- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomko78
őstag
válasz phanzetomox #22450 üzenetére
Na a vistat is hagyuk felrakom erre a driverek miatt szarakszik ugyhogy maradt a jo öreg xp de ilyet nem mindegy mijen drivert rakok fel de régit meg nem tudok leszedni
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Balinov
titán
válasz Tomko78 #22455 üzenetére
Tomko, adatlaomon szereplo geppel sem Vista Ultimate x64 sem Windows7 RC x64 alatt soha, semmi gondom nem volt driver miatt. Mindenbol mindig a legfrisebb gyartotol elerhetot hasznaltam (kiveve egy tel vegi Catalyst-ot,amit egyszeruen nem birtam feltenni...)
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Tomko78
őstag
válasz Balinov #22456 üzenetére
Msi K9a2 Platinum alaplap AMD Athlon x2 4800+ proci 2x2gb ddr2 ram 800mhz Galaxy 9800gtx vga Samsung 250 gb hdd de a vistanál azt hiszem a Realtek progi szarakodot valahogy a hang kártya drivert szerintem nem tetszet neki jo jo az xp de csak ez az 1 legyen jo tudom nemsok a élmény index valami 5.3 volt neki de akkor is lazán kéne mennie
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Tomko78
őstag
A 4 gb ram miatt elvileg jobb a 64 bites rendszer meg vennék még bele egy kicsit de pedig a legujabb driverek vannak fent elvileg nem kéne vacakolnia ja meg a win 7 ultimate 64 bit tökéletesen menne ha a pb nem dobna ki ezért furcsálom hogy csak vista alatt csinálta ezt a driver hibákat WIN 7 alatt nem csak ugye azt meg a pb nem szereti pedig 7100 rc volt fent látam itt irták ezen jol megy a pb de valahogy mégse
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
válasz Tomko78 #22460 üzenetére
nah én pont ezért nem váltottam vistára,és nem is fogok win 7-re sem,mert úgyis csak játéka,netezésre használom a gépet,oda elég,2GB ramomat sem fogta meg semmi,nem játszom krízishet és GTA4-hez hasonló játékkal,szerintem mérlegelned kéne miféle dolgokra használod a vasad,és azon belűl milyen játékra is,mert minek sok ram ha a procid,vga-d kifullad idő előtt? a gépeden szoftveres bibi van,inkább old meg és ne hardverre verd el a pénzed
a játékokhoz,meg később jönnek a driverek,javítások,a multisokhoz meg a pb és társaihoz szintén,addig meg nem is tudsz rendesen játszani
évente egyszer újrarakom az xp-t és minden hepi
6GB ram meg tényleg minek? időjárás szimulációt futtatsz? (oda meg P i7-kéne alapnak)u.i.: várd meg a MW2-t,vagy az újabb játékokat,ha az akadnak akkor fejlessz
szvsz
-
Tomko78
őstag
Procit most fogok venni csak a vga hagyom jövöremost bejöt egy zaftos melo ugyhogy lehetlesz procit venni vgaval meg ugy vagyok a mostaniak jo jobbak de nem annyival hogy megérje annyit költeni rá jövöre hátha kitalálnak valami happyt
-
Casanova*
veterán
ismerem ezt a zsíros seggű tirpák embert,nagyon rafinált. óvakodjatok tőle!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Daniel Alves
őstag
Valakit erdekel COD4 origi key? Az enyem elado sorba kerult mert letettem a jatekot. Jon a nyar jon a motorozas. Tobbit PU-be.
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Möhe
addikt
válasz Daniel Alves #22469 üzenetére
viszlát
u.i.:az ékezet hol maradt a klaviatúrádról?
-
Tomko78
őstag
válasz phanzetomox #22467 üzenetére
Pevekbe rendezek medve simogatást jelentkezni nálam vissza ut nem megoldhato elég csak oda menni
-
forceberg
veterán
-
Möhe
addikt
válasz phanzetomox #22480 üzenetére
hehe,nem lehetetlen,néha csőlátásom van,meg sok a mocsok ditcájlences a pályán
mod:
forceberg - hamár HC nem is jó?a múltkor állítgattuk a szervert,és 2 fejlövés kellett M4-ből a kollégának mire elfeküdt, nemtom mire jó ha nem HC a szerver
[ Szerkesztve ]
-
asus.ph
csendes tag
válasz Tomko78 #22477 üzenetére
Üdv.Tomko78 ne aggódj nem a te cuccosoddal van a gond.A Punkbuster nem támogatja a béta oprendszereket ezért dobál ki a PBuster állandóan.És nyugodtan használd a 64-bitest sokkal jobb mint a 32-bites főleg,hogy 4GB-ramod van!!! Várd meg a végleges verziót a Win 7-ből és akkor már használhatod nyugodtan,már a legújabb kiadás is tökéletes de sajna még béta és a PBuster-es gamék multiba kidobálnak
Ja és a hang azért szarakodik mert a driverel van valami nekem is ez volt a bajom egy lapnál de annyi ,hogy a vezérlőpult-hangbeállításokban be kell kapcsolni a sztereó mixert és utána jó lesz!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
أتمنى لك نهارا سعيدا
-
asus.ph
csendes tag
válasz asus.ph #22483 üzenetére
Hang ha az a tré:
Vista alatt:
Vezérlőpult /Hardver és hang /Hang /Felvétel fülecske /Jobb klikk majd itt "letiltott eszközök megjelenítése" /Stereo Mix /engedélyezésXp alatt:
Activision\Call of duty 4 - modern warfare\miles itt nevezd át a mssmp3.asi-t mssmp3.bak-ra.أتمنى لك نهارا سعيدا
-
Tomko78
őstag
válasz asus.ph #22484 üzenetére
Ja meg nem a game miatt csinálta az ujraindulásokat hanem a hangkártya driver de megoldotam mert frissitett valami olyat hogy jo lett neki meg a win 7 64 bitesnél viszont megint nagyon gyorsan felrakta elég érdekes
-
törölt tag
válasz phanzetomox #22487 üzenetére
Igyál célzóvizet lehet az a gond !
-
Tomko78
őstag
Érdekes ez a hc mert azért kiváncsi lennék ha közelröl beléd lőnének kispityoval kifeküdnél e egyböl vagy pedig az lenne mint a kommandosoknál hogy beléd lönek egy párat nehogy kinyird a bagázst Ezért van sokszor észre se veszik hogy meglőték az adreralin miatt
[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
válasz phanzetomox #22487 üzenetére
Ismerős ez a bemesélés, hogy egy tárat lőttem bele, mégsem halt meg!
Tudod, ez a pingek harca, ha mozog az ellenfél, akkor nem is ott van, ahol látod...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
.-Blade-.
csendes tag
Valaki tudna segíteni szerver cfg-ben? Mert valahogy sose akarja azt a szerver amit én akarok. S&D HC Szerverről lenne szó. Előre is köszi
-
phanzetomox
őstag
válasz forceberg #22490 üzenetére
ez nem bemesélés kérlekszépen, haverommal összekötöttük a vasakat lanba , ő meg ált elöttem kb. 10 méterre és én bele lőttem azt a bizonyos 1 tárat kipróbáltuk ezt kb , 20-szor, minden másodikra halt csak meg pedig "no ping no move" tehát a golyó talált ,szita megvolt ,csak az ellen túl sok "hell" -t ivott
-
forceberg
veterán
-
Sirandrish
legenda
válasz phanzetomox #22494 üzenetére
érdekes dolgok ezek..egy videot lökhetnél róla..nem azért mert nem hiszem el, csak érdekes hogy közel 2000óra online játék alatt egyszer sem találkoztam ilyennel. és szerintem más se
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
phanzetomox
őstag
ez halál komoly én is ledöbbentem én azóta játszok hc-t mióta ezt a haver mondta és kipróbáltuk még az is vicces ha meg akarnak késelni és te pedig ide-oda rángatod a nézőszöget akkor a kés csak ritkán talál el majd teszek fel videót nehogy azt higgyétek lyukat beszélek a hasatokba
-
phanzetomox
őstag
válasz Sirandrish #22496 üzenetére
2000 óra online !!!!!!!! a megjelenés óta eltelt 20 hónap tehát havi 100 óra játék ez naponta kb. 3óra 20 perc cod4 és ebben még nincs bent a net és estleg más játékok + ugye nem mindennap játszol gondolom (munka, nem vagy gépközlben stb.)
tehát óriási fan lehetsz ! -
forceberg
veterán
válasz phanzetomox #22498 üzenetére
Hidd el, sokat tolta, és nem is low volt, csak szögre akasztotta a karabélyt!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Sirandrish
legenda
válasz phanzetomox #22498 üzenetére
ahogy Forceberg is írta...játszottam vele bőven...
több mint 1000wart játszottam...és ezt ugy kell érteni hogy az első 4-6hónapban csak puboltamEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest