-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Szia!
Ha szintén STEAM-en keresztüli lesz,akkor az MW2-s rossz tapasztalataim miatt részemről a polcon fog maradni!
* * *
Ezt hol láttad/olvastad?
* * *
" Beleuntam, és egy kis ellenérték fejében továbbadtam rajta... " Ezen nem is csodálkozok! Mennyiért sikerült eladni? (priviben!)
Akkor Téged is töröllek a STEAM-ismerőseim közül... Pedig jókat lövöldöztünk együtt!
* * *
Jó kis videó! ...szerintem sem teljesen tisztán játszik a srác!Autofire (nem tudom,hogy pontosan mi a neve annak a csalásnak) vagy valami hasonló dolog lehet a segítsége !Még az elején a füstbe eresztett lövés és ölés is eléggé gyanús!
* * *
Az előbb beszélgettem a többiekkel ventrillo-n keresztül!Éppen együtt játszottak valahol hárman!Hirtelen ketten leszakadtak...az aktuális 'szerveren' pedig összesen öten maradtak!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó DELL Latitude 5490 (i5-8350U, 16GB RAM, 256GB M.2 SSD,14" 1920x1080 FHD,) számlával és garival
- HP Probook 430 G6 i5-8265U / 8GB DDR4 / 256GB m.2 SSD 14" laptop jó akkuval
- Raidmax Drakon 709 (DK709) Gamer szék.
- ÚJSZERŰ GARANCIÁLIS Microsoft Surface Pro 9 + Signature Type Cover + Slim Pen
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 YOGA (i5-10310U, 16GB RAM, 512GB SSD, 13.3" FHD IPS) számlával és garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest