Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz MiklosSaS #3215 üzenetére
A gyári ventikkel nem nagyon ajánlott ( személyes tapasztalat ) nagyon hangosak 2700 RPM. Nekem egyenlőre egy Phenom II x4 965-ös procit hűt 4.2 GHz-en cpu stressz teszt mellett 56 fokos kupak, és 46 fokos mag hőfokok mellett.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
-Solt-
veterán
Nekem egy H80 hűti a 4.8GHz-n ketyegő i7 2600K-t. A gyári ventilátorokkal használom a legkisebb fokozaton, és a hangját sem hallani. Amíg belőttem a stabil tuningot addig a legmagasabb fokozaton ment ( itt tényleg hangos ), majd visszavettem a legkisebbre, mivel a játékok, hétköznapi használat úgysem terhelik annyira, hogy a legkisebb fokozat ne legyen elég.
#3216: Ott valami nem stimmel... a mag mindig melegebb mint a kupak!
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
daneeeeee
aktív tag
Szerintem egy H80i biztosan rosszabul teljesítene mint a Silver-ed (a hangról nem is beszélve). Ha tényleg valami jobbat szeretnél és csak a kompakt víz jöhet szóba akkor H110 vagy NZXT Craken X60-at választanám.
A tesztek alapján ezek már magabiztosan verik a legkeményebb léghűtéseket is, viszont az áruk kissebb horror.
A felszerelésükhöz pedig fel kéne áldozni a felső 20cm-es nagyventidet a Storm-ban amit meg nem szeretnél, dehát valamit valamiért.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest