Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    Van kb 10 óra játéktapasztalatom, beszámolnék én is. Eddig a fő történet vonala egész jó, azzal nincs gondom, fenn is tartja az érdeklődésemet.

    Viszont az ezen kívüli dolgokat kiforratlannak és érdektelennek érzem. NPC-k továbbra sem teszik számomra "élővé" a várost. Eleve ha nekik futok senki nem is rinyál. A legnagyobb bajom és nem tudom, hogy lesz-e rá javítás (ha egyáltalán hibának értékeli a fejlesztőbrigád), hogy a rendőrök odateleportálnak. Elütsz véletlenül valakit és azonnal ott a rendőr, de gondolom ez sokakat zavar rajtam kívül.

    Nem érzek késztetést a világ felfedezésére, mert nem "él". Hiányzik, hogy mondjuk a nagyvároson kívül legyen állatvilág (jó háborúk voltak és szárazság, de akkor is...). Az tetszik, hogy rengeteg épületbe be lehet menni, de a mindenféle legyező, meg tűzőgép, meg üvegpohár felvételi lehetősége szerintem túl van tolva.

    Szóval számomra valószínűleg az lesz, hogy letolom a fő küldetés vonalat, esetleg néhány mellékszálat és ennyi. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem a Red Dead Redemption 2 sokkal nagyobb élményt adott, pedig a western nem a kedvencem. Sokkal közvetlenebb, élőbb NPC-k és világ. Ott késztetést éreztem, hogy mindent felfedezzek, bejárjak. Sőt ott sokkal jobb volt az, mikor bóklásztál és wattafakk random dolgok történtek, mint például a kígyó megmarta az embert, vagy a rabok gondoltak egyet és letámadták az őreiket, bolond természetfotóst megtámadták az állatok, stb...

    Sokat tettek a CP-ben a fejleszthetőség és a tech dolgok terén, de amivel behypeolták, hogy teljesen korszakalkotó open world... na pont abban nem érzem, hogy odatették magukat. Pont az élő környezet és a fent felsorolt kis pluszok adták meg az RDR2-ben az élő játékkörnyezet érzést és itt ez nekem nem jön át.

    Az eddigiek alapján nagyon túltoltnak érzem ezt a hypeot, hogy új szintre emelt open world játék. Mitől? A droid NPC-k tömegétől?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák