- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nostrum
tag
válasz Sárpac #11600 üzenetére
És? Sosem lassult be? (25 frame alá)
A Tweak-es Koroush Ghazi írta:
"Now that you've got a good idea of precisely what all the in-game settings actually do, I recommend spending some time reaching a reasonable compromise of the various setting levels, such that your average framerate is typically at or above 20FPS. This might sound low, but firstly Crysis still feels relatively smooth at such a low framerate, but secondly, and more importantly, you can now experiment with the commands in the Advanced Tweaking section to raise this framerate slightly, particularly during combat, to better suit your needs."
Nahát erről beszélek... a seggem smooth átlag 20 frame-en
Látom neked is átlag 40 körül volt ... az elég is ahhoz hogy kúszva-mászva eltökölődjön az ember, de berambózni 5-6 ember közé valami szép nyílt terepen már kevéske. Ott akadtam ki amikor a második pályán valami dombtetőről lenéztem egy falura, és nem mertem megnézni hány frame, de furán reagált az egér az tuti...
In space, no one can hear you scream...
-
PuMbA
titán
Nézzétek végig,egy kis Crysis fizika:
[link]Intel Q6600 3.91GHz @ -40c || EVGA nForce 680i || EVGA 8800 Ultra SLI || G.Skill 4GB @ CL4 || 150GB RaptorX
ezzel a géppel 3-4fps
Most akkor tényleg van értelme a fizikai kártyáknak?
-
PuMbA
titán
válasz Stalker-2572 #11608 üzenetére
Akkor várunk míg olyan CPU-k lesznek amik ezt elbírják?
-
feka007
veterán
Hát, a diavetítés gyorsabb.
-
Sziasztok.
Bocs hogy ide írok, de csak ti a nagy guruk segíthettek rajtam.
Elakadtam a farcray-al. Nem tudok belenézni a távcsövespuska távcsövébe. Csak vaktában lövöldözök.Tudja valaki, hogyan lehet használni a távcsövet?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
alien_
őstag
lenne egy kérdésem:
169.04 vagy 169.13 ? xp 32bit, sli nincs.Swarm is coming.
-
alien_
őstag
Elkéne egy kis segítség!
A bossznak kilőttem a lövegtornyait, a jobb "karját", és a bal-t TAC -cal nem tudom bemérni, az istennek se... Olvastam, hogy másnak is volt ilyen problémája, csak a megoldásra nem találtam rá, valaki tud megoldást a dologra?Swarm is coming.
-
Tommer
tag
Köszönöm a válaszokat: Sárpac, Zsolty -nak!
(És ha valakit kihagytam neki is).
Kipróbálom, megnézzük mit hoz a konyhára!
A furcsa tényleg csak az, hogy minden más játékkal OK, de a Crysis (KRÁJSZISZ )
fagyogat, kipróbálom az új driver goldot!
Mégegyszer kösz![ Szerkesztve ]
AMD Ryzen
-
Achill3uS
nagyúr
válasz nostrum #11564 üzenetére
thx
nah, finish... most fejeztem be de sztem kezdem is előről a legnehezebb szinten
hát mit is lehet mondani, félelmetesen jó játékélmény bla bla, a Crysis-t nem lehet leirni, a vége kicsit függetlenség napja feeling és kár h aránylag rövid, de akkoris a legjobb game idén"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Pettencs
csendes tag
Sziasztok
Lett egy új kártyám 2600Xt felraktam a gyári asus drivert hozzá, azzal kifejezetten lassú (medium 1024x768) viszont nincsenek képhibák. A 7.11es catalyst az gyors mintállat nem szaggat, de egyes textúrák villognak. Hallottam valami hotfixről, de sehol sem találom, vagy 7.11-hez nincs is?
vagy ez a játékhoz van???
Előre is köszi:
PettencsPowercolor SCS3 Radeon 3870 E6850 2Gb ddr2-1066 Gigabyte P35DS3
-
Mákos7észta
aktív tag
Hali!
Most tartok a Paradise Lost küldetésnél, megfagyott a világ, épp hogy kiértem a súlytalan zseléből, és megfagyott minden, amikor újra megkapom a jelet, és tudok dumálni az ezredessel, úgyhogy szól is, hogy keressek túlélőket, persze mind megfagytak, és ekkor megjelenik egy alien, és Próféta, szépen legyilkolja, ahogy azt kell. Kérdezi nem e tartok vele, persze hogy veletartok, és lám, a következő küldetés, védjem meg Prófétát. Ott vagyok a zöld kör közepében, Próféta sehol, én meg csak abban a kis völgyszerű izében pusztítom a környezetet, mert nincs Próféta, nincs ellenség, csak a zöld kör, hogy védjem Prófétát. Kijutni nem tudok, és csak bolyongok. Segítség? Előre is köszi!Üdv,
Mákos7észtaCsak óvatosan, még nem kávéztam..
-
pisti
őstag
válasz Mákos7észta #11639 üzenetére
Itt nézz körül.
-
Psych0
őstag
Na ennek is vége. Jó kis gém, tiszta élvezet, hogy úgy megyek kb, ahogy bírok, de amint az űrhajóba bamegyek az egész élmény egy rakat xar. Simán ki lehetett volna hagyni, és tovább írtani a koreaiakat.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Mákos7észta
aktív tag
hmm.. érdekes. Mert amikor kiérek az alien űrhajóból, akkor csak megyek lefelé a hegyoldalon, de egy aliennel sem találkozom, és amikor elérek a szakadékhoz, ahol megtalálom a fagyott embereket, meg megérkezik Próféta, akkor ugye egy átvezető movie közepében vagyok és mikor dumálok Prófétából, utána az a küldetésem, hogy védjem meg Prófétát, de ő sehol sincsen...
Csak óvatosan, még nem kávéztam..
-
pisti
őstag
válasz Mákos7észta #11642 üzenetére
Az valami csúnya bug lesz szerintem.
Esetleg próbáld újra az űrhajós rész végétől.[ Szerkesztve ]
-
bajusz15
senior tag
válasz Mákos7észta #11639 üzenetére
hello
én már végignyomtam a crysist
amikor én kiértem a súlytalan űrhajóból akkor a prófétát követtem (ha jól emléxem) és utánna aza feladat hogy megkell védeni. ezután nekem bement egy konténerbe és ott voltak cuccosok, mindent felvettem és oannan írtotam a kis repülő "élien"-eket.
aztán már minden megy amikor kiírtom őket. felrobban az egyik oldalon a szikla és...(majd meglátod hogy mi wan ha továbbviszed ) Ha nem sikerülne akkor nem tudom hogy mi lehet a baj. Szóval nézd meg a konténerben -
Achill3uS
nagyúr
válasz Mákos7észta #11642 üzenetére
amig oda leérsz jó adagot kell pedig leirtani belőlük, tuti valami bug, vagy hasonló...
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz Achill3uS #11648 üzenetére
megvan, újrakezdtem az alienbarlang végétől, és lám, van Próféta most a VTOL- t vezetem, és fel kéne szedjek pár katonát, meg közben kiirtanom kismillió alient, meg kerülni a tornádót, és mindig meghalok Ha leszállok a VTOL- al, akkor kilőnek az alienek, ha kilövöm őket, egy idő után én halok meg
Csak óvatosan, még nem kávéztam..
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok.
Kellene egy kimentés mert épp ott tartok amikor megszünik a gravitáció és ki kell jutni a barlangbol na most én ennél a résznél szó szerint majd el hányom magam megfájdul a fejem és ne mtudok vele játszani.... nagyon xar számomra, Ha valakinek lenne egy kimentése ami közvetlen kijutás után vagy előtt van azt megköszönném ha elküldene a mailcimemreTHX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs