- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
debut12
aktív tag
válasz #57018880 #12895 üzenetére
A végletekig rombolható környezet alatt pl. a kocsik sérülésére gondoltam, felrobbant kocsit tovább lehessen rombolni, meg hasonló dolgok.
A BF Bad Company ebben elvileg jó úton halad
A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
debut12
aktív tag
válasz feka007 #12898 üzenetére
Remélem, amúgy kíváncsi vagyok, mikor jön a 2. Szerintem idén tuti nem. Ha jövőre tolódik, akkor megint a holt szezonban nem adják ki, csak év végén, tehát szerintem 2009 végére várható.
A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
ChromeX
addikt
válasz feka007 #12902 üzenetére
igen én is szeretem, hogy a crysis nagyon szép élethű HDR effeketek produkál, áhh nagyon bírom ezt a játékot, amikor ma játszottam vele többet bámészkodtam mint harcoltam
jah nem tudom ki látta a gametrailes.com game of the year awards 2007et, a crysisnak egy címet sem adtak, pedig volt egy pár.best graphicsnál azért nem inditották, mert nem találtak olyan gépet amin szépen elfutott volna, na ez mekkora hülyeség, egy GTXen már csak megtudták nézni mit tudvideo
-
debut12
aktív tag
Vajon mikor lesz olyan FPS ami stratégia, mint a C&C, de amikor eksön van, át lehetne váltani egy kiválasztott katona FPS nézetére, és úgy lehetne nyomulni....
-
enterlaci
senior tag
Érdekes eredményre jutottam. 1,5 órát 1400*900 very high-on + natural mod 1.2 (term. AA nélkül) nyomtam és 63°C-os a GPU a RivaTuner szerint!!! A venti sebességét még nem piszkáltam, gyári beállításon megy. Ez asszem így, ebben a formában jó, nem kell ehhez hozzányúlni!
A multkori fagyi más miatt lehetett..A barlangos pálya vége és a havas pálya eleje átlag fps-em: 20-30 között ugrál - néhol meg csak 12!
[ Szerkesztve ]
Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
enterlaci
senior tag
válasz ChromeX #12906 üzenetére
Talán csak a pénz beszél egy ilyen "díjkiosztón" is. Én a Crysis-nek adtam volna inkább az aranyat - ha! megcsinálja végre a Crytec a "szépengyorsanfogfutni" patch-et!
Egyébként nyert valamit EA game ezen az award-on? ..lehet, hogy beáldozták a nem igazi saját játékukat, feltéve persze, hogy tényleg pénzből megy a szavazás.
Különben nekem az a bajom, hogy én is sokat nézelődök a pályákon, mert tetszik a graf és ezért nagyon lassan haladok!debut12: egy ilyen CC-s game télleg jöhetne már! De most nem ez a divat!
[ Szerkesztve ]
-
debut12
aktív tag
Vajon az 1GBal szerelt 8800GT gyorsabb a simánál???
Nincs kedvem a 9xxxes szériát kivárni.
Azért megnézném mit tud az új ati. 2gpu az ultra ellen, 1 év lemaradással.
Az ár dönt. Ha 100alatt kijön, talán. Végül is ezért túlóráztam szét magam mostanság.
Unom már ezt a közepes grafikát. Néha megnéztem mit tud max.on, és ülve maradtam.
Mit tudhat majd ultra high-on?
És majd a többi 2 rész!A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
enterlaci
senior tag
válasz debut12 #12911 üzenetére
Nem hinném, hogy sokat segítene neked! Itt egy teszt a Palit különböző méretű kártyáiról (256,512,1024). A Crysis-ben csak 2560x1600-as felbontásban jelentkezik különbség!
-
Chapel
addikt
Hát a dijjakról meg annyit hogy az a nyomorult COD4 nem akarja magát felrakni a gépemre...szal nálam eddig 0 dij
bezzeg Crysisnak semmi gondja szépen végig is tóltam és még fogom isEnnyi
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
fpeter07
veterán
teccik ez a sandbox lebegő tank, 2 kötél tartja tudok villámot is alkotni
szerk: tiszta nfs[ Szerkesztve ]
-
DeviL-B
tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. XP-ben hogyan tudom beállítani a Very High graf.ot???EGYEDI, Igényes Torrent Tracker eladó!!!!!!! Intel Core2Duo E4500 , Gibabyte P35-DS3, 4Gb KingMax DDr2/800Mhz, Galaxy GeForce 8800GTS 320Mb, 450W Chieftec, Philips 190WV 19" 5ms Wide LCD, Acer Aspire 5315 Notebook.
-
DEViliSH
tag
Windows Xp-hez van dx10 patch??? Ha igen, lécci linkeljétek.
-
fpeter07
veterán
Kaptok egy gyönyörű multiplayer képet tőlem
nightvision -
DeviL-B
tag
válasz fpeter07 #12921 üzenetére
Feltettem, de mégsem lehet kiválasztani a VERY HIGH-t.
Ilyenkor mizu????EGYEDI, Igényes Torrent Tracker eladó!!!!!!! Intel Core2Duo E4500 , Gibabyte P35-DS3, 4Gb KingMax DDr2/800Mhz, Galaxy GeForce 8800GTS 320Mb, 450W Chieftec, Philips 190WV 19" 5ms Wide LCD, Acer Aspire 5315 Notebook.
-
DeviL-B
tag
válasz ChromeX #12924 üzenetére
Értem. Akkor azért megy 20FPS-el a 8800GTS-en
KöszikeEGYEDI, Igényes Torrent Tracker eladó!!!!!!! Intel Core2Duo E4500 , Gibabyte P35-DS3, 4Gb KingMax DDr2/800Mhz, Galaxy GeForce 8800GTS 320Mb, 450W Chieftec, Philips 190WV 19" 5ms Wide LCD, Acer Aspire 5315 Notebook.
-
DeviL-B
tag
-
gti16v
őstag
sziasztok.késő van nincs erőm az egyész topicot átolvasni...
jó két éve nem játszottam,mert anyagi okok miatt eladtam a gainwart 7800 gt/512 mb-os vga karimat...akkor még csak 1 gb/667 -es ramom volt p4 3,4 ghz.Akkoriban ezzel elég jó magas beállitásokban
most vettem egy 8600 gt,és plusz 2x 1gb 800mhz-ramot...hogy ennyi idő után egy kicsit "felzárkozzak".....(teljes konfig a profilomba)...
gondoltam felrakok egy játékot....crysis ra esett az első választás(cod4,airborn volt még a talonba)
...aztán jött a hideg zuhany....leg alacsonyabb beállitásokra konfigurálta a játékot a gépem alapján ami igen szar grafikát idéz elő.....persze feljebb tolltam egy pár dolgot,mert annak idején a fear is "alábecsülte a gépem" és minden simán vitt maximumon....
de az a crysis...feljebb állitottam csak egy kicsit...és szagat mint a barom.....ennyire szar a gépem????vagy más gond van? esetleg ezt a 8600-ot feljebb piszkálom van javulás?több ram esetleg?? vagy kuka az egész??
köszi az estleges reagálásokat...
ui:a fennhangon lévő kiokitások feleslegesek,mondom kb két évig rá sem néztem játékokra,és a vga fejlesztésekre...nem akartam feleslegesen,ha úgy sem tudok játszani...
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
törölt tag
Infók a kép sarkában ...enjoy
-
aya
addikt
Nem vagyok eldobva ettöl a nature modtol, köd és füst mindenhol
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
debut12
aktív tag
-
debut12
aktív tag
Na igen, inkább egy szép pálmafás, mert hű de szép az árnyékolás, mögötte pedig mondjuk egy kis víz. Az lenne a tuti párosítás!
-
aya
addikt
Lehet hogy igazad van, mert pl a forgószeles pályán nem sokat látna igaziból az ember.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
Mozso26
senior tag
Srácok meghuztam a karimat s lön világosság.A jeges pályán huzás nélkül eddig állt a játék most 30-60fps-el megy 1440*900-ban. Magas beállitásokon kivéve a két árnyék beállitást.
Az az érdekes hogy én eddig csak a dzsungeles részeken probáltam huzni ahopl csakl 1-2 fps-sel lett jobb ,söt a beépitett GPU teszt szerint lasabb lett 3 fps-el az avaragge.
Na ennek tudja valaki az okát???? -
ChromeX
addikt
na ezért szeretem nagyon ezt a játékot :
[hegyek]
[naplemente]
[aranyhíd]
[naplemente2]egy fura dolog van kb a kép közepén mindenki tippelhet hogy mi az [miaz]
és végül egy parkolási teknika haladóknak:[park][ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
Hi!
Megvan a játék, de azt szeretném megkérdezni el fog-e futni, nekem az is jó, ha min. grafon elfut. Pl cod4 hez is kb ilyen gép kellene, nekem mégis megy (singleben 1024ben, minden kv középen, multiban mindent le kellett szednem...). -
fpeter07
veterán
Vki multizik?
Ősgyík: multaba nekem minden mediumon, úgy van 15-25 fps
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest