- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi hangfal építés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Netcode latom jól sikerült, ha jó lobby ba tesz (vagyis a hostnak jó a kapcsolata és neked is rá)
Bar a dedikált (EU) szervereket jó szokás szerint megint el lehet felejteni gondolom.
Ha viszont sikerül kifogni egy laggos host ot vagy ne adj isten tengeren túlit akkor továbbra is játszhatatlan streamek alapján.
A sv_maxping állíthatósága gondolom továbbra is a PC sek "kiváltsága" konzolon meg marad a jó kis 600 ms
Vagy mar pc n sem lehet?
Egérgyorsítás franko nem úgy mint ghostnal volt az első 2 hétben? -
addikt
seta cl_maxpackets "100"
Ez 1000-en van alapból. Miért ilyen magas a default érteke?
Ez az hogy hány pocket et küldjön mp kent a host fele nem?
Vagy mire való ?Egyébként ez csak config ban van config_mp ben nincs nekem írjam be oda is
-
addikt
Nem idegesítem magam. Nálam kapott egy uninstallt. Tavaly Ghost is játszhatatlan volt egy darabig de ez azt is felülmúlja. Ott legalább az egérgyorsítás problémát javították1 hét alatt. Itt meg a menüben is késik a kurzor nem h ingame. Totál szetcseszi az egészet a kedvem elmegy tőle. Remélem decemberre kezdenek vele valamit.
A laggrol nem is beszelek hiába írtam át a maxping et. -
addikt
válasz laceszgamer #701 üzenetére
Nem akadással van a gond.
Lag. Berak a játékba és zöld pingbol egyszer csak átmegy sárgába majd pirosba persze közbe rommá lőnek.
Marha költséges lehet ám pár dedikált eu server biztos. Inkább csatlakozzanak egymásra a parasztok ...
Azt aláírom h betolt mint a villám meg gyorsabb mint a ghost volt. Egérgyorsítás volt használhatatlan ezt a 125hz es dolgot majd kipróbálom. Addig hátha jön valami patch is.
Egyébként melyik assult rifle t használjatok?
Meg milyen attachmentel? Nekem talán ak 12 c jott be legjobban ergo grip + silencer + reflex dot
Sajnálattal latom h nincs MTAR-X ...[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz LackoMester #778 üzenetére
Mondjuk atm Ghost játszhatóbb nálam
De Dupla Xp miatt lehet leszedem megint az AW -t
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Na ma van egy hete, hogy letöröltem steam rol a játékot. Érdemes visszarakni mar? Történt valami pozitív változás?
Normális hostok + jobb egérkezelés? -
addikt
-
addikt
Van új whql kíváncsi vagyok történik e valami előrelépés. Minimum grafikán játszok hogy ne szaggasson az elején.
-
addikt
válasz Casanova* #2620 üzenetére
Mit tud? Eddig csak bleedert láttam, illetve jelenleg is azt használom AK-bol.
Bar valaki írta, hogy nerfeltek szóval lehet le kéne cserélnem valami lézerre ahogy latom mindenki azzal rohangál.
Egyébként új nv driver tényleg javított a dolgokon most mar elején sem szaggat. Végül is csak 2 nv driver és vagy 5 patch kellett, hogy eljussunk idáig -
addikt
A tokom ez a tarhely error 2 honapja nem codoztam erre ez fogad.
Na majd mindjart rafrissitek megint hatha."Disk space fix
Had the error all morning, deleted the MP file then started back up and got it again. Only thing that worked was NOT TO MOVE THE MOUSE OR PRESS ANYTHING WHEN YOU START THE GAME lol. Just let it sit for 10 seconds or so, after that I went back into options changed res and gfx back to original settings now works fine on my windows 8.1 system"Epic
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs