- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hNp88
aktív tag
(#33350) vzsryl & (#33358) oliwwer
összeállt a gépezet (a kábeleket majd még elrendezem ).
nos, a G3220 teszi a dolgát, viszont ahogy nézem, a HD4670 miatt erősen VGA limites a dolog, meg lehet, hogy az 5400RPM-es WD Green wincsi is beleszól. szóval normálisabb VGA és SSD must have
brutál FPS növekedés nincs az e5200-hoz képest (nem is vártam), 80-100 körül mozog, de ezt legalább tartja, 70 alá nem nagyon esik be kíváncsi vagyok egy jobb VGA-val sikerül-e feltornászni ~100 fölé...
Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"
-
vzsryl
nagyúr
A vinyó nem szól bele az fps-be, max. 1-2%-ot. Nekem is a min. fps-em ugrott meg brutál módon a procicserétől. Én most a fix 150-et szeretném bebiztosítani, és akkor kész is vagyok. Ja, meg venti szabályzó is kéne. Alaplapra kötve kicsit hangosak a kicsikék.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
hNp88
aktív tag
válasz vzsryl #33552 üzenetére
az előző gépemhez képest ennek semmi hangja nincs, most az első éjszaka nem egyszer felriadtam, mert nem hallottam a jól megszokott zúgást, meg néha játék közben is megijedek, mikor minden elhalkul, és nem hallom a ventik visítását
látom küldtél invite-ot, de csak hétfőtől tudok játszani igazából, és kiélvezni az akadásmentességet most csak annyi időm volt, hogy összerakás után kipróbáljam, nagyjából mit tud
[ Szerkesztve ]
Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"
-
vzsryl
nagyúr
válasz breakout123 #33553 üzenetére
Tudom, hogy több értelme van, néhány ezer €-nyi skin járt már nálam augusztus óta, és csak 7€-val kezdtem.
De könnyű pénznek ez se lehet rossz.
(#33554) hNp88: Nekem a Xigmatek ventik hangosak. Jelenleg 3db 12cm-es megy max. fordulaton 12V-ról. Ha rányomnám a 17cm-es szörnyet meg a 4. 12cm-est, akkor még hangosabb lenne. Kell egy faca potméter.
(#33555) Ace owner: Egy viszonylag új alakulat, ráadásul markeloff-on kívül elég kis nevek vannak benne. A 3éve együtt játszó G2-nek hoznia kellett.
[ Szerkesztve ]
-
yuyizi
tag
Ha a 10 nyert versengő után nova 1-be rak az mennyire jó ? Csak a miheztartás végett ja es ilyen szintű embereket szivesen megkeresnék MM-ezni
[ Szerkesztve ]
Videó vágást és szerkesztést vállalok ! Flickr: https://www.flickr.com/photos/128935591@N02/
-
miazmá
tag
Nem tapasztaltaok vmi furcsaságot (a szokásos hülyeségeken kívül) a steam marketen?
Pár napja kitettem piacra 2 skint, visszavontam öket pár óra múlva és az egyik köddé vált közben...
Ma reggel kitettem 3 skint meg 1 ilyen hanglemezt és csak 1 skin meg a lemez ára van az egyenlegemen, pedig a piacon sincsenek már kint se a raktáramban és emailt se kaptam h elkeltek volna csak erről a kettőről.Nem nagyon szoktam ilyenekkel vacakolni, mert nincs türelmem utánajárni, de ezzel együtt már 12 eurót buktam
-
vzsryl
nagyúr
válasz yuyizi #33557 üzenetére
Itt a ph-sokból és az ismeretségi körömből kiindulva kb. középre hoztad ki, szóval teljesen korrekt. Ha van benned egy kis tehetség, akkor akár sasig is elmehetsz, ha nincs, akkor maradsz nova, max. kala környékén. Silver-ig szerintem nem fogsz lezuhanni, hacsak nem kapsz zsinórban 3-4 meccsekre retardált társakat.
(#33558) miazmá: A "My market history"-t (piaci előzményeim) nyisd meg, és láthatod, mi lett a skinnel. Ha így sem, akkor nézd meg a trade history-t a raktáradban. Lehet, hogy egy okos scammer, csak néhány cuccod lopja el időnként, hogy ne legyen feltűnő.
-
Arkennys
addikt
M4 sárkánykirály FT 2 kulcsért jó vgy rossz vétel? küldtek offert, és nem akarom, hogy a markethibát kihasználva átrázzanak...
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
SRII
őstag
válasz Redneck #33533 üzenetére
igen már jobb, igaz fura volt miután kikapcsoltam a win7 alatt az egér pontosságot.
dpi: 1000
a cs:go egér beállításnál jelenleg 2,14-és 1,97 között próbálgatom, egérgyorsítás a játékban kikapcsolva., most egy kicsit mintha jobb lenne, kezdem érezni, de még mindig küzdök azon dologgal, hogy mikor a célkeresztet a játékban lövésre irányítom és célzok akkor gyorsnak érzem DE mikor nézelődőm, meg kell fordulni, vagy a sarokba kell rántani az egeret mert az enemi ott lő akkor meg lassúnak érzem, szinte alig tudom odahúzni az egeret,ha értitek mire célzok, ha pedig feljebb rakom az egér érzékenységet a játékban akkor gyorsan odamegy az egér ahova mozdítom, és gyorsan is meg tudok fordulni, ráhúzni az ellenfélre, de mikor célozni kell akkor már nagyon gyors...ezt még ki kell küszöbölni.Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
vzsryl
nagyúr
Na, lőttem 114 kulcsért egy karambit blue steel FN-t. Emlékszem, legutóbb ilyet 180kulcsért vettem. Változik a piac.
-
zkas90
senior tag
Azzal ne törődj, hogy kényelmesen oda tudd rántani az egeret arra aki a hátad mögül lő le.
Mivel általában mire megfordulsz, már úgyis meghaltál.
Nem fognak sokszor hátba lőni.
Ha mégis...akkor rosszul játszol.Tehát ha sokszor kell 90 foknál többet fordulnod ahhoz, hogy lelődd az ellenséget, ne az egérérzékenységet növeld, hanem a játékstílusodon változtass.
Persze ha rambo a stílusod (ami efektív is lehet), akkor szükséged van arra, hogy gyorsan tudj akár 360 fokot fordulni úgy, hogy ne kelljen megemelni az egeret.
Illetve fontos, hogy mekkora egérpadon játszol.
Friberg mondta talán (vagy forest): "Ha kis egérpadod van, akkor játssz nyugodtan nagy sensitivity-vel. Ha nagy egérpadod van, akkor játssz kicsi sensitivity-vel és tanuld meg kihasználni az egérpadot. -
Shodan
addikt
lehalt a market?
[ Szerkesztve ]
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
nem kerülnek ki a cuccok
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
SRII
őstag
válasz zkas90 #33565 üzenetére
már játszottunk nem is egyszer együtt, nem épp rambo a stílus...
nem erre gondoltam, hanem arra ,hogy jobbra és balra kicsit lassú az egér mozgás, nem kell 360 fordulás de még 180 se, de a célzás így már jó, de a lassú jobbra balra mozgás az zavar rendesen.Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
salytmasztor
aktív tag
Logitech G300 szenzora erősen gázos több szempontból is.
Amúgy a Raw Input opció (m_rawinput 1 / 0) is érdekes, mert elvileg bekapcsolva jó, de valószínű bugos a dolog, mert sok játékosnál kikapcsolva pontosabb / érzékenyebb lesz a célzás.
Egértől / rendszertől függ vagy ki tudja. Le kell tesztelni.
Nekem például 0-án egyértelműen jobb, pedig úgy kellene, hogy rosszabb legyen.
A profik is hol 0-án, hol 1-en használják, kb 50-50%-ban.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha VACot kap valaki akivel sokat jatszottam es elvette 5 winem meg elvesztettem a rangom, akkor az azt jelenti hogy kb barmit teszek ugyanugy a nova3am kapom vissza vagy lehet hogy akar kb kalaig is feldob?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz salytmasztor #33571 üzenetére
Nekem m_rawinput 0-val egyértelműen rosszabb, ráadja az egérgyorsítást, kicsit érezhető ha nagyot rántok nem ugyanoda érek vissza, mint m_rawinput 1-el.
-
salytmasztor
aktív tag
válasz #97716736 #33574 üzenetére
Én is alapból bekapcsoltam mikor elkezdtem a játékot, mert ugye pont arra való ez az opció / parancs, hogy jobb és pontosabb legyen az egér mozgás, viszont miután olvastam róla pár dolgot külföldi fórumokon, kipróbáltam aim mapon botokkal és egyértelmű, hogy 0-án nekem sokkal jobb és érzékenyebb lett a célzás.
Mintha 1-en rárakott volna egy "simítást" a játék, amitől lassabban lehetett fejre vinni a célkeresztet.
De valakinél meg 1-es állásban jobb, ahogy az előbbi linkelt oldalon is lehet látni. -
törölt tag
válasz salytmasztor #33575 üzenetére
Ez a baj hogy érzékenyebb, nagyobbat tudsz fordulni ugyanazon a sensin stb. Na nekem ez nem kell.
-
Redneck
nagyúr
válasz Coccolino_O #33572 üzenetére
Bírja az 1000Hz-et a saját driverében van, nem valami utólagos mókolás.
ZeroDK: Miért lenne gáz ha így lett kitalálva?
Egér topikba inkább nem mennék, ott olyan egereket is ajánlgatnak amik két forintot nem érnek.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
wjbhbdux
veterán
-
törölt tag
válasz Redneck #33578 üzenetére
Az egy dolog hogy így lett kitalálva, nekem is belehet állítani 1000Hz-et, de nem kell mindenből a legjobbat a maximumot használni, mert sokszor inkább árt, mint előnyödre válna. Én utána olvastam több helyen is, és nem ajánlották az 1000Hz-et. De még 144Hz-es monitoron se vennéd észre a különbséget 500 Vs 1000Hz-nél.
Azoknak ajánlják akik Eizo foris monitort használnak, és használják a 240Hz-es Turbo funkciót, de ugyebár ezzel nő az input lagg is, és ezzel próbálják csökkenteni, de ez csak parasztvakítás.
Ha lenne 10000Hz-es egér is, gondolom te azt is beállítanád?
Haverom alaplapja ami igen jó, instabilabb lett a gépe egy idő után, miután visszaállította 500Hz-re, nem jöttek elő problémák.
Sokaknak fagyást okozott, nem mozgott az egér stb.
Rád bízom. Attól hogy 1000Hz-en használ valaki egy egeret, 99.99% hogy jobb nem lesz.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz #97716736 #33581 üzenetére
Évek óta így használom hiba nélkül. Az USB polling rate tuningos egerekkel volt gond régebben de a gyári megoldásokkal való szívásról még nem hallottam. Amúgy tény hogy 2ms vs 1ms nem túl nagy különbség, de ha tudja miért ne használjam ki. DPI-t csak annyit állítok ameddig a szenzor pontos nem a számokat kergetem.
-
Buuster
tag
Sziasztok!
Most éppen melyik ládát éri meg a leginkább kinyitni és miért? -
ingalls
senior tag
Hát nekem nagyon nem áll kézre a játék egyelőre. Igaz, még csak 3 óra játékom van benne, de nagyon furcsa nekem. Várom az ellenfelet, hallom, hogy körülöttem jár, rövid sorozatokat adok fejre-mellkasra, ő meg ugrásból fejbelő AWP-vel. Hihetetlen. Ez mák lenne csak? Folyton. Bárkivel találkozom, 20ms alatt fejbetol, bármivel. Mindenki ennyire profi? AK-val a 4. lövés már majdnem a hátam mögé megy, ő meg a hosszú sorozatában végigkaszálja a csapatomat. Ez komoly, hogy tudatos? Hogyan? Honnan tudja, hogy a gép hová küldi a következő golyót? Hogy megy itt a recoil control? Van-e egyáltalán?
No ezek az első kérdéseim -
szebe
addikt
válasz Arkennys #33590 üzenetére
Ez ilyen sajnos, van hogy 30-40 offert ki kell szórni, hogy legyen egy sikeres, máskor meg kis túlzással minden második jön.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
MurdR
veterán
válasz Arkennys #33580 üzenetére
Ki lehet fogni, én 10 kulcsért vettem most egy 35Euros skint. Fel volt rakva láundzson hogy WellWornAK47 Statért adok 8 kulcsot. Rámírt a zember hogy 10 kulcs és ok. Elküldtem az offert, és már a raktáramban pihen.
Még mindig szar a piac.....
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
membrandj
nagyúr
válasz vzsryl #33552 üzenetére
WD green az 5400RPM-es,tehát igencsak beleszól.
Alapalapra kötve komplett profilokat tudsz beállítani a biosba a ventiszabályzásra.
Hány foknál, hány százalékon menjen, stb. Tanulmányozd egy kicsit, nem komplikált,de csak okosan.hNp88
Használtan 18 körül már kapsz hd 7770-et, ami már bőven jó ide.
4670-től ne várjunk sokat, ~ 2007-es közép vga. Csoda,hogy megy még kbPrivát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Redneck
nagyúr
Az amerikai adótörvény 6050W paragrafusával találkozott már valaki? Figyelmeztetett a rendszer hogy idén már 163 dolgot adtam el a piacon és a 200-as limit kitolását csak bizonyos adatok megadása után kapom meg.
Most nem azért a 20 fillérért de miért kéne a pontos címemet megadni? Nem szeretem az ilyesmit pedig nincs vaj a fülem mögött.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz #97716736 #33595 üzenetére
Nem szeretem kiadni az adataim, ha akarják úgyis meg tudják nézni hol vagyok!
Ez az adótörvény miben érinti a piaci tranzakciókat?Amúgy az normális hogy csomó skin ára elkezdett stabilan felfelé menni? Mondjuk látom vannak páran akik bevásároltak készleteket (bizonyára még olcsón) például Redline AK-ból. Lehet korán adtam el őket?
Szerk:
A lényeg hogy ne vonjon le többet eladásnál.[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz vzsryl #33556 üzenetére
Lehet, hogy először bejön majd egy csomó tipp és nyersz is egy sokat, de sportfogadást ismerve, és mivel nem nyerhetsz mindig ezért azt valószínűleg szépen vissza is fogod forgatni. Sit the fuck down inkább .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
BigBlue69
őstag
válasz Redneck #33596 üzenetére
Megadni se muszáj.. De nem is fogsz utána marketezni...
A piac haldoklik épp azért vannak fent az árak.. De ha az egyszer helyre jönn valszeg le fognak esni az árak silver 1-re.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest