- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Black Ops 4 (PC, XO, PS4) topikban! Olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
KaitouP
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #701 üzenetére
Megéheztél? Dobj be egy Snickers -t.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Monster kód: LPX2PT8BSR
Szívesen!
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
G viktor
tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #703 üzenetére
Köszi!
-
őstag
PC-n mikor lehet letölteni? Mert nekem fel se ajánlja, csak a beta-BR van még mindig telepítve.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
k-adi
nagyúr
válasz DrTechnoid #706 üzenetére
igen
-
gurubefree
senior tag
válasz DrTechnoid #706 üzenetére
Blizzard launcher-ben nekem toltheto ...
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
SEMY
tag
Én ma kaptam meg a kódot az Instant Gamingről, ahogy aktiváltam már töltötte is a játékot.
Battle.net : SEMY#2518 Battlefield : SEMY_HUN Uplay : SEMY72
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyfajta stat videót kaptok ha játszottatok korábbi Black Ops részekkel.
Btw, élnek a szerverek, akik konzolon lemezes változatokat vették meg, már játszhatnak.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Életmű videó, ez már valami.
Délután ülök be a kocsiba, és megyek hozzád, együtt megnézzük a tiedet. És majd én: [link]
Holnap meg megyek majd b.-hez.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz nagylaci6417 #712 üzenetére
Akkor, amikor az adott régióban (Ahonnan vetted a játékot) 00:01 lesz. (Október 12.)
Corpus:
Live-Die-Respawn
-
M^xx
aktív tag
Tegnap megvettem a játékot, remélem jó lesz. Eddig BF és OW-val játszottam, akinek van kedve vegyen fel Thundermaxx#2464
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
félisten
-
zolka95
őstag
Monster kód: GFY(NÉGY)8(ÖT)KL2J
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
veterángeri
tag
De hamar elviszitek előlem ezeket a kódokat gyerekek
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz veterángeri #721 üzenetére
Átlagosan 1-2 percig élnek ezek, hiszen publikus fórumon vagyunk. (És van aki itt is él. )
Live-Die-Respawn
-
Corpuscle
őstag
Oric! Nyomkodod már a start gombot?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Monster kód: 6WTRELWFPT
Az utolsó betűt pedig privátban küldöm a leggyorsabbnak.
ELKELT MÁR!
[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
KaitouP
nagyúr
Legyen már holnap...
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
-
k-adi
nagyúr
majd linkelje valaki a camping speedrunt......
...
...
oh wait
-
.LnB
titán
Te, úgy is olyan "jó haverok" vagyunk. Nem nyomjuk le a kampányt co-op-ban? Amolyan békülésül... xD
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
KaitouP
nagyúr
Vágom amit mondasz. Nem tetszik.
Na ja, valóban nem múlik semmi, de azért na. Jó lenne ha mindenki egyszerre kezdhetne. Ráadásul holnap is meló, szerencsére délelőtt... Aztán rohanok is a játékért, és napokig nem jövök ki a játék elől.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nem az volt a felállás hogy éjfél után lehet csapatni? Mindjárt 3 óra de még mindig inaktív a PLAY gomb a bnet kliensben.
-
törölt tag
Mentem 2 tdm kört. Paráztam a játéktól, de tényleg sokkal inkább a bo2-re hasonlít, ami nagyon jó. Némelyik úgy darált, délutánra már prestige 2 lesz
-
őstag
Fura, de chat-ben mutatja az igazi nevemet, és nem jöttem rá hogyan kapcsoljam ki , gondolom valahol itt kéne a battlenet-ben ügyködni , szóval az ingame chat használata nálam felejtős amiatt hogy ez a szerencsétlen nem a Battle Tag ID-met mutatja alapól. Nem is tudom hogy kinek az ötlete volt, a hónap minden második vasárnapján a bnet jelszavadat is megjeleníthetné a csapatnak a chat-ben.
-
l.skywalker
félisten
Én végül (még) nem vettem meg, de most néztem reggel pár stream-et és már viszket a tenyerem...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #739 üzenetére
Egy kézmosással jobban járnál.
-
félisten
Lejött smooth minden eddig. Már most simábba startja , mint volt WW2 nek, de lekopogom.
nagyopn hangulatos, baomi jó a lobby, a karakter generálás, mndere kiterjedő és részletes. Unlimited framerate a szerver már most is.
Szerintem ez ütni fog"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
.LnB
titán
Na jó, most már tényleg lépnem kell innen, mert lassan minden kommentetek után ez van: [link] Alig bírom magam visszafogni.
Jó, persze jogos a kérdés, hogy egyáltalán mi a f*szt keresek itt. De ismertek na...
Szal' jó játékot, hajrá BOVonalkód közösség!
[ Szerkesztve ]
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok ! Tegnap este én is megvettem a játékot !
Sajnos még nem volt időm nagyon játszani vele :/ .
Szivesen játszanék csapatba vagy egy jótársaságba egyedül nem mindig adja . Psycho a nevem battle.net-en aki nem talál meg de úgy gondolja hogy játszhatnánk együtt írjon pü-t köszi !
27 éves vagyok ezt azért írom ki mert valahol ez számítMinden jót..
( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
nagylaci6417
aktív tag
Én el leszek vele tavaszig az biztos😀nekem nagyon bejön.a wwii már töröltem is ne foglalja feleslegesen a helyet
-
őstag
Nem rossz, a legjobb helyem most csak 9ik lett 3 meccs után, meg kb 10 kill összesen. Az egyetlen amit nem tudok hogy a Deluxe verzió milyen pluszot ad a játékhoz, mert semmi extra tartalmat nem találok a menüben vagy a karakter testreszabásánál.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz DrTechnoid #746 üzenetére
Deluxe
-Call of Duty: Black Ops 4 game
- 2,400 Call of Duty Points**
- Digital Edition Bonus Items
- Digital Deluxe Bonus Items
- Black Ops Pass*, which includes:
--- "Classified," a Zombies Experience available at Launch
--- 4 Additional All-New Zombies Experiences
--- 12 Multiplayer Maps
--- 4 Exclusive Blackout CharactersEnnyit tudunk. De hogy azok a bonus itemek mik, azokat még mindig nem tudjuk. Ez ugyanaz, mint hogy a COD pontokat nem is lehet ebben a játékban elkölteni, mert nincs mire. (Legalábbis este még nem találtam rá menüpontot)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
mcwolf79
veterán
Na Az első bug a Blackout -ban: Nem tudtam megnyitni az inventory-t.
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest