- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
Sejtettem hogy lesz ilyen komment, de nem hogy pont egy IT emberkétől. A magasabb rate=elméleti használható sávszélesség ugyan mégis hogy fog neked segíteni abban, hogy lelődd gentlet? Ez kb a legkevesebb ráhatással bíró érték az egész netkódban, max akkor lenne lényegi hatása ha gentle szándékosan alacsonyra állítaná (pl. 30K-ra), de tudtommal a default érték alá nem is állítható, szóval érted... Egyébként a tegnapi pingesek vs nem pingesek meccsére és gentle 60-as ukrán pingjére vissza térve szerint felesleges volt a szócséplés. MM-ben is az átlag ping valahol 60 körül van... jó értem én, valamire fogni kellett a vereséget, meg egyébként is bassza meg minden lagger állat, de a legközelebbi laggerek akikkel mi magyar találkozni szoktunk azok kb az oroszok meg az arabok, törökök.
Egyébként a ph mixek előtti már bevett szokásnak mondható uprate és cmdrate állításnál a cl_interp-t is nullázod? Csak mert az is változik, nem tudom észre vetted-e...
-
Xero
nagyúr
válasz lemusz #57351 üzenetére
Ácsi. Amennyiben a server oldal is támogatja, akkor ha marginálisan is, de javíthat az esemény reprodukción kliens oldalon. Természetesen van bőven más szűk keresztmetszet, de ez most itt nem tétel.
A tegnapi mérkőzés margójára: Tudom, hogy kit mikor hogyan tudok ellőni. Ennyi játékkal a hátam mögött azt is meg tudom mondani, hogy balfasz vagyok és nem adja, vagy server esetleg ellenfél kliens oldalán van a gubanc. Tegnap infin az elején netto lag volt ami sok esetben hátrányba hozott. Utána persze már kiakadt a felbaszommagamatmeter és az lett az elsődleges probléma, hogy ideges vagyok. Az viszont tény, hogy ekkora különbségnél, ennél a motornál a két kliens teljesen más infot kap. Ilyenkor a magasabb értékkel bírót helyezi előnybe a rendszer, ez van.
Nem véletlenül szoktam szentségelni Snow-nak is, amikor faluneten ül. Vígan elkolbászol a golyók között, pedig akkor csak 30-40-es pinggel rohangált.
Itt első sorban nem is a magas ping a problémás, hiszen csak az nem lehet kiváltó ok, inkább az ezzel sokszor együtt járó késő és elvesző csomagok. Na ezek okozzák az ellőhetetlen effektust.
cl_interp-t még nem figyeltem, de ma ránézek arra is. Köszi
-
bbdzyx
senior tag
válasz Franklin #57354 üzenetére
Infernon a legkisebb gond a pingek voltak, a skillkülönbség sokkal jelentősebb volt. Ilyen imba elosztáskor miért nem cserélünk embert pár kör után? A gyengébb csapatban felmegy a pumpa, ezen az oldalon meg full unalmas volt a többiek fragfesztje B-n, szívesen átmentem volna.
btw a táblázatban cserélje le valaki please a steam profil linkem, megváltozott az URL. Meg jöhetne inv a csopiba is. köszke
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Franklin
addikt
válasz bbdzyx #57356 üzenetére
A skillkülönbséggel mindig is problémák lesznek, amíg novák és globálok játszanak egymással. Nehéz egyenlően elosztani.
Én pl. elég hektikusan játszok, simán előfordulhat, hogy egyik meccsen lövök egy 6-20-at, rögtön utána meg egy 25-10-et.
El kell fogadni, hogy ez nem MM, ez egy baráti mix, nem vérre megy.
Esetleg olyat lehetne, hogy mondjuk hétfőn novák, kalák,seriffek, kedden sasok-globálok játszanak együtt, de nem tudom, van-e elég emberanyag ehhez.
-
bbdzyx
senior tag
válasz Franklin #57357 üzenetére
A mi csapatunkban 3-an voltunk globálok, a másik oldalon egyedül Xero volt azon a szinten. Ezért mondtam, hogy semmibe nem kerül menet közben cserélni 1-2 embert a jobb kiegyenlítés érdekében. Fél perc az egész.
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Xero
nagyúr
válasz bbdzyx #57359 üzenetére
A többi rang elvileg kiegyenlítette a dolgot, illetve úgy próbáltuk beosztani. Ott tényleg nem az volt a legnagyobb baj. A folyamatos misshotok elvették mindenki kedvét kb elég gyorsan.
Na de majd legközelebb.
Más téma:
Pepe bedobta nekem az ötletet, hogy a mai napon rendezzünk egy TWR vs PH! mix "gála meccset".
Először természetesen ő is egyeztet a srácokkal, de nekünk is kellene egy kevésbé verhető 5-öst prezentálni.Ezt jó lenne közösen megálmodni. Egyrészről ki az aki ráér és úgy érzi benne lenne a mókában, másrészről ki az akit szeretnénk javasolni. Akár komplett lineup ötletek is jöhetnének minden megkötés nélkül.
Sőt még jobb lenne, ha két lineupot is tudnánk prezentálni.
[ Szerkesztve ]
-
Gentlelelele
aktív tag
Jövök égetni falunettel
József Tomi, T4x, Lemusz, NagyZ, Snow, Xero, Kahu, Mclovin, chucky, Phil, gentle.(PH-s neveket nem tudom, és nincs kedvem kikeresni )
Dream Team: NagyZ, Snow, Xero, József Tomi/lemusz, T4x/gentle.
Ezekből nem tudom ki ér rá vagy ki nem, viszont így látnám a legerősebbnek a PH-s csapatot.
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
lemusz
addikt
Nah jó, lehet hogy inkább ez erősebb:
- xero
- snow
- gentle
- lemusz
- 5.-nek meg valami random ember, pl.: Jozsef Tomi / Mclovin / Phil / tax / langward / herald / NagyZkisori vagy éppen tegnapi mutatvány alapján KaHu -
Gentlelelele
aktív tag
válasz lemusz #57369 üzenetére
Phú azt hittem egoistának fogok tűnni, hogy magamat is betettem a csapatba, de úgy néz ki nem csak én vagyok az
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
lemusz
addikt
válasz Gentlelelele #57370 üzenetére
A legjobbaktól tanultunk, flash is mindig berakta magát a válogatottba.
-
Xero
nagyúr
Na szuper jó az irány.
Én ilyesmi listára gondoltam (lineupot nem merek, mert erősen map függő kit hova érzek erősnek):
- Snow
- NagyZ
- Gentle
- KaHu
- Tax
- Jozsef Tomi
- Zomb€€
- lemusz
- xero
- PhilPersze ez sokaknál hangulat és forma függő is.
-
Xero
nagyúr
-
b0rZ
aktív tag
Úgy látom sikerült triggerelni a brigádot. Sajnos nálunk nem lesz ennyire egyszerű összekapni 5 embert.
-
Xero
nagyúr
-
gtamate2
veterán
*Sn0w
-
-
-
gtamate2
veterán
500-as upc, gg.
*Sn0w
-
Vismajor01
addikt
Jol esett azert matetestvert leloni na!
Koszi a mixet megegyszer, streamet is vicces volt nezni a ti oldalatokrolMajd hivjatok legkozelebb is, amikor
-nem wifirol nyomom
-nem laptoprol
-nem 80 fpsel
-rendes sensivel(amugy mi a fenet lehet azzal csinalni, hogy a csgo neha total elfelejti a beallitasaimat?)
-Nem 4 honap utan eloszor
-Rendes beallitasokkal (pl celkereszt)De nekem elegtetelt okozott, hogy volt, hogy lelottem valamelyikotoket. Jo, hat voltak alkalmak amikor a skill nem jatszott foszerepet (fuston at p90 tunk )
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
b0rZ
aktív tag
Mindekozben DeadFoxek 12:3-rol hoztak vissza 14:16-ra cbble-t Virtus.Pro ellen. Reg lattam ekkora kambekket..
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
15 megás update-ben élesítették is a tegnap még csak bétaként kiadott rate emelős, jump fixálós update-et. Felhívnám a figyelmet, hogy akik autoexec-et használnak írják át vagy vegyék ki a rate értéket, máskülönben az oda beírt marad.
-
Xero
nagyúr
válasz lemusz #57397 üzenetére
Na ezzel is kellemesen vissza fognak élni úgy látom. Hirtelen megnéztem DM-en. Legalább 5 emberke 30k-n limitálta a ratet, amivel gyönyörűen chokeolt folyamatosan, így bejött az alig lehet ellőni effektus.
Remélem ez csak átmeneti és nem engedik be az embereket a minimum alá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest