- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
válasz Blood Mage #15203 üzenetére
közepesen adott 40-et highon 30-at very highon 20-at.
-
Romvr
őstag
Smucig egy dolog az az nVidia!
Tegnap feltettem a legújabb drivert (május 16 asszem), és a Crysisból a Depth of Field szőrén szálán eltűnt! De persze az FPS szám az nem változott semennyit. Ez ám a nagy driver frissítés!!!
Köszönjük Emese!
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Ősgyík
tag
válasz Blood Mage #15207 üzenetére
Itt ezen a képen láthatod.Csak a fegyver látszódik élesen mert arra "fókuszált" rá a játékos, a többi el van mosva.Illetve azok a tárgyak amik 1-2 m-en belül vannak.
[ Szerkesztve ]
-
mindfreak
őstag
válasz Blood Mage #15207 üzenetére
Ki az a Emese?
-
Romvr
őstag
válasz mindfreak #15212 üzenetére
Hülye reklám! Valami bankos. Eddig csak plakát változatban láttam, de állítólag van TV-ben is. (Nem nézek tévét)
szerk: Elhatároztam hogy veszek egy 22"-os monitort augusztus környékén (ha sikerül megtartanom a melómat.). Van valakinek tapasztalata egy ilyen monstrummal? 1680*1050-es felbontás mellett a Crysis milyen sebességgel megy egy 8800GT-n 2 Giga ramon, és egy X2-es 2300Mhz környékén lévő processzorral?
[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Blood Mage
senior tag
1680x1050..Crysis... hát te tudod, de highon biztos nem fog menni... minden le mediumra és úgy már egész jól lefutogat.... ja és miután megvetted a monitort, azért gyere ide és írd meg mint személyes tapsztaltat hogy 1680x1050ben SENKI ne próbálja meg futtattni a Crysist! ha meg mindenképp 88GT akkor minimum SLI amúgy sztem 22" monitor helyettt vegyél majd egy HD 4870X2-t! addígra biztos kidobna egy normális patch-et ATIra is...
[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.
Elakadtam annál a küldetésnél, amikor a 2 légvédelmi löveget kell felrobbantani. Felrobbantom a bázishoz közelebb levőt, és jön egy helikopter, viszont rakétavetőt sehol nem találok. Aztán azzal a kis 41-esemmel meg lőhetem, úgyis csak kigyullad a kettő rakétalövője, de nem zuhan le. Hol van a rakétavető?
-
Zoo123
senior tag
Én úgyemlékszem hogy van rakétavető a bázishoz közelebbi légvédelmi lőveg mellett egy raklapon (közvetlenül az út mellett van egy kis bódé, a bódé mellett egy raklap, azon van a rakétavető)
Tipp: Ha felrobbantod a löveget akkor jön a heli... Előbb szedj fel rakétavetőt és csak utána robbantsd fel a légvédelmi löveget.
BTW: Miért? Nincs nálad MINDIG rakétavető? Én még WC-re sem megyek nélküle.
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Zoo123
senior tag
Minden pályán van tartalék rakétavető!
És egy fontos kiegészítés:
Mindíg legyen tele a rakétavető, sosem tudhatod mikor lesz rá szükséged!
Bármikor szembejöhet egy "csúnya" helikopter!Nincs is annál nagyobb peh, mint amikor csak két rakétád van és te elhibázod az első lövést!
-
Romvr
őstag
válasz Blood Mage #15214 üzenetére
1600x1200-ban a COD4 tökéletesen jól fut. A crysis nem engedi magát ilyen nagyra venni, de szerintem ha a monitoron beállítanék egy 1440x900-at akkor se lenne annyira vészes. Bár nem tudom mennyire változik a képminőség ha lejebb veszem a Natív felbontást (valaki tapasztalat?).
-
Papi74
aktív tag
Hello
A rakétavetö fontos fegyver a crysis-ban,nem csak a helikopterek ellen jó de majd a tankok kilövéséhez is szükséged lesz rá.egyébként van olyan elenséged ha lelövöd találsz nála rakétavetöt
Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...
-
rup1u5
nagyúr
1680*1050-ben toltam végig, xp alatt high-ban és csak párszor volt lassulás. xp-s very high mod-al is még élvezhető nálam ekkora felbontásban.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
xedamin
tag
Sziasztok. Most fogom újrarakni a gépemet, viszont van már pár mentett állásom, igaz még csak most kezdtem a Crysis-t. Azt kérdezném, hogy ha a dokumentumok mappán belüli My Games mappában levő dolgokat lementem, és game újrarakásnál bemáűsolok mindent oda, az úgy jó lesz?
A válaszokat előre is köszönöm.Büdös emo leszek. A büdös már megvan, csak az emo hiányzik.
-
Romvr
őstag
Rup1u5: Ennek örülök, de neked kicsit jobb géped van mint nekem (GTS, 3,5 Ghz CPU, 4Gb ram...).
Xedamin: Ha az elején jársz akkor lehet egyszerűbb volna devmode-al és map pályanév módszerrel csinálnod, mint másolgatni... de te tudod. Az is jó amit csinálsz.
-
rup1u5
nagyúr
Igazából azt akartam jelezni a hozzászólásmmal hogy lehet egy kártyás rendszerrel is türhető sebességgel futtatni 1680*1050-ben high-on. Olyan egetverő különbség nincs azért a gépeink között. Ha pl. a shadows detail-t mediumra veszed azzal már nyersz egy csomót, szóval vegyes high-medium beállításokkal türhető lehet az nálad is, úgy hogy több a high mint a medium. Húzd a GT-t ameddig csak tudod!
[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Romvr
őstag
válasz rup1u5 #15232 üzenetére
"Húzd a GT-t ameddig csak tudod!"
A plafonig biztosan, aztán meg megyek a padlásra Amúgy azt mondták nekem hogy húzással nem lehet érdemleges FPS növekedést elérni. Maximum ilyen 3-4%-ot. Ráadásnak most csak egy sufni tuningolt hűtésem van... bár nagyon jó, de ezzel most nem kísérleteznék. És még nem tudom hogy 22"-os vagy 19"-os monitort vegyek."(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Blood Mage
senior tag
én is gondolkozztam, már 19" Wide monitoron, de nem tom... ugyebár a felbontása 1440x900... A kérdésem az az lenne hogy: az hogy milyen felbontásban tudom tolni a játékokat az a monitor vagy a játék függvénye? szal most lehet hogy a monitorom az 1440x900, de pl. régebbi játékoknál nincs ilyen felbontás... sőt lehet hogy wide monitorra nincs is felbontása, szal 1280x1024ben marha torzított képet kappnék
Akkor ez most hogyis van? a monitort natívra mindíg állíthatom, vagy ez játék kérdése hogy milyen felbontásokat támogat? -
haky
senior tag
Ez egy jó nagy hülyeség!
Nekem is 22"-os monitorom van és teljesen jól fut a crysis...1680x1050 minden high...semmi élsimítás, semmi anizo...XP X64 alatt....ha nem hiszed gyere el hozzám és játsz vele....
[ Szerkesztve ]
Aki másnak retyvetyutyu...
-
Blood Mage
senior tag
megyek! ok, elhiszem megy de... ha még 1280re sem merjük 88GTvel felrekni a felbontást akkor mi van az 1680al? azért nem árt ha kapunk valami normális fps értéket és nem bukdácsolunk 20-35 között... persze játszhatónak játszható, csak ide-oda akadozik
látom hogy Accelero S1ed van... gondolom egy jól agyonhúzott 88GTSd lehet
de tod mit? hol, is laksz? -
Romvr
őstag
válasz Blood Mage #15234 üzenetére
A játékokban ugye tudod állítani hogy milyen felbontáson menjen. Minden mai, tegnapi és holnapi játék tudja már a 16:9/10-es felbontásokat, legalábbis a 98%-uk. De úgy tudom hogy a jobb monitorokon van egy opció hogy 4:3-ba állítani (akkor két oldalt fekete csík lesz, de a kép normális). Szóval az se gond ha nem képes rá. Én azért félek egyedül a 19" wide tól mert a méretei... hát rémisztőek. Keskenyebb mint egy 17"-os és alig szélesebb mint egy 19"-os. Ezért gondolkodtam el a 22"-on mert az olyan magas mint egy 19"-os és baromi széles Csak hát ha a kártyám nem támogatja a 1680x1050-es játékokat (HIGH-on) akkor maradok a 19"-nál mert annál legalább tudok játszani. El kell menni majd egy Electro World-be vagy olyan helyre ahol van kiállítva 19" -os meg 22"-os és el kell dönteni hogy elég a 19 vagy az lópityula?
-
Dashes
őstag
Crysis 3*22" LCD
Van gameplay is. -
haky
senior tag
válasz Blood Mage #15236 üzenetére
IX ker Lónyay 19
Hétvégén ráérek...megnézheted...
Aki másnak retyvetyutyu...
-
-
west
őstag
ez beteg akkor mar inkabb az ivelt alienware moncsin...
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
Blood Mage
senior tag
és mi a helyze az 1-2 éves játékokkal? mert azok se rosszak - lenne jó pár amit kipróbállnék - és ott legalább lehet gyönyörködni a 80-120fps-ekben Crysis után Menyország!
Ja és tényleg ilyen nyomott a 19 Wide? hát... akkor lehet hogy felejtős, de élőbe mindenképp megnéznék párat... Megyük eggyüt az Electro World-be?[ Szerkesztve ]
-
Dashes
őstag
válasz littlelion21 #15241 üzenetére
26:10 kb.
Akinek nem tetszik az extra wide, van egy FullHD TV-s(130cm) video is.[ Szerkesztve ]
-
Zoo123
senior tag
"Húzással nem lehet érdemleges FPS növekedést elérni. Maximum ilyen 3-4%-ot."
Ezzel most vitatkoznék, én kb 10-15% teljesítménynövekedést értem el, és az már nem kevés!
E6750, 8800 GT minden alapon: --> Crysis 1280x1024 High - 40 FPS átlag
E6750 @3440, 8800GT @ 755/1075/1887 (kb 20-25% tuning) --> Crysis 1280x1024 High - 46 FPS átlagSzóval, van ott teljesítménynövekedés, de ahoz a procit is meg kell hajtani istenesen!
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
-
Crytek
nagyúr
Huh azthittem hogy a kedvenc game-emet a Crysist lefogja mostni a Far Cry 2 .
De ez a 13 perces Far Cry 2 gameplay video egyenesen nevetségessé tette számomra hogy a FC2 bármit is kereshetne a Crysis közelében. Ezt mindenre fizika,ai,graf -ra értem.
Még a gépigénnyel talán felveheti a versenyt de az hidegen hagy.Next PC Upgrade: 2022
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs