Witcher lesz belőle. Akár melyik király is nyer, a kontinensnek sötét időszaka jön el, vagy kb. mindenkinek, aki nem követi Nilfgaard-ot (ha Emhyr nyer), vagy csak a mágusoknak és nem-embereknek (ha Radovir V. nyer)...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
nagyúr
válasz CPT.Pirk #24894 üzenetére
Sikerült is, ez volt az első végigjátszás secret endinggel. Az elég gonosz volt, hogy folyamatosan ment le a HP, és nem lehetett 100%-ra tölteni, így elég izzasztó volt itt-ott a suicide run.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
tibaimp
nagyúr
válasz Lacielvtárs #24914 üzenetére
Nekem ilyenek már nem voltak, PC-n legalábbis, a küldetésekben. Nem mondom a random utcán előfordult még sima járókelővel.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Engem az b. fel, mikor Johnny mondja, hogy kapd fel a "hotest iron"-t és menjünk,
akkor valójában annyi időt sem hagy a játék, hogy az inventoryba belépjek, egyből rohamozzuk a recepciót ahol rögtön támadnak a nindzsák. Lacielvtárs:
Azért meg kell hagyni, hogy a karakterem se szégyenkezik azon a téren.[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
nagyúr
válasz CPT.Pirk #24917 üzenetére
Jaja, ne is mondd, pisztolyos a karakterem, de épp alig volt lőszerem az inventoryban, és át kellett vergődni az első harcon, hogy tudjak készíteni egy készlet skulót.
-
Alpi.
addikt
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #24919 üzenetére
Köszi
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ehh, Theo pasija mekkora gonk... Még jó, hogy itt van nekünk Brendon.Amúgy, Belépek a játékba, erre egy üres boxer sétál szembe velem az utcán . Na mondom ennyire dögös a karakterem, hogy már a boxerek is sétálnak? Aztán 2 másodperccel később megjelent az ember is a boxerben.
-
nagyúr
No, a suicide run után még pár elmaradt küldik megoldottam, és 159 órával befejeztem. Szóval gyorsan indítottam is egy új karaktert. Ő most netrunner sniper lesz, meglátjuk. Szeretem a legelső szinteket, amikor minden magára húz az ember, aminek egy minimálisan jobb statjai vannak, mint amit épp visel.
-
looser
addikt
Én is gondolkodom, hogy indítok egy harmadik karit, ezúttal céges hátterűt. Viszont a pontokkal gondban vagyok, már másodikra szerettem volna specializálódni, de aztán úgy alakult, hogy mégis fejlesztgettem mindent, hogy változatosan csaphassak le :-) Bizonyos helyeken - sőt, a fixer kéri is egyes küldiknél - muszáj csendben maradni, hogy ne riasszanak, ezt mindig lopakodva oldom meg, de közben ott a kisördög, hogy a sniper, bészbólütő, kard és box is fejlesztve legyen, persze hekkelni is lehessen és közben olcsón lehessen fejlesztgetni...szóval elég nehéz bármiről is lemondani.
Olvasgattam különféle build leírásokat, de mivel az utolsó előtti szinten játszom, párhuzamosan fejlesztve is mindenki egy ütés/lövés/suhintás lesz a vége felé. Ki kell találni, mi legyen
Édes e teher nékem, ahogy a költő mondaná
Jó lenne valami kalkulátor vagy egy olyan leírás, ami azt taglalná, hogy a vágyott képességű karakter fejlesztéséhez mik az elengedhetetlen és a kevésbé fontos tulajdonságok és pontelosztást is javasolna. Tudom, így elvész az izgalom az egyéni fejlesztésből, de azért jó lenne valamennyire specializálódni. A hasraütés nevű tudományos módszer sajnos - legalábbis a játék elején - nem a legpraktikusabbMindent tudok a rákászszakmáról...
-
proci985
MODERÁTOR
[link] ez alapjan van a pontleosztas.
pontleosztasok. assault jellemzoen a katana/pisztoly/assault rifle buildek gyujtoneve. intelligence buildek a hacker buildek. jellemzoen ez a fo elteres, shotgunt es baseballutot mindket varians jol hasznal.
assault katana: [link]
assault cool: [link]
mindket buildnel van boven extra pont, ha valamelyik fegyvernemre ugy erzed nem eleg eros. a kulonbseg az, hogy 18as reflex vagy 18as cool kell inkabb.intelligence build: [link]
ez viszont tenyleg ki van maxolva az utolso pontig: breach protocolt 10 fole vinni kinszenvedes, 16os engineering szinten eleg magas. annihillation nagyon egyszeruen szintezheto, szoval legalabb azzal nem lesz baj.van meg egy hibrid varians, de az egy felreertesre alapul, jellemzoen 10es inttel. legendary quickhackeket harmas inttel is ossze lehet szedni mind, csak grindeot igenyel ES egyebkent se lesz sok ertelme, mert hiaba a legendary short circuit es reboot optics (mint a ket legfontosabb), gyakorlatilag 10es szinten ugyanugy hasznalhatatlan az ag mint 3as szinten, vagy 12es szinten. tehat van egy csomo extra dam, de a legendary berserk es/vagy sandevistan (arasaka legendary softtal) meg kiesik, namost az egyik top katana meg arra tamaszkodik.
ezek optimalis buildek es en very hardot ajanlanek. ami valtozo, hogy 50ig hogy jutsz el, de az egyeni preferencia kerdese is. lvl 30-35 elott nincs sok ertelme a 18as technek, viszont hacker buildnel lehet erdemesebb eloszor body (!), majd int, majd craft, vegul cool fele menni.
alapvetoen a perkek miatt muszaj mindent hasznalni, de jellemzoen 3mas szint villamgyorsan megvan. hackereknel meg erdemes ramenni picit az assault agra shotgunnal es a street brawlerre, kellenek a pontok. tech agat jellemzoen egy buryaval vagy commrade's hammerrel lehet gyorsan szintezni.
perk leosztas: arra ugyelj, hogy nem minden varianssal lesz mindenre pontod. van mas skill ami szinten jo, de ha mindent hasznalsz, akkor nem lesz pontod. ami fontos: crit chance nem kell semmi, azt alapbol maxolni akarod ruhabetetekrol 100ra.
bovebben lejjebb (es lehet lassan irni kene neki egy normalis blogbejegyzest), tl;dr.
body
athletics
- invincible 3 pont
- regeneration
- (epimorphosis ha van pontod)
- multitasker
- divided attention
- cardio cure
- dog of war
- wolverine
- steel shell
- indestrutable (nem lesz ra pontod)
(- steel and chrome)annihillation
(-in your face)
- speed demon
- bloodrush
- manicstreet brawler
- opportunity strike
- dazed
- relentness
- dazed
- unshakablereflexes (gyakorlatilag csak assualt kariknak, hackernek nem)
assault
- executioner
(- longshot)handguns:
- gunslinger (burya enelkul borderline hasznalhatatlan)
- wild west (Burya jobb kozeptavu snipernek, mint a Grad)blades:
- offensive defense (legfontosabb katana / melee skill de 18 pontos reflex kell)
- deathbolt
- judge, jury executioner
(- vannak mas damage skillek is, plusz ott a bleeding, de ez is eleg ha nem katanara fokuszalsz teljesen. ha igen, akkor szinte mindenre erdemes pontot rakni, foleg a slow and steady fontos)tech
crafting (amig nincs kesz a cuccod, utana at lehet skillezni bar pl az edgerunner artisanon en hagynek pontot. en nem nagyon szoktam upgradelni, ezert arra nem rakok pontot, de respec termeszetesen megoldja)
- mechanic
- true craftsman
- 200% efficiency
- field technician
- ex nihilo
- cost optimization
- grease monkey
- waste not want not
- edgerunner artisan
(- cutting edge jo lenne, de nincs ra pontod)engineering
- up to 11
- insulation
- f* all walls
- tesla
- übercharge
- lickety split (kizarolag ha tech shotgunt / snipert hasznalsz)cool
stealth
- silent and deadly
- crounching tiger
- sniper
- leg up
- assassin (nem kritikus, de jo)
- agressive antitoxins
- hasty retreat (!)
- venomous fangs (ugy altalaban minden melee fegyverre mukodik)
- restorative shadows
- cheat death fontos, ha van ra pontod
- hasten the inevitable (venomous fangssal remek kombo)cold blood
- majdnem minden, kiveve az immunity (es ne rakj pontot a mercilessre). ket verzio van: hackereknel nem kell predator, a blood brawl es az icy veins (bar hasznos). assaulthoz nem kell a frosty synapses es a qucik transfer.
- opcionalis: pain is an illusion, ha nincs ra pontod.
- legfontosabb skill: coolagulan, cold blood upgradek.
- innunity felesleges, mert ruhabetet es cyberware megoldja az immunitast
- mercilessre azert ne rakj pontot, mert ha megvan a 20as merciless akkor automatikusan elesedik az utolso perk (rossz a leiras, a mechanika viszont biztosan igy mukodik).intelligence: ez kizarolag hacker buildhez kell. assault kariknal nulla pont, esetleg egy a mass vulnerability + big sleep parosra de altalaban egy-kettonel tobb daemont ugyse fogsz tudni feltolteni.
breach protocol:
- 1 pont eleg a turret shutdown / mass vulnerability / big sleep / turret tamer harmasra, harom perc eleg, bar a mass vulnerability kivetelevel nulla pont is jo, ha manualisan latni akarod mit kapcsoltal mar le. minden masra mehet pont. datamine virtuoso opcionalis, 50es szinttol nincs ra szukseg.quickhacking: foldbe lett nerfelve a contangion, szoval ez az ultimate + legendary quickhackokra megy ra, minden mast ignoral. short circuit (fegyver szimbiozis miatt), reboot optics, system reset, detonate grenade, suicide, hatodik slotba ping/cyberpsychosis.
- biosynergy
- forget-me-not
- hacker's manual
- I spy
- daisy chain
- signal support
- sublimal message: ez a short circuittel egy Moron Labevel lopakodva barmit atomjaira szed.
- mnemonic (reboot optics + ping )
- hacker overlord
- critical error
- optimization
- bartmoss' legacy
ami tehat nem kell: plague, weak link, signal support, bloodware, diffusion, anamnesis[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Topikgazda
válasz looser #24925 üzenetére
Bizonyos helyeken - sőt, a fixer kéri is egyes küldiknél - muszáj csendben maradni, hogy ne riasszanak,
Kérheti, de nem szükséges, hogy így is cselekedj.
Némi bónusztól elesel, ellenben sokkal gyorsabban ki tudod pucolni a területet. Tapasztalat.Minden egyszerre úgy se fog menni. A specializáció nem azt jelenti, hogy mindenben jó leszel. Sőt, épp ez a probléma, hogy a lopakodás megfoszt egy csomó fejlesztéstől, mert egyszerűen nem használod őket. Én például ha még 1x Tech / Crafter karaktert indítanék, biztos, hogy kézigránát-orientált megoldásra építenék. Kell a fenének lőfegyver, ha robbantani is lehet...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
nagyúr
Én ezt RPG-sen szoktam kezelni, sosem lopakodok, mindig hentelek, ha a fixernek a harmadik eset után sem esik le, hogy Viki nem az a klásszikus besurranó tolvaj, és mégis elküld a negyedik lopakodós melóra, akkor vessen magára.
-
looser
addikt
válasz proci985 #24926 üzenetére
Szuper vagy proci, köszönöm Nem csak a craft sörökben vagy otthon
(ha valaki nem ismerné, van egy sörös topic itt a PH-n; kicsit hc időnként, de kezdőket és újrakezdőket is szívesen várunk )
Azt jól értem, hogy a mnemonic (utána kell néznem, magyarul játszom, majd készítek egy megfelelőségi táblázatot ) alapból tartalmazza ezt a két hekket? Vagy ez másra vonatkozik? Egyébként non-lethal karaktereim voltak eddig is (ez válasz (#24927) Cifu-nak is, miért nem robbantgatok ) ez nem fog változni, szóval a rövidzárlat, melegítés, kiberverhiba, ping voltak eddig is a deckben, a fegyverek nem halálosra állítva.
Még valami, akkor inkább a crit chance-t érdemes ruhába pakolni és nem a crit damage-t?Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Kylesa
aktív tag
halála van valamilyen komoly hatással a jövőre?Woodman it's a danger pretty here in Night City
-
looser
addikt
válasz Kylesa #24935 üzenetére
Akkor most lehet, hogy keverem, de ez nem az a küldi, amikor elmész a babaházba, befizetsz egy babára, utána pedig felmész az emeletre, ahol hátul van valahol Woodman irodája. Balhé is lehet, de egyébként lehet simán elbeszélgetni, életben hagyod, elmondja, hova vitték Evelynt. Oda még egyedül mész, emlékeim szerint.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Kylesa
aktív tag
válasz looser #24937 üzenetére
Amiről én írtam, az akkor történt, amikor
Judy-val együtt meglátogattuk Maiko-t, utána mehettem megölni az emberünket. De igazatok van, korábban is meg lehet ölni, de én akkor még gyenge voltam (az őrökkel sem kötekedtem inkább, ellopakodtam mellettük), a fegyvereim sem voltak nálam, és a fickó ökölharcban simán elrendezett. Akkor még kénytelen voltam életben hagyni, de aztán sikerült a revans.(már Ev halála után) it's a danger pretty here in Night City
-
muxi-muxi
senior tag
válasz Kylesa #24942 üzenetére
Nem bug, hanem inkább figyelmetlenség, de bizony a Cloud-ban is is simán lehet fegyvered. Szépen mindent beraksz a szekrénybe, és kraftolsz magadnak egy párat. Ugyanez a helyzet az Ereklye misszióval is a szállodában, ugye ott is mindent ott kell hagyni a Delamainban, és ott is kraftolhatsz magadnak fegyót. Egyedül célzóberendezést nem applikálhatsz rájuk. (Nem is értem amúgy, h miért nem építhetsz magadnak, meg miért nehéz belőle lilát találni...)
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest