- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacko6
senior tag
-
tupacamaru
veterán
válasz chemand #1756 üzenetére
Milyen AP-d van, biztos hogy csak 5GHz-en működik?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
sanca72
csendes tag
Sikerült a drivereket cserélni, fordított képernyő üzemmód és érintő panel probléma elhárítva.
Arra az esetre ha win 10 telepítés után másnak is gondja adódna akkor egy HUB-kell egy egér, meg egy pendrive
Innen lehet tölteni a javítást: [link]
-
chemand
aktív tag
válasz tupacamaru #1757 üzenetére
Ilyen, és csak 5GHz-en megy.
-
DeadmaN89
csendes tag
Sziasztok,
Olyan problémával találkozott-e valaki, hogy netezésnél de legfőképpen youtube videók nézésénél megszűnik a wifi kapcsolat? A gép csatlakozva marad a wifi-hez, de nem tölt be semmi. Ezt csak azzal tudom orvosolni ha ki/be kapcsolom a wifi-t utána megint jó. Ez van hogy 10-20 percenként előjön, van hogy egy órán át jó, elég idegesítő jelenség. Ez Android alatt jelentkezik, a Win-t legyalultam.
-
gericomblock
csendes tag
sziasztok.
nem tudja valaki,h. vi8 plus-ra és HI8 pro-ra lehet-e tenni androidot? Bármilyen megoldás érdekel, esetleg remix os?
sztetek? valaki próbálta már vmelyik változatra?[ Szerkesztve ]
-
faczang
csendes tag
Újra telepítettem az orosz macriumos mentéssel. Az érintő nem működött. Double driver telepítés után működik viszont nem ott érzékel ahol hozzá érek, sőt egyszerre több ponton is. Hol rontottam el?...
[ Szerkesztve ]
-
superg
senior tag
Gearbest-en megint van EU raktáron Hi8.
-
cikasz
őstag
Kettétépem ezt a K... tabletet! Megint azt csinálja mint a múltkor és most nem lett minden szar játék rárakva!
nem megy a play áruház sem a youtube sem a minion paradise játék! Olyan mintha nem lenne wifi.nem tudja valaki mi a bánat baja van ennek a #&@#&!?
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Apró kérdésem akadt felétek
Bios-ban hogyan lehet navigálni? Érintésre érzéketlen, a hardveres gomboknak sincs sok hasznuk. Esetleg OTG-n kereszül a billentyűzet működik?A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
ufonauta
aktív tag
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Felraktam az avast-ot (android) és egy pm_market könyvtárban létrehozódnak .apk-ok amire az avast ugrik!
Nem tudja valaki, hogy mi rakja oda vagy, hogy hogy lehet megnézni?
köszi!https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
luminer88
csendes tag
Sziasztok! Egy Chuwi Hi8 pro gépem van és minden bekapcsolás után a képernyő fele így néz ki. Az
újraindítás megoldja, viszont ha kikapcsolom és újra be, utána megint ilyen. Valaki tudja mi lehet ez?http://mobilarena.hu/dl/upc/2016-04/04/505213_oodv21gwfiqoq9lo_wp_20160404_12_11_50_raw_li_2.jpg
Ha nem látszik a kép szóljatok már.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz luminer88 #1783 üzenetére
kép látszik de nincs ötlet
szalagkábel vagy túlmelegedésből adódó hiba, vagy csak SW, de inkább előbbi kettőbőlhttp://mobilarena.hu/dl/upc/2016-04/04/505213_oodv21gwfiqoq9lo_wp_20160404_12_11_50_raw_li_2.jpg
linkesítettem már
[ Szerkesztve ]
-
luminer88
csendes tag
Szerintem is szoftveres, forgatásnál változik a helye. Egy napja raktam újra a gépet. Drivereket a Chuwi fórumból szedtem le és úgy pakolgattam be az eszközkezelőbe. De ha szoftveres, akkor mi miatt csinálja ezt? "videókártya" driverből csak egy félét rak fel. Először arra gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
lacko6
senior tag
és megjött Chuwi Hi8 Pro Tablet PC - WINDOWS 10+ANDROID 5.1
[ Szerkesztve ]
-
taip
senior tag
Na ez érdekes.
Még jó, hogy a gyártó oldalán is csak simán Win10-zel hirdetik. De akkor úgy tűnik nem nehéz ráraknia droidot.Így azért már elég jó vételnek tűnik. Kíváncsi vagyok, mennyire melegszik és mennyit bír az aksija.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
sztrapi
csendes tag
Hali !
Nekem egy Chuwi Hi8 pro-m van. Egy darabig működöt most hiába próbálom bekapcsolni se képse hang , még a jelző sem világít. Mielőtt bedöglött a jelzö hosszasan villogott majd éjszaka leállt. Valaki látott ilyet? Visszaküldés ? Hogyan ?
Előre is köszi -
Dyde
aktív tag
Sziasztok! Van egy Chuwi vi8 plus tabletem amin win10 fut. Olyan problémám van hogy USB-C dugó van rajta micro usb helyett. Na már akkor vettem hozzá egy usb-c - micro usb átalakítót, ami működik mert tudom vele tölteni a tabletet. Van egy micro usb- normal usb átalakítóm is ami szintén működik mert telefononnal teszteltem. Viszont ha a tabletbe beledugom a két átalakítót és így akár egy egeret vagy pendrive-t nem észlel semmit. Ötlet?
-
nadragulya
csendes tag
válasz sztrapi #1797 üzenetére
Az enyém sem indul. Korábban már volt ilyen, de akkor több napos fáradhatatlan próbálkozás után elindult.
Most melegszik a gép hátulja, de nem hajlandó indulni.Jó kis gép lett ez!!!!
Gratula a ferdeszemű majmoknak.
Ezek biztosan nem jártak az űrben, csak összemontázsolták a beszámolót. -
marci30
tag
Hali mindenki. Na ezért nem merek tabletet vásárolni külföldről.
Nincs itt valakinek fölöslegben 1? mármint nem szétbarmolt és még működőképes?[ Szerkesztve ]
Az Úgy kezdődött, hogy a 3d-s nyomtatóval nyomtattam egy 3d-s nyomtatót...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs