- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
válasz gtamate2 #36699 üzenetére
Nyilván lehet érezni a különbséget 2 vs 8 gb ramnál vagy hdd ssd között ezen nincs mit vitatkozni.
Igen egy ps vagy vegas megzabálja a ramot amikor a szakadt movie-mat vágtam nekem is elkúszott 6ig kb.
De itt ilyenről nincs szó , nézd meg mennyi ramot emészt fel a win7 2 gb ramnál meg 8nál sok lesz közte a különbség.Innentől kezdve ez megint nem jó amit írsz.
Akkor sem telt meg 100%ra a ramod fogadd el , volt valamennyi szabad belőle és nem is fagyott be lassú volt , azt én nem is vitattam ,hogy gyors lesz amikor 2 gbból megeszik 1.9et.2*4 gb ramom van
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Spet
addikt
Én hasonló problémával küzdöttem sokáig, első indításnál mindig kifagyott, ameddig valamelyik update után helyre nem állt magától (igaz nekem Ctrl+Alt+Del-re rögtön reagált, win7 konfiguráció adatlapban). Szóval itt nem feltétlen hardveres hanem szoftveres probléma van (szerintem).
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
GEPESZ66
veterán
válasz #97716736 #36696 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásokat!
Más játékra nem panaszkodott a gyerek.
Majd megmondom neki, hogy amikor kifagy a képernyő , s megnyomja a Ctrl+Alt+Del kombinációt, akkor várjon több percet, hátha tényleg csak memória gond van.
Viszont érdekes, hogy máskor viszont órákat is tud játszani.
Lehet, hogy veszek bele 2*2 GB RAM-ot, bár nem tudom, hogy érdemes-e erre a gépre 13000 Ft-ot költeni.
Ha bővítek 4GB-ra, akkor természetesen felrakom a 64 bit-es WIN8.1-et.
Eddig WIFI-n kapcsolódott a nethez, de elég gyakran volt 100 fölött a ping-je.
Hétvégén behúztam kábelt, most így már stabilan 30-40 a pingje.
Bár tegnap említette, hogy nagyon ritkán , rövid időre,de most is előfordul, hogy 100 fölé megy a pingje.
Ez mitől lehet, 30/3-as kábelnetünk van, Invitelnél.
Azon gondolkoztam még, hogy letörlöm az ESS8-at, s marad nála csak a Defender, s így talán több memória marad szabadon.
Esetleg ez segíthet?
Nem bankolunk azon a gépen, így talán elég a beépített védelem is. -
gtamate2
veterán
válasz IreN!CuS #36702 üzenetére
Nekem most 4 gb ram mellett 1.35-öt eszik alapon úgyhogy semmi nincs megnyitva a háttérben sem. Nyilván ez csökken 2 gb esetén de akkor sem a felére. Írta hogy megy a vírusirtó is, na azok is szépen karcolnak maguknak az ilyen régi gépekből. Hidd el a ram itt nagyon döntő szerepet játszik JÁTÉK esetén, nem irodai gépről van most szó elsősorban.
ZeroDK: Tőlem aztán nem kell, én nem szóltam egy rossz szót sem, csak megmagyaráztam hogy mire érthette a fórumtárs. Tudom hogy vannak rendes eladók is, már akadt szerencsém hozzá.
GEPESZ66: Töröld le a vírusirtót és mondjuk hetente vagy kéthetente végezz egy irtást, szerintem ugyan olyan biztonságos egy tudatos felhasználó mellettt. /böngészőbe popup blocker, ublock/adblock, ghostery bővítmények mellett/ . De a 4 gb ram nagyon alap már manapság. Amúgy a procit is felhúzhatod minimum 3ghz-ig ha van értelmes táp/lap/hűtés mellette.
*Sn0w
-
membrandj
nagyúr
válasz GEPESZ66 #36705 üzenetére
Haldokló, hulladék táp is okozhatja. Egy minőségi táp is elhalhat 6-7 év alatt, egy noname hamarabb,de a noname viheti magával az egész gépet is, ha épp olyan kedve van.
Milyen táp van ebbe a gépbe? Pontos típust írj, ne azt ,hogy xy watt. Leveszed az oldalát és lefotózod vagy leírsz mindent.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
tarBubbles
tag
Van olyan aki zowie fk2-t használ? Esetleg olyan deathadderje is volt és van összehasonlítási alapja?
-
zkas90
senior tag
-
he7edik.
addikt
-
tarBubbles
tag
válasz tarBubbles #36713 üzenetére
"akinek" - ez lemaradt. hihetetlen, hogyan lehet egy egész szót véletlen kitörölni. remélem így is érhető
-
light0416
tag
-
őstag
válasz GEPESZ66 #36705 üzenetére
A CSGO memóriakezelése sosem volt a legjobb, ismerősnél is kilépkedett 2GB memóriával az elején.
Kipróbálhatod -precessheap indítási paraméterrel, vagy még egy ötletként a ..\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg\ mappában a video.txt-ben az alábbiakra módosítani ezeket az értékeket (a többit hagyd amin van):
"setting.cpu_level" "0"
"setting.gpu_level" "0"
"setting.gpu_mem_level" "0"
"setting.mem_level" "0"A videodefaults.txt-ben is átírhatod, aztán mehet írásvédettre mindkét fájl.
[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
szebe
addikt
válasz tarBubbles #36713 üzenetére
Ha váltanál, és azért kérdezed, akkor arra azért számíts, hogy az FK nagyon lapos lesz a DA után.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Arkennys
addikt
hm, heti rangos szintlépés csak az operationos embereknek elérhető az első után, vagy mi a fene? Mert barátnőm accjánál nem írja a dropot köv szintlépésre.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
szebe
addikt
válasz okipoki #36720 üzenetére
Rock-ra pakoltam egy keveset, valahogy jobbnak érzem őket, még így is, hogy ZEN helyett Deadfox ugrik be.
szerk: Deadfox helyett pedig rape jön
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
okipoki
aktív tag
Assaulton mit tud a Sergei?
-
zkas90
senior tag
válasz Arkennys #36725 üzenetére
R4p3 az igazi nickneve. Híresebb külföldi csapatok beugró játékosa (volt/most is az nem tudom). Egyéni skillben a tricked játékosai felett helyezkedik el. Nem rajta fog múlni a meccs. A probléma az lehet, hogy nincsenek összeszokva...bár a tricked játékába könnyű beilleszkedni, mert semmilyen hatalmas taktikai támadásokat nem hajtanak végre.
pl múltkori mirage: füstös A, B rush és kész
R4p3 tud magyarul, de az előző meccsén amikor beugrott a Volgárhoz többször kellett neki elmondani a spotokat, mert elsőre nem értette meg.
szerk: jaaa, hogy a rockba áll be... itt egy [link] az előző beugrásáról
[ Szerkesztve ]
-
rumos XIII
aktív tag
-
Arkennys
addikt
-
szebe
addikt
Lementem boltba, legyen mit csócsálni meccs alatt, ~fél óra alatt 60-40-ből 38-62 lett a lounge-os arány.
-
kiszi07
senior tag
válasz Arkennys #36731 üzenetére
Akkor annyit mondok AliGon, Property állandó stand-in-je volt. Egyébként ismerősöm kért fogadási tanácsot a Rock-ot ajánlottam neki 210 $-al megtette
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
-
őstag
Úgy játszanék egyet a Workout-n, de hiába keresem, sehol sincs. Én nem találom vagy tényleg eltűnt?
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
hNp88
aktív tag
válasz DrTechnoid #36735 üzenetére
az az operation vanguarddal együtt tűnt el a süllyesztőben
Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"
-
htc07
addikt
válasz DrTechnoid #36735 üzenetére
-
szebe
addikt
rip skinz
-
rumos XIII
aktív tag
2-0 trickednek!
-
csurenzoo
aktív tag
Valaki bevásárolt most az új ládából, hogy leesett az ára ? Megérné-e venni nagyobb tételben, hátha felmegy az ára ?
-
membrandj
nagyúr
Ezt a sok nyomorultat.. Ölj az első 3 lövésből wp-vel küldetést csináltam. Lőttem 2kör alatt hatot, erre kickelnek..
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
őstag
Az új hírek között ez van :
"CS:GO fans will also have an opportunity to directly support their favorite teams by purchasing exclusive ESL One Cologne 2015 team stickers. "
Csak ticket árusítást látok a hivatalos oldalon, sticker talán csak a helyszínen vásárolható?
http://www.esl-one.com/csgo/cologne-2015/http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
törölt tag
válasz DrTechnoid #36746 üzenetére
Lehet az más fajta Sticker. Bár ha tényleg így lenne az nagy hülyeség lenne
-
Joe Swanson
senior tag
válasz DrTechnoid #36746 üzenetére
Szerintem a való életbeli matricára gondol az update,max még a matrica mögött lenne egy kód, amit beírsz steambe, és beaktivál neked steamre is egy matricát De sztem in-game is elérhetőek lesznek, ugyanis, miért ne raknák be in-game, ha akkor többet nyer vele Gaben?
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
A trade mestereket kérdezném, hogy számíthatunk-e a summer sale alatt a kulcsok árának csökkenésére a piacon? Mert ha igen, eladom már ma őket, szeretnék pár játékot vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest