Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz erahurka #1398 üzenetére

    Én nem vagyok crohnikus beteg, csak szeretek kísérletezni és az életmód témaköre a hobbim. A nyers hús nem jó megfogalmazás: tatár beefsteaket eszek minden nap, akar naponta többször (jelenleg ez feherpecsenye, só, zsír és nyers tojássárgája). Ezen kívül nyers tojast, nyers tejet eszek számottevően, nyers májat is tervezek rendszeresen enni, az egy kicsit. Zsírként vajat szoktam még meg tejszínt. Amúgy meg azt eszek amit akarok, annyira szigorú az étrendem, amennyire az nekem nem jelent gondot. Be akarom vezetni az étkezésembe a magas kollagéntartalmú dolgokat is, mert nem szabad csak színhúst enni. Nyilván alapvető, hogy jó minőségű dolgokat vegyen az ember, ne pedig ipari szemetet.
    Én azért eszek nyerset, mert táplálóbb és benne van az is, ami a hőkezeltben nincs.

    Az Aajonus féle primal irányzat amígy nyers állati dolgokon és nyers, alacsony rosttartalmú zöldségleveken alapul. Rácz Andrástól hallottam róla. András cöliákiás és crohn hajlamos, de már bármilyen ételt meg tud enni anélkül, hogy szenvedne tőle, mint pár éve.

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák