Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Maestr0

    tag

    Kb 40 ingame játékpercért kapsz egy dropot. Random teljesen, és a hosszútáv sem jön ki sajnos (azaz ne éld bele magad, hogy egyszer csak beesik a hőn áhított fegyó)

    Én a mihaszna mk14-ből kaptam összesen sztem 40+ elit fegyvert, míg a lézerből, amit sokat használtam (20.000 kill körül) egyetlen egy elit sem esett 1 év alatt (167.000 össz kill alatt sem). Bal Obsidian is csak március környékén esett. Persze a variánsok nem 'game changerek', nem fog teszem azt egy 1-es kdr-es játékosból 2-eset csinálni, de sokszor előnyt jelent.

    Amúgy tegnap AW-ztam kicsit, szerintem sokkal jobb játék mint a bo3! Kezdve onnan, hogy szerintem a mapok sokkal jobbak, az exo mozgás sokkal könnyebb/jobban illik a codhoz/precízebb ha jól megtanulod. Sokkal könnyebb agresszívan játszani, kicsit camperbarátok a mapok bo3-ban. Scorestreak modding nagyon jó ötlet volt, sokkal jobb az AW rendszere. Perkek is jobbak AW-ben szerintem, ahogy a combat record is sokkal átláthatóbb. BO3-at most úgy érzem túlhypeolták. De ennek ellenére valószínű megbarátkozom vele, mert AW-ben sajnos már csak TDM/DOM lobby van.

Új hozzászólás Aktív témák