- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz Bertalan_ #12450 üzenetére
32MB ram?Rendszerram,vagy videómemória?Mindkettő kevés hozzá,videómemóból minimum 256mb és x1950 hozzá,rendszerből pedig 2gb...
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
válasz Bertalan_ #12453 üzenetére
Mi bajod van ember?Hol kapsz 64mb ramot? És nem ramt,hanem ramot...
#12454:Akkor szólok a megfelelő helyen.
[ Szerkesztve ]
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
fpeter07
veterán
válasz Kareszovics #12443 üzenetére
én a Prey-el elvolta egy darabig, nem is tudom hol tartottam, meg miért hagytam abba
-
djtoomi
addikt
válasz fpeter07 #12457 üzenetére
Hááát,sokkal... De 2gb ramt nem veszek,csak ramot. Amúgy neked milyen beállításokkal,és hogy fut?Haverom öl egy hete,hogy megveszi majd a crysist,de az Ő gépén hogy fut?Hasonló a gépe mint a tied,csak 1650pro,és neki kell, 1280x1024 very high...
-
djtoomi
addikt
válasz fpeter07 #12459 üzenetére
Két beállítás érdekelne,1680x1050 full high mondjuk a Recovery pályán.1280x1024 full high szintén ott,csak hogy kb mennyivel lassab a gép mint az enyém,de asszem akkor Ő sem fog Crysisozni...
-
Silenzio
addikt
válasz djtoomi #12458 üzenetére
Jó fej a haverod Sokat akar a szarka...
Bertalan_: Látom nem vagy tisztában a 2007-es követelményekkel. 64 MB rammal úgy 10 éve menő lettél volna. Remélem csak viccelsz -bár nem vicces-, különben én sem értem. Félve merem feltenni a kérdést: tudod mi a RAM?[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
djtoomi
addikt
válasz Silenzio #12461 üzenetére
Igen,értelmes ember,de nagyra van vele hogy sims 2 elfut neki maxon 20fps-el...Akkor nézett nagyot mikor nagynehezen csakazértis feltettem az én gépemre és emgmutattam hogy kéne mennie... Meg tudod azt mondja hogy minden játék elindul,multkor azt akarta itt adjam el a gépét 200-ért,szal télleg semennyire nem ért a géphez,de azt mutatja hogy nagyon.Ennél jobban csak azt szeressük,akinek celeron 2.4ghz-es 478-as van,codegen ház-táp,512mb ram,fx5200,és minden játék elindul neki.Ahhoz képest van egy-kettő amin meglepődtem,és tényleg viszonylag jól megy...
-
djtoomi
addikt
válasz fpeter07 #12462 üzenetére
Benchmark nem kell,az nem jó,többet mutat mint amit kéne... Csak simán nyomj fraps benchet,és kb 3 percig körözz,lövöldözz.
-
Silenzio
addikt
válasz djtoomi #12464 üzenetére
Ha az segít: 8600 Gt-vel, asszem 650/850-en 1024x768 benchmark 24 fps, játékban 15-25 fps, mindez mediumon... Sajna asszem az 1600-1650 még kicsit soványka neki -bár Vistán mértem úgy emlékszem.
Ki akartam próbálni a Call of Juarezt dx10-ben de nem tudtam feltenni a patch-et. Most próbálok szerezni valami upgrade-et. Viszont dx9-ben ég és föld az eddigi kártyáimhoz képest képest: csutkára húzott graffal 40-70 fps. Nem rossz. Ott ahol mind a 8600 GT, mind az 1950 pro egyaránt 18-20 fps-re ment le, most 36 alapórajelen - 2900 próval.https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
WonderCSabo
félisten
Nah, végigvittem. Very highon, 1280*1024 Xp alatt. Sztem marha jó volt a játék, nekem a vége fele is tetszett, remélem ilyen jó, vagy még jobb lesz a folytatás. A grafikájától meg ledöbbentem.
-
scorpy02
aktív tag
SG-ről NeBby nevű srác kommentje: (konfigja: xX Q6600 @ 3.2 | 4GB OCZ 1066MHz | 8800GT @ 700/2000 | ASUS P5K | XP SP3 Xx)
"Nah kész! Egy remekmű lett , kizárólag ezt használjátok sztem , iszonyat megdobja a teljesítményt!
Leírás: (ottvan a rar ba is)
1. A kiválasztott autoexec filet (csak egyet) másold be ebbe a mappába:
C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis (vagy ahova telepítetted)2. Índítsd el a játékot és menj az OPCIÓK > RENDSZERBEÁLLÍTÁSOK > SPECIÁLIS menübe
3. Tegyél MINDENT LOW ra!
*Nemszámít melyik configot választottad , akkoris mindent LOW ra tegyél , ez nagyon fontos!*4. AZONNAL , miután mindent LOW ra beálítottál lépj a Crysisből !
*NE KEZDJ EL JÁTSZANI , MIELŐTT KI NEM LÉPTÉL A CRYSISBŐL! *
Ezt a kilépést csak most FONTOS megcsinálni , ezután simán menni fog minden , de LOW ról NE állítsd át a grafikát , felbontást állíthatod , az független ettől!
Ha esetleg nemműködne az csakis azért lehet , mert nem léptél ki azonnal! ( Ez a lépés a legfontosabb , semmiképp ne hagyd ki :] )
MOD: elírási hibákért előreis elnézést
Jah és Loading file info... nál ha végez , akkor tudjátok tölteni !
System.cfg t TÖRÖLNI KELL! (ha van csak akkor persze)"
-
Silenzio
addikt
válasz scorpy02 #12467 üzenetére
Ezt nem értem. Minden beállítási lehetőséghez van egy - low, medium, high stb. Akkor ez most mit dob a teljesítményen? És melyiket használjam? Magyarázd már el pls. miről van szó! Jobban fog futni azonos beállítások mellett?
-
fpeter07
veterán
Recovery 1680x1200 High
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
379, 138736, 0, 5, 2.732Recovery 1280x1024 High
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
625, 156920, 0, 7, 3.983UI: remélem nem kevertem össze
-
T.Peter
őstag
válasz WonderCSabo #12466 üzenetére
Mekkora volt az átlag fps-ed(ha szabad tudnom )?
[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
válasz T.Peter #12473 üzenetére
Ez engem is érdekel. NEM LÉTEZIK hogy csutkán megvolt 30 fps. 24 esetleg. na kipróbáltam az előbb linkelt cfg-ket. Hát nem vagyok elragadtatva. Igaz, hogy pár effekt sokkal szebb -a textúrákat pl. nem értem, de állati jók lettek. De összességében levették az árnyékok minőségét -drasztikusan, minden árnyék kockás a high cfg-vel, továbbá annyira elvakít a hdr hogy alig látni. És sokat swappel. Megnézem a medium cfg-t, ez lassabb és kevésbé szerencsés mint a saját beállításaim, ahol szebbek az árnyékok és nincs ilyen durva hdr.
Oké. Csökkentették az árnyékok update-jét - ezért remegnek, zizegnek és csúnyák, de elvakít a hdr. Így nem nagy ördöngösség sebességet csiholni. Kihagyom!
[ Szerkesztve ]
-
Kecuhun
senior tag
Nem tudjátok miért lehet az, hogy a Crysisben 20-30 percnyi játék után újraindul a gépem?
-
Silenzio
addikt
válasz Kecuhun #12476 üzenetére
Túl sok neki a tuning, vagy nem bírja a tápod. De ha kékhalállal csinálja, akkor lehet sima windows-gebasz a virtuális IRQ-kal.
Belenéztem a .cfg-fájlokba... Olyan logikátlanságok vannak benne hogy még: 512-es méretű árnyékok agyonmosva meg jitterelve, -aminek látványra sincs értelme már, multi gpu, 1024 mega videomem-re kalibrált no streamelt memóriakezelés... Mindez very high-on. Gyorsan átírtam. Most kipróbálom.[ Szerkesztve ]
-
T.Peter
őstag
válasz WonderCSabo #12475 üzenetére
Köszönöm. Egész jó érték. Nálam is volt olyan, amikor beszaggatott(a bányás résznél, amikor lőtt a tank, a helikopter, és még a nanoruhások is. Ekkor 8 fps-re esett le). Ráadásul gtx-el, és volt 20 fps-em átlagban, xp alatt, very high-al(de szerintem a cpu-val volt gond, mert az alaplapomnak kéne egy bios frissítést, amit még nem csináltam meg).
-
T.Peter
őstag
válasz WonderCSabo #12479 üzenetére
pü.
-
debut12
aktív tag
Sziasztok!
Fraps 2.9.2 vel XP alatt készített videónál miért nincs hang?
Pedig be van állítva, hogy hangot is mentsen!
????A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
debut12
aktív tag
válasz WonderCSabo #12482 üzenetére
Akkor mivel tudnék úgy rögzíteni, hogy hang is legyen?
Kipróbáltam a 2.9.1-et, de az se volt jó.A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
Silenzio
addikt
Érdekes hogy csak én beszélek a fentebb linkelt .cfg-kről, de mind1 Szóval akinek nem tetszenek a játék által kipakolt textúrák meg a szemünk előtt felbukkanó növények, az próbálja ki őket. Persze ha erős gépe van és igazán igényes, írja át a hiányosságokat!
A very high konfig file-lal elképesztő részletesen megmunkált tárgyakat pakol ki a program - sztem jóval az alapbeállításokkal elérhető very high fölött állnak! Érdemes megnézni! Hahó!Ami szar: erős a hdr, ezen csökkentettem. Levettem 1-2 látótávolsággal kapcsolatos cuccot, feltupíroztam a jég shaderét mert ok nélkül volt ennyire alacsonyan. Levettem az erős blur-t az árnyékokról, helyette növeltem a jitter-t és a részletességet egyszerre. Sokkal jobb a végeredmény. Érdekességképpen: 1024 helyett véletlenül 2024-et írtam be ide, emiatt az fps 29-ról 15-re csökkent Érdekes. Továbbá levettem a gyűlölt postprocess effektek minőségét meg a motion blur-t amit rühellek. A fizika hatótávját is csökkentettem.
Kikapcsoltam a stats szöveget a kép tetején mert semmi szükség rá, továbbá megváltoztattam a gazdálkodási beállításait: nem tudom miért multi-gpu-ra volt állítva, és azt sem minek a v-sync. Momentán nem sok embernek van ezekre szüksége. A videomem szerintem elég ritka esetben 1024 MB, ezt levettem 512-re, mert ennyim van, a rendszerramot viszont felvittem 2500-ra, hogy legyen miből gazdálkodnia, ha már egyszer van. Visszakapcsoltam a növényzet lengedezését mert nonszensz hogy minden csak áll.
Az eredmény: szinte pont ugyanúgy fut mint előtte, csak sokkal részletesebb lett a tárgyak felülete és egy picit erősebb lett a hdr. Érdemes vele pepecselni, bár nem a file-oké az érdem, hanem hogy egy csomó változó fel volt sorolva, ezeket pedig kedvemre állítgathattam. Ajánlom a fejszőrzet részletességére vonatkozó változót ...
FRAPS-ra reagálva: 2 dolgot tudok elképzelni: 1. trial, bár úgy tudom az időt limitálja meg vízjelet hagy. 2.: codec-probléma. Tölthetsz le akármilyen Fraps-ot ha nincs mivel rögzítenie a hangot...
[ Szerkesztve ]
-
Törzsúr
senior tag
Hello!
Az egyik ismerősömnél a játékon belül belehet állítani 16xQ AA-t, nálam max 8X AA-t enged, mi lehet, az oka?Valami Patch van már a játékhoz?
Köszi!
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
debut12
aktív tag
válasz Silenzio #12484 üzenetére
Ace Mega Codec Pack 6.03 pro van telepítve professional módban. Szerinted még milyen codecket kellene telepítenem?
Kíváncsi leszek ha majd jön(valamikor) az ultra high patch, mennyivel lesz szebb, mint a very high.
A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
Silenzio
addikt
Érdekes adalék: a víz megjelenítése valami miatt behalt a játékban. Ez azért jó mert hozzá se nyúltam... Ilyen mozgás nélküli, tükörsima síkká vált. Ötlet?
-
Törzsúr
senior tag
-
-
Törzsúr
senior tag
válasz raskolnikoff #12489 üzenetére
Egyszerüen érdekel ,hogy én mért nem tudom beállítani...
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Laczik
tag
Félig meddig spoiler annak aki még nem játszott vele!
Hali!
Nemrég kezdtem el a játékot de már el is akadtam:
Ott tartok amikor ki kell menteni a bányából a kutató lányát, a nő megmenekül de persze nekem másik kiutat kell találnom az ufós alagutban, ahol nincs gravitáció és a trutymóban kell csuszkálnom.
Ez a sok járkálás nagyon felbaxta az agyam, tudna vki küldeni egy mentést amikor már kiértem az alagútból?vagy attól függ mi következik utánna, csak ne kelljen megint ott bóklásznom[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
válasz Laczik #12491 üzenetére
crysis.hu-n infocenterben olvasd végig a core-ról szóló leírást,az alapján én tegnap azt a részt 1 óra alatt vittem végig.
-
T.Peter
őstag
válasz Törzsúr #12485 üzenetére
Ez érdekes. Elvilleg simán kéne látnod. Nekem gtx-xel simán ment vele. Tedd újra esetleg, vagy majd biztos válaszol egy hozzáértőbb egyén. A mosottas textúra, ami betöltésnél jelenik meg, az nálam gtx-xel is volt, szerintem így normális, bár lehet, hogy nem, és nálam is valami nem volt rendben.
[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
válasz T.Peter #12493 üzenetére
Minden vga-nal van ez a betöltés,az a vinyók lassúsága miatt van, a raptor mióta megvan azóta ez max fél mp-t vesz igénybe, a többin ez nem ennyi időbe telt,hanem 3-4mp-be.
-
R.P.
aktív tag
Hahi!
Nos, egészen tetszik ez a játék, de vannak vele alapvető problémák.
Pl. beállítások: minden max., árnyékok: alacsony, árnyékolás minősége: közepes, felbontás 1440*900 - kb. 25++ fps
ha bekapcsolom az élsimítást akkor 10 fps
ha minden minimum akkor 70fps
ugyanezek a beállítások 800*600-on: 25fps
élsimítással 10fpsa másik:
a második epizód végén van egy rész ahol egy folyóparton kell menni, és amikor eljutsz egy barlanghoz, akkor oda elvileg be kell menni. Itt találkozol a nagydarab négerrel. Ott van a barlang mellett a vizesés. Nos, tesómmal du. 4 óta azon próbálkozunk hogy hogy kell továbbmenni, és mi vittük már ki a HL2-őt kocsi nélkül is egyszer véletlenül, de ez a rész nem semmi.ezt látom (tehát itt vagyok effektíve): 1 2 3 4 5
nos, öteletek? olvastam már itt a fórumban azt is hogy fel kell ugrálni a vízesés mellett, de ez csak a hold gravitációs hatásai mellett volna megvalósítható. a barlang előtt meg ugye sziklák vannak, amiket nem lehet kirobbantani.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest