Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BalaNce87

    addikt

    válasz #49155328 #22677 üzenetére

    Ne gyere már ezzel a pub szöveggel könyörgöm, azért mert pro vki attól még a játék nem fog megváltozni, nem értem most kb ti azt mondjátok hogy aki kurva komolyan játszik ezzel annak nehezebb lőnie? Csak azt mondom hogy ha messzire lövök m4-el akkor is oda megy a golyó ahova célzok se nem megy lejjebb se feljebb, ha ez nektek nehéz akkor nemtudom mi lehetne ennél egyszerűbb, magától lő a fegyver? Max a reflexeid lesznek jobbak az idő elteltével, meg csipával jobban tudsz rántani stb.

    Hát nemtudom ACOG scopet használnak, persze nem uzira meg ilyen fegyverekre de hát az a játék faszsága volt, sniperre acog pl az tényleg rohadt nagy baromság. A red dotot én benn hagytam volna, asszem pamba meghagyták csak jött a promod azt abba azt is kiszedték mint minden mást is. Remélem azért a köv részbe nem csak AK lesz meg sniper az alap fegyver, csak mert többit alíg használják benne, állítólag azért mert gyengébbek, hát az m4 az mindig is gyengébb volt egy ak-nál, ellentétben pontosabb, bár a játékba ezt nem tudod megtapasztalni mert kb mind1ik fegyver kurva pontos.

    Attila: Nem vok az a tunkolós típus, messzire jobban szeretek pötyögni az lenne a normális, csak ha tunkolok akkor is elég pontos, nem nagyon ugrál semerre, max egy picikét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák