- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyee123
tag
Nem tudjázok hogy mi lessz a legújabb karija az Nvidiának?
-
tkesy
őstag
a demó és a teljes verzió között van sebességbeli különbség
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
matyee123
tag
Nekem Very High on nem szaggat egy kicsit sem csak az elején amikor tölt egy kicsit!
Nekem nem kell Ati 4870 x2 megy gtx 280 mert a monitorom 1280*1024-es felbontású!
(Samsung SyncMaster 971p) -
feka007
veterán
válasz matyee123 #15963 üzenetére
Igen, én is csak 1360*768-ban játszom, mégis meghal a legvégén a 88gtx, szóval szerintem kell egy GTX 280/9800 GX2 very highhoz a folyamatos 30-40 fps-hez a végén is. 4870 X2 tényleg fölösleges, de mivel egy árban van a GTX 280, és úgy tűnik gyorsabb is, így inkább azt venném. De majd még meglátom hogy hátha olcsóbb lesz a GF
-
west
őstag
válasz feka007 #15964 üzenetére
igen de a 2gpu s verzio nem lesz jobb mint az1,szvsz.mivel nem minden tamogatja a cf et.mint az sli t sem.de ezt gondolom vagod.szoval en inkabb gt200b,vagy a turelmetleneknek talaltak ki a gtx280at.
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
feka007
veterán
Tudom, engem untat is, hogy két hónapja még mindenki NV-t ajnározott, most meg sikerült 2 év után vmi érdemlegeset csinálnia Ati-nak, és egyből az a király. Tény, h Ati-nak van a leggyorsabb karija jelenleg, de ezt még mindig csak 2 GPU-val tudják megoldani, felsőkategóriára még mindig nincs válasza Ati-nak.
-
feka007
veterán
1.31 patch Ezt légyszi vki tesztelje le, hogy tényleg annyival gyorsabb-e! Állítólag überfasza, de nem belsős munka, csak vmi komolyabb modderek csinálták, viszont nem akarom megint újratelepíteni a gépet azért, mert elcseszi mint az a múltkori configizé
-
matyee123
tag
Azért szerintem még a gtx280 lenyomja az Ati 4870-et!
-
Csabahun
senior tag
válasz pentium4 #15968 üzenetére
Igaz,nekem is 1280x1024-es monitorom van tehát ebben vagy ez alatti felbontásban tudok csak játszani.És mivel a Vsync mindig be van kapcsolva(60fps)tök mind1,hogy GTX280-al megy 60Fps-el vagy 8800GT-vel.(És még spóroltam is)
Tehát én még egy jó darabig nem cserélek vga-t mert felesleges.
Majd ha már kezdenek szaggatni a játékok na majd akkor.De amúgy a Crysis végén tényleg meghal a GTX.
-
west
őstag
válasz feka007 #15978 üzenetére
anno a x1900xtx et is csak 2 gpu val tudta megverni az nvidia,mondjuk call of juarezben pl alulmaradt.
most az amd csinallja ugyanezt.ha belegondolunk csorokat 2ceg is cincalja,a proci miatt az intel,a gpu miatt meg az nvidia.
es az erossebb marad felul szvsz.Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
sas1980
tag
Én nem hiszem, hogy a magok száma lenne a lényeg, hanem az ár/érték arány!!!
Olvasd el amit linkeltem, nem véletlenül esik az nvidia ára!!Nem akarom lehúzni az nvidia-t, a GTX-280 igenis egy ütős jó kártya!!! Csak túl volt árazva elég rendesen, mint a többi nvidia kártya is. Na erről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Hadjuk már ezt... ennyi erővel a Prescott jobb, mint a Conroe, mert elöbbi 1 magos a másik meg kettő... gondolom procinál se azt nézed, hogy hány magos, hanem azt, hogy milyen az architektúra, mennyire van kihasználva és az ár/érték arányt.
A jövő meg a multi-GPU, elég hülye az Nvidia, hogy nagy és bonyolult GPU-kat erőlteti, de Nvidia mindig is le volt maradva technikailag... ha nekik jó ez a nagy selejtarány...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Az SLi-t meg a CrossFire-t nem érdemes összehasonlítgatni... a CF sokkal jobban skálázódik és a támogatottság is sokkal jobb! Az SLi meg elég béna elven működik... (Bővebben)
Jól döntött az ATi, hogy ebbe az irányba halad és erőlteti a CrossFire-t. Egyre jobb lesz a támogatottság és a sebesség is, és az elve is tetszik.
9800GX2-t a helyetekben meg nem vennék, mert drágább, mint egy GTX-280 és sokkal roszabb a minimum FPS-e... SLi...[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz feka007 #15984 üzenetére
Csak egy példa ami hírtelen eszembe jutott. De nagyon nem tudok értelmes 1 magos CPU-t... talán a Plesler, bár az is csak egy die shrink. Vagy AMD-nél a Venice, vagy San Diego.
GT200 valóban a legerősebb, de elég nagy volt ennek az ára. Ha nincs RV770 ki se hozták volna asztali piacra... én személy szerint egy munkaállomásba tervezett GPU-t nem vennék. Miért? A fogyasztás miatt. Inkább GT200b az már oké...[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
feka007
veterán
válasz keIdor #15985 üzenetére
NV utóbbi időben nagyon elkényelmesedett, félévente kidobták szinte ugyanazt, a legnagyobb előrelépés a csökkentett csíkszél volt. Most ez a GT200 már végre komolyabb előrelépést tett (fogyasztásilag is, bár üresjáratban az új technek hála alig eszik)
GT200b-re kíváncsi vok -
keIdor
titán
válasz feka007 #15986 üzenetére
Mindig is ezt csinálták...
6800GT/Ultra-->7800GT/GTX
7800GT/GTX-->7900GT/GTX
Nem ez volt az első lépésük, csak akkor azért még tudták, hogy hol a határ. Szerintem szánalmas, amikor egy VGA annyit eszik, mint egy kisebb klíma... ezek term. igazak néha az ATi-ra is...
Amúgy Idle-vel sokat ér az ember... gondolom senki se azért vesz egy GT200-at, hogy netezzen rajta.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz feka007 #15988 üzenetére
Szoktam én is, viszont erősen gondolkozom egy letöltő/netesgép építésén!
Egy AMD 790GX/HD3300 és valami keveset fogyasztó X2 pont jó lenne. (780G-t nem akarok, mert gagyi a lapok minősége)
De bízom benne, hogy az ATi-nak sikerűl kiadni lassan egy PowerPlay fixed BIOS-t a kártyáihoz.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Laraxior
titán
Mostanában pár pH!-s arccal nekiálltunk multizni CRYSISsal....aki csatlakozna jelenkezzen Nálam priviben!
Szükségeltetik:
hamachi (verzió mindegy....)
Crysis 1.1.1.5767 (patchek nélkül)
és egy privi felém,ahol megadom a további szükséges adatokat
Próbáljátok ki Ti is milyen a TAC fegyverrel lőni,helikoptert vezetni,Gauss,és szinguláris tankot vezetni Hatalmas élmény... Itt aztán lehet szabadon campelni
Come on...[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
7 körül leszünk szerintem..most nyomtunk egy bemelgítőt..amíg le nem fagyott a gépem
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Lehet jönni ha gondoljátok...szerintem innen már folyamatosan nyomjuk estig..11 körülig
-
feka007
veterán
Akkor 7kor valszeg (lehet, hogy addig elbasz egy meteor ) megyek.
-
feka007
veterán
Most mit csináljak, mert beléptem, mondtátok hogy írjam át a nevem, kiléptem, csináltam új profilt, beléptem az újjal, felakartam csatlakozni, erre ez a buzi játék Disconnected from server-ezik
-
feka007
veterán
Most telepítem másodszorra ma. Hogy a k**** isten v**** bele a f****t!!
-
feka007
veterán
Most vajh' mi a bánatért kell egy óráig újratelepítenie, mikor feltelepítés megvolt 10 perc alatt?
-
feka007
veterán
Dejó, most meg megkell crackelni az eredeti játékot... Hát ez vmi hihetetlen ...
-
speed3456
aktív tag
Sziasztok!
Haveromékkal elég sokszor szoktunk Lan partyt csinálni és akkor COD CODUO COD2 COD4 NFSU2 őzni szoktunk de már be szeretnénk újítani a nagyszerű CRYSIS-t is.De az istennek se akar összejönni a multi crysisba mindíg kirja hogy a "szerver megszakadt" próbálkozdtunk
patch-ekkel is de akkor is ugyanez a tészta van.Nem tudjuk hogy miért !
PLS PLS PLS segítsetek!!!
PS 1-2-3-4-5, PSP, PS Vita :) PS ID: speed3456789
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Asszociációs játék. :)
- Hogwarts Legacy teszt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest