-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
had423
aktív tag
[link]
Érdekes, hogy az egyik legjobb női player, azt mondja, hogy nem kapnak elég respektet, csak azért mert lányok. Illetve nehezteli, hogy max annyit jegyeznek meg róluk, hogy "ez nem is rossz egy lányhoz képest".
Annyit lehet erről mondani, hogy tier 4be egyik csapatnak sincs alapjáraton túl nagy hypeja. Ha bekerülnek valami vegyes ladderra, nem fogják őket dícsérni, ha első körben kiesnek. De ezek ellenére sok rajongója akad a clg-nek meg a secretnek is.
Mondjuk azt mondhatta volna inkább, hogy: "Mi lányok túl nagy hype-ot kapunk, annak ellenére, hogy tier 4-be toljuk és én nem vagyok hajlandó eltenni ezt a sok pénzt, csak azért mert a lány ligákban sokat nyerünk."
De ki mondana ilyet? Plusz ezt én sem támogatnám. Szerintem jelenleg minden a legnagyobb rendben megy ezen a téren.szebe: lol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Apple asztali gépek
- BMW topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest