- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
válasz #56230144 #15557 üzenetére
Az, amit írtam: exec autoexec
Így van nekem is az autoexec.cfg betallózva. Egyszer megcsináltam és azóta sose írta felül. Ha változtatsz a konfigon, akkor értelemszerűen újra beírod a parancsot, hogy betöltse a frissített fájlt.szabog4: sv_cheats 1 után ha átírod a max player-t? Szerintem valami hasonló módon meg lehet oldani, ha saját szerver. Ha nem saját, hanem valami random üres szeró, akkor valószínű nem megoldható. Viszont van rengeteg ilyen célra szolgáló szerver, csak az aim vagy texture kulcsszót be kell tolni filter-be és keresitek az üres szervereket.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz #56230144 #15687 üzenetére
Akkor meg azt kérdezd, hogy hogyan tudsz pénzt gyűjteni piaccal és ne azt, hogy miként tudsz kést szerezni.
Kést vagy ládanyitásból vagy vásárlással tudsz szerezni.
Piacozáshoz meg talpraesettség és szerencse kell. Ha épp kiszúrsz valamit jó áron megveszed és eladod többért.
Nincs ilyen: "fizess 2 kulcsot és elmondom hogyan lehetsz gazdag. Nekem bevált, esküszöm!" típusú tanfolyam.
-
törölt tag
válasz #56230144 #15685 üzenetére
Minimális pénzt bele kell fektetni, hogy tudj kereskedni piacon.
Felkapott skineknek az árát nézed, ha túl olcsóba felrakják megveszed, majd eladod drágábban. Nyilván bele kell kalkulálni a dologba, hogy 15%-ot leveszel a megvett skinről, és amit kaptál összeget, annyit kell hogy kapj, hogy visszamenjél 1:1 arányba. Ha már 5-10 centeket is keresel olcsó skinekkel, előbb utóbb sok pénzt kapsz belőle. Én is már rengeteg € összeszedtem így. -
30z.Samu
félisten
válasz #56230144 #16264 üzenetére
Persze, hogy nem baj, Te vagy az első barát akkor az acconton Ugyanis azt is tegnap regisztráltam. Haverom nem találta a nevem, azt hittem valamit elcsesztem. De akkor mégsem, mert Te fel tudtál venni.
maximilian4: Az átlag életkor szerintem 18 év alatt van, szóval ne csodálkozz. Ezt úgy érdemes szerintem, ha ismerősökkel csináltok egy szervert és hajrá. Vagy felcsatlakoztok, mint egy csapat és elkenitek a tejfölös szájúakat. Bár nem tudom, hogy ebben van-e ilyesmire lehetőség.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
sagem
addikt
válasz #56230144 #16324 üzenetére
éééés a srác konkrétan sikoltozott amikor az Outlasttal játszottak, nem csak színészkedett teljesen beparázott Szegény csajjal össze is veszett, pedig szegényke nem tehetett róla, meg eléggé meg is lepődött..még jó, hogy a CS nem sötétben játszódik
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
wjbhbdux
veterán
válasz #56230144 #16381 üzenetére
újra: nem bannolnak report alapján, csak statisztikának gyűjtik a VAC automatikus banjai mellé. semmi értelme erre biztatni az embereket.
[ Szerkesztve ]
/s
-
törölt tag
válasz #56230144 #16383 üzenetére
Reportból nem kapsz bant. Sok reportból lesz Overwatch, ha ott sokan arra szavaznak, hogy tényleg csalt, aim / wh stb, akkor egyéni elbírálás lesz, majd megvizsgálják, overwatch bant kap, és ha ők is azt mondják hogy tényleg csalt, akkor kapja a Vacot.
Nyilván van olyan, hogy játék közben kivágja a VAC, mert észlelte a hacket.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
ZS3NI
őstag
válasz #56230144 #16388 üzenetére
Azt azért tudod, hogy m0e is csalt ugye?
his user is currently banned until 3/13/2015 at 4:20am for Cheating (1st).
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
marcusa
addikt
-
triklin
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest