Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz gyantaszuz #14460 üzenetére

    jatsz vele tovabb. nagyon sokmindent kivagtak, de igy is eszmeletlen mennyisegu content van benne.

    tenyleg, szo szerint szurrealis, hogy milyen featurek vannak egy hatalmas open world jatekban, amiket vegul hasznal kb 5-20 percig. gondolok itt olyanokra, mint az 5 percig hasznalt hovertank, az antigravitacios jelenet, a lemodellezett urallomas amit nem is biztos, hogy lat az ember, a komplett viz alatti resz es uszas, a meditacio, az AI ami kepes uldozni es ezt a featuret kemeny 5 percig hasznalja is a jatek, a Lizzy fele sztoriline inspiracioja ami elvileg a reklamokon fel kene hogy tunjon, az Arasaka mansion ami csak ugy van mellekkuldetes nelkul. hogy nem lehet hazat venni, ja varj, csak igy is legalabb ot apartman van lemodellezve ami hazkent funkcional. az auto customizacio, ami ugyan implementalva van, csak interface nincs meg hozza. a karakter customizacio amibe kesobb nem lehet belenyulni, kiveve hogy van egy egesz jelenet a tetovaloszalonban, szoval valamit megiscsak lemodelleztek belole.

    konkretan a jatek ala van tolva egy eszmeletlenul komplex fizikai engine. meg egy AI aminek kb a featurejai fele ki van kapcsolva.

    ugy, hogy van nemi fejlesztoi hatterem es valami fogalmam sw game devrol is van, teljesen szurrealis, hogy ez igy hogy jott ki. es tippre csomo olyan feature van, amik mar felkeszen most is benne vannak a jatekban, csak vagy game design miatt nem mukodtek, vagy bugzottak es egyelore ki vannak kapcsolva. viszont innentol egyszeru lesz oket visszarakni DLCkre. szoval en latok potencialt.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák