Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vviktor1

    aktív tag

    Sziasztok, ip4200-esem van 2 napja, használtan 12-ért vettem 1 garnitúra utángyártott patronnal, a gyáriakból 2 üres a többi majdnem üres. Átolvastam a fórumot, néhány kérdés nyitva maradt.
    Szóval, ha beteszem az utángyártott patront elég egyszer letiltani a tintaszint figyelést, vagy minden patroncserénél újra aktiválódik (ha csak egy színt cserélek akkor is, én így vettem észre) ? Ha nem akkor hogy lehet ismét aktiválni ?
    Ha a tintaszint figyelés letiltva, attól még a patronon levő ledek ugyanúgy jeleznek, vagy azok is lekapcsolnak ? (A vastag feketénél ez van). Most ott tartok, hogy felszerelem gyári patronokkal mert a sárgából és a magentából nem jön a festék, csak nagyon halványan (ezek lettek cserélve).
    Amíg aktív a tintaszint figyelés nem nyomtat az adott utángyártott tartályból ezért, vagy szarok az ugy. patronok (valami Qprint vagymi) azért ? Most piszkáltam, (kivettem-vissza, nyomkodtam a szivacsát, és így nyomtatott ezekkel is, tehát nem a fej van beszáradva, legalábbis remélem)
    Fejet kompletten hogy tudom kivenni (esetleges tisztítás céljából) ? Van egy kar azt felemelem, de attól még nem engedi kiemelni...
    Az alsó papírtálcából A4-es méretű papírt hogyan tudok megetetni vele ?
    Nyomtatható dvd-król is olvasnák tapasztalatokat, melyiket érdemesebb (nyomtatási minőségre) venni ?
    Bocs ha kicsit sok lett, de új nekem a technika, eddíg egy i250-em volt(van) azzal teljesen meg vagyok elégedve, ezért is maradtam a márkánál, remélem nem kell csalódnom.

    Ne dudálj, küzdj !

Új hozzászólás Aktív témák