- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
simi762
tag
Elég szimpinek tünik a cuccos!
Az ár sem vészes szerintem!
A tapasztalatokra Én is kiváncsi lennék!
B.U.É.K.!
simi -
DieHard
senior tag
Üdvözletem uraim!
Másnaposan kivánok boldog ujévet mindenkinek Nekem már tulajdonomban van eme ketyere, Yana jóvoltából. Pihenés után jövök beszélgeti róla. Üdv
-
Overlocker
veterán
-
SimonYana
addikt
Már szóltam egy nagyon kedves - rendes Moderátornak,hogy segítsen!
® SimonYana ®
-
Henk
veterán
Lehet, hogy rászánom magam egyre, aztán H50 vs. Megahalems próba. Meglátom melyik a jobb, az marad. Akinek van vízhűtéses tapasztalata esetleg megsaccolhatná, hogy mennyire hangos egy ilyen kaliberű pumpa. Mondjuk egy 800rpm-es halk ventihez képest.
Meg mit gondoltok arról, hogy azt írják a ventit meg kell fordítani, hogy befele fújjon. Hátsónál ez nem szerencsés. Ha én hagynám rendesen kifújónak akkor az sokat rontana a hatásfokán?[ Szerkesztve ]
-
Uzmany
őstag
Ez érdekes lehet. Kiváncsi lennék a tapasztalatokra.
® visions created with passion
-
DieHard
senior tag
Beszéltem Henk-kel, de nem igazán tudom hogy mi minősül hangosnak. valszeg igy ház nélkül az, de benne előfordul hogy elviselhető.
Képzeld Yana ki van teritve a motyó mint anno neked Végülis házban van a számitógépem, azon belül meg egy szombában
-
old gray
addikt
Mindig olyankor nyitsz topicot egy adott terméknek amikor elkezded forgalmazni. Ezzel nincs is baj, de legalább egy normális 1. hsz-t kreálnál. U.is jelen állapotban úgy fest, hogy csak az önreklám miatt nyitottad.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
SimonYana
addikt
Ha kötözködni jöttél ... nyeld le a galacsint a torkodon és nyiss egyet magadnak is!
Ott fikázd a topic-ot!
Biztos ezért vagy addikt,mert mindenhol belekötsz valamibe!
Ha kifizetsz egyet letesztelem a kedvedért!
Köszönöm,hogy meglátogattál minket![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
nyunyu
félisten
Ennyi erovel nyithatnatok egy rendes topikot is a jo helyen, ezt meg toroltetni a rakba.
De hogy ne csak OFF legyen: egykor szebb napokat megert Asetek gyartja ezt a kutyut.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
AXisBOLD
addikt
jó cucc, kellene már valami házi teszt is.
Aurea mediocritas
-
Oliverda
félisten
Tesztek:
Engem egyelőre annyira nem nyűgözött le. Az egyik tesztben pont arra mutatnak rá hogy mennyivel jobb a hatásfoka ha a ventik befele fújják a levegőt. Ezzel csak az a baj, hogy éppen elveszíti az egyik előnyét, mégpedig azt, hogy a házon kívülre lehet kipateroltatni vele a CPU által generált hőt. A másik amiről nincs pontos infó az a pumpa által generált esetleges zaj. Na meg az élettartam, magyarán, hogy mennyi időt bír ki anélkül hogy elkezdene szivárogni.
Jó lenne egy H50 vs. TRUE teszt ugyanazzal az egy darab ventivel...
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Motion_Blur
félisten
Én gondolkozom rajta. Nagyon tetszik a kompaktsága, és az egyszerűsége. De pont azon rágódok én is, hogy vajon milyen zajjal, rezonanciával jár a pumpa működése, mert ha jól olvastam minden tesztben a ventilátor által keltett zajt mérték.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #28 üzenetére
Kompakt és egyszerű ez nem kétséges. Könnyen szerelhető. Egyedül azzal kapcsolatban van kétségem hogy megéri-e lecserélni egy TRUE-et egy ilyenre. Ez a csere alaphangon 10K lenne. Kétségeim vannak azzal kapcsolatban hogy ennyit megér-e a dolog. A TRUE örök élet +egy nap (illetve a TR nem rest hozzá kiadni újabb lefogatókat ha szükséges), még a H50-ben lehet hogy 2,5 év múlva kipurcan a pumpa vagy elkezd ereszteni a tömítésnél aztán mehet a kukába mivel eléggé egyedi cucc.
A linkelt összehasonlítással is az a baj mint amiket már eddig is találtam:
Stock Heat Sink fans:
Thermalright stock 39cfm 120mm
Corsair H50 stock 59cfm 120mm20cfm elég nagy különbség....
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Thrawn
félisten
válasz Motion_Blur #28 üzenetére
A szivattyúnak gyakorlatilag nincs hangja.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
Nem, de sokan mások már igen, köztük olyanok is akiknek maradéktalanul adok a szavára.
szerk: Már csak azért sem teszteltem, mert a mostani mellé nincs szükségem 'játékvízre'[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
ABnormal
őstag
tudjátok már,hogy mennyiért lehet ehhez hozzájutni?
szerk: ja ,megtaláltam 18.5K
szerk 2. : köszi oliverda
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #36 üzenetére
Én is e felé hajlok inkább, bár azért egy ugyanolyan ventikkel szerelt tesztre még kíváncsi lennék. Ami nagy előnye, hogy egy ilyen hűtésnél már kényelmesen hozzá lehet férni a RAMokhoz. A TRUE eléggé belelóg az első foglalatba, pontosabban inkább a ventilátora. Erre a H50-re meg kényelmesen fel lehet dobni akár 2 ventit is úgy hogy az annyira nem zavar sok vizet.
Amennyiben 14K-15K körül tudnék majd szerezni egyet akkor lehet bepróbálnám majd én is.
-
Henk
veterán
A tesztekben direkt kihangsúlyozzák, hogy a hátsó ventit meg kell fordítani, hogy fújja át a levegőt a radin. Teljesen felborítva ezzel a ház szellőzését.
Mindegy én kipróbálom, igaz nem TRUE-val hanem a Megahalems-el eresztem össze. De nem a gyári ventivel, hanem mindenképpen a mostani ventiket fogom használni így ugyanakkora hang mellett lehet látni a különbséget. Illetve azért kipróbálom 2-vel is, hogy érdemes e egyáltalán rátenni 2-t. Pumpa hangjára én is kíváncsi vagyok mert a hang a legfontosabb, bár nem biztos, hogy az én szavamra adsz. -
Oliverda
félisten
-
HSM
félisten
Ezt a Corsair találta ki... Hűtési szempontból jó megoldás, mert nem a házban már felmelegedett levegővel hűtöd a radit, hanem a hűvös kinti levegővel, tehát nyersz 3-4 fokot. Viszont a belső alkatrészekre ráfújni ezt a meleget elég szar ötlet.... Szerintem két közepes venti köté szendvicselve kifelé a radit teljesen jó. (Szerelvény van hozzá elvileg.) Vagy amit mindenképp ki kéne szerintem próbálni, hogy a ház tetejébe szerelni (akinek lehet) és hogy kifelé, felfelé kifújatni a meleget. [link]. Bár tartok tőle, hogy nálam max egy db ventivel férne oda be....
-
Henk
veterán
Fel lehet így is fogni és meg is oldható, de nem a hozzá kapott csavarokkal. Azzal csak úgy tudod, hogy egy ventinek mindenképpen a radi és a ház közé kell esnie, a hossza miatt.
A videon ahol bemutatják a beszerelését ott is előbb megfordítja az ember utána teszi fel rá a radit. Én mondjuk biztos nem fordítom meg, megpróbálom úgy milyen ha csak szívja le róla 1 venti, illetve 2-vel milyen.HSM: nyilván a szendvics a leghatékonyabb, de az még egy venti és dupla hely, de azért megpróbálom. Illetve azt is kipróbálom, hogy milyen felül, főleg ha megtudom oldani valahogy mert ott 14-es venti van.
-
HSM
félisten
Igen, ez igaz, hogy dupla hely, viszont azt a dupla helyet nem ott foglalja el a hűtő, ahol a leggázosabb. (A proci/ram környékén) Vagy talán még azt is be lehet játszani, hogy egy venti belül, egy kívülről... Bár ez lehet hangban nem lenne nyerő....
Azt még jó lenne tudni, hogy ami itthon kapható a régi rugós, vagy az új rugó nélküli okosított lefogatással jön-e?
Kinn már az újabb revet kapni sajna...Ja, és mégvalami.... Hang szempontjából ki kellene azt is próbálni, házba beszerelés nélkül milyen hangos... Mert sok házban a venti rácsa hangosítja fel a ventiket, nem gyengén....
[ Szerkesztve ]
-
Henk
veterán
Mondjuk hely szempontjából valóban nem gond a dupla venti sem. Kívülre viszont biztos nem teszek ventit mert az idiótán nézne ki. A venti ráccsal nem lesz gond.
Hát, hogy melyik rev. azt nem láttam sehol feltűntetve, de remélem az első, nekem az szimpatikusabb.[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Corsair Cooling™ Hydro Series H50 Push-Pull Performance Guide
Megahalem vs H50 Battle Royale Results
Ahogy nézem az első darabokhoz nem járt AMD felfogatás, tehát aki ilyen rendszerhez veszi az jobb ha alaposan megnézni a dobozt vásárlást előtt. Illetve a 2. venti felfogatásához nem jár csavar.
Viszont készséggel megmondják hogy pontosan milyen kell hozzá...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.