Hirdetés

  • Friss GPU IP-ikkel is készült az ARM

    ph Az új Immortalis dizájn elég jól skálázhatónak tűnik.

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • beyruth82

    veterán

    válasz Jinxb1rd #21056 üzenetére

    Ugye ez nem komoly?Szerinted egy astrazeneca, moderna vagy pfizer mivel jobb, másabb vagy akármi?Általában véve is a magyarokban nagy a bizalmatlanság a vélt vagy valós történelmi sérelmek miatt(egyébként nekik is lenne okuk utálni a magyarokat mégsem teszik úgy mint mi) de ez azért túlzás szerintem. Hidd el semmivel sem jobb az usa, kína vagy bármelyik másik politikai vagy gazdasági nagyhatalom. Nézd végig az usa történelmét, főleg a 20.században mit műveltek latin amerikában de a világ minden más táján is!Több mint 80 alkalommal robbantottak ki, vagy támogattak, szerveztek, háborút, polgárháborút,puccsot, államcsínyt, lázadást, zavargást, felkelést szerte a világon.A snowden és egyéb lehallgatási, megfigyelési botrányok is azt bizonyítják hogy az usa saját szövetségeseit is lehallgatja, megfigyeli.De azért mi rettegünk pl a soha senkivel( illetve 1950-53 között dél koreával) sem háborúzó észak koreától. Az usa legalább annyira ha nem jobban kémkedik és gazdasági, politikai, stb károkat okoz nemcsak az ellenségeinek de még a saját szövetségeseinek is. Egyik kutya másik eb.

    U.I:
    Egyébként a cyberpunk 2077 ebben nagyon is realis.Tényleg igy működik a világ, a kormánynok és a cegek is, csak ezek a nyílt tamadasok, haborúk vannak eltúlozva de a felszín alatt tényleg megy az egymas elleni kémkedés gazdasagi, politikai vagy akar fegyveres háború. Te en vagy a többi kisember pedig annyit jelent nekik mint az arasakának a sarki tech sebész a játékban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák