Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Thrawn #10127 üzenetére

    Na mert amit ti most itt összeirkáltatok az nagyon értelmes mi? Régóta olvasom a topikot de nem sokat láttam itt hogy ti segítetek a problémákat beíró embereknek, úgyhogy nem teljesen értem honnan kerültetek elő ekkora arccal mint a nagykapu. katt-ot azért már többször láttam itt megoldott problémát ill értelmes javaslattal állt elő, annyian voltak már itt akik vele értettek egyet különböző kérdésekben és nem abuval, mint ahányan most ti itt megjelentetek és lassan már többségre hivatkoztok.
    Személy szerint nekem is segített már olyan dologban ami abu szerint egyáltalán nem probléma, sok felhasználó szerint meg k nagy. (Azt is többen észrevették hogy ő mint valami fizetett amd ügynök mindent az ő szemszögükből néz, és még a hibákkal és szándékos korlátozásokkal is a legmesszebbmenőkig egyetért teljesen irreális módon, nem csak azt hogy katt időnként olyanokért is "balhézik" ami csak kevés embert érdekel vagy mondjuk nem egészen igazi hiba csak ő másképp gondolja.) A vízhűtés vitára ez nem vonatkozik mert meg eleve telfesen off itt, csak a driver/catalyst témáról beszéltem.
    Szóval ez a hanyagold a topikot dolog enyhénszólva szánalmas szerintem, mint ahogy ti is csak a szubjektív véleményeteket mondjátok ahogy mások, semmi de semmi többet. Ha meg oldalüzemeltetőknek/házigazdáknak ennyire zavaróak a dolgok akkor zárt oldalt kellett volna nyitni ahol csak a baráti körötök irkál egymásnak, az ilyen cenzúrára allergiás vagyok.

    Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6600XT, Windows 11

Új hozzászólás Aktív témák