-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Black Ops 4 (PC, XO, PS4) topikban! Olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz nagylaci6417 #351 üzenetére
Nyolcadika óta ez a száz mega van fent nekem, még jó hogy nem lassú a netem.
-
csabamigo
aktív tag
válasz nagylaci6417 #351 üzenetére
Az lehet de én csak ma rendeltem elő, Mixeren van egy visszaszámlálos közvetítés , azon este7 a vége, talán addig lesz valami
Az Élet a Legjobb Méreg!
-
oriic
HÁZIGAZDA
A 100 mega a szokasos preorder meret a teljes jatekhoz, nincs koze a betahoz.
A beta jelenleg nem elerheto technikai okok miatt a store-bol. Ha valaki jatszott az elozo betaval neki lefrissult az a kliens, es azt tudja inditani 7kor.
Aki torolte vagy utolag rendelte elo jatekot vagy kapott kodott, azoknak varniuk kell egyelore.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
addikt
Még délelőtt letöltöttem a blizzard kliens-nél azt ami letölthető volt, gondolom ez a blackout, csak mert nem volt külön feltüntetve. Amúgy ez a blizzard kliens is egy hulladék, pont mint az origin.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
nagylaci6417
aktív tag
Boxon már be
enged -
tepenzed
őstag
Az mennyire normál hogy 970-el 50 fps-em van? Próbáltam lejjebb rakni a grafot, de nem nagyon javul
-
csabamigo
aktív tag
Xboxra most már tölthető!
Az Élet a Legjobb Méreg!
-
SEMY
tag
Néztem a streamet és így beengedett a bétára.
[ Szerkesztve ]
Battle.net : SEMY#2518 Battlefield : SEMY_HUN Uplay : SEMY72
-
törölt tag
Sikerült, már töltöm. Köszönöm hogy szóltatok. Ha esetleg lenne valakinek egy fölös box kulcsa, írna nekem pm-ben? Köszi előre is!
-
@rglaaf
veterán
csak br modot lehet tolni bétában?
PSN:BiZzare_0 ️
-
zadir1
tag
Xbox-ra szeretnék kulcsot kérni!
-
N@idia
őstag
Akik majd pc-n tolják azok vegyenek fel és alkossunk csapatot, mert egyedül nem hiszem, hogy élvezetes lenne a játék
Battle ID: BattleOoze#275704
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
bandi0000
nagyúr
ha valakinek kell esetleg, itt van pár kód:
Your Battle.net code: NTDX-LMCC-LJCJP-LL8M-PD8H
Your Battle.net code: NTF3-5FSF-BPFVM-M5JJ-KSV9
Your Battle.net code: NTF3-94N5-9VDDJ-H6JC-TNJLXbox One: bandymnc
-
törölt tag
Nem lehet invelni barátot? Nekem nem sikerült
-
törölt tag
válasz nagylaci6417 #371 üzenetére
Lehet. Kiválasztod a duot, Y és join a baráthoz. Invelni nem lehet.
-
mcwolf79
veterán
Sokan mondják, hogy unalmas a BR mód. Külső szemlélő számára annak tűnhet, De játszani egész más. Tápolni És jó helyeket keresni , többnyire csak a végjáték igazán mozgalmas.
[solo win]
[duo win]Nyugodtan bele lehet tekerni, Az eleje "unalmas" (tápolás És helyezkedés)
Egyedül tényleg ott van a feszültség, hogy minden sarok halálos veszélyt rejthet , csapatban pedig a csapatmunka adja meg a piiantériáját.
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
törölt tag
válasz mcwolf79 #374 üzenetére
Solo-ban halálra untam magam, ketten már élveztem a módot, bár szerintem hamar elmegy tőle majd a kedvünk.
A sima multi is ugyanilyen brutálisan ronda? Egyáltalán nem szoktam a grafikával foglalkozni, mégis most csak pislogtam ezen az őskori megvalósításon. Lehet vissza kéne dobni az előrendelést.
-
mcwolf79
veterán
-
IntelKiller7
veterán
Xboxra van valakinek kódja? Privátban szívesen elfogadom!
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
törölt tag
válasz IntelKiller7 #380 üzenetére
Xbox fórumban nyomják ezerrel, de tuti hamar rárabolnak bírom ilyenkor senki sem tud egy 'vittem' kommentet írni.
-
-
törölt tag
Akinek kell még, annak itt van 2 PC-s béta kulcs:
Your Battle.net code: MVRF-FJCL-3DM8T-NQP5-5K9L
Your Battle.net code: MVRF-L636-B49PV-NC9C-T4KK -
redingitell
senior tag
Á felhasználták már az elsőt is Lemaradok mindig..
Esetleg valakinek egy felesleges?
Priviben? -
addikt
Hát ennek PC-n esélye se lesz a PUBG ellen, konzolon fog tarolni, mivel ps4-re nincs PUBG, xbox-ra van, de hát az meg olyan mint egy rakás szar. Engem nem győzött meg, az inventory része meg a fegyver kiegészítők elhelyezése a fegyveren elég érdekes, rádobál mindent magától. A gunplay nem rossz, de a 80 ember kevés, 1 perc múlva már csak 40-en vagyunk. A bokor olyan mint egy fal, megakadsz benne, víztorony tetejéről leugrasz az életed fele megmarad, sisakot alig lehet találni, pedig anélkül nem mész sokra. Mindegy, konzolon biztos jó lesz, mert ott nincs más, de pc-n ez halott lesz a pubg mellett.
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
sagem
addikt
válasz redingitell #385 üzenetére
Mától nyitott lesz mindenki számára és már nem fog kelleni kód
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
törölt tag
válasz gyuribácsi88 #386 üzenetére
Maga a pubg olyan mint egy rakás szar. Konzolon a Fortnite erőteljesen tarol, bár szerintem az se sokkal jobb mint a többi BR játék
Most már bánom amiért lemaradtam a multi bétáról, ez alapján eddig nincs szükségem a bo4-re. -
tepenzed
őstag
Az automatikus felpakolás kikapcsolható.
A PUBG-nél minden jobb pc-n is, ez a játékosszámból is látszik.
Az Inventory részen a megjelenésig változtatnak.
Sisak nincs. Ha a level 3 armorra gondolsz, azt nem a földön illik keresni.
A játékosszámot pedig akár a béta alatt is növelni fogják, csakúgy mint ps4en (ott már 89 volt)[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Már feltolták 88-ra a játékosok számát, kieget nem rak fel mindent magától. Ha nincs rajta semmi akkor igen, ha van rajta valami külön gomb van a felvételre csere helyett. Amúgy sztem a UI nem olyan rossz, meg lehet tanulni "viszonylag" gyorsan használni a dolgokat. Még mindig jobb, mint pl. a H1Z1-ben lévő borzalom.
Az hogy elhal a brigád fele az első 3 percben azt én sem tudom mire vélni. Lehet a sok Blood Steven TDM-et játszik vele, hogy kiugranak az elején aprítani egymást. Én nagyon ritkán ugrok a darálóba, inkább elmegyek csendesebb helyekre feltápolni magam. Amúgy javult a helyzet, mert a béta indulásakor szinte a 2/3-a meghalt az embereknek, most már csak a fele Lehet megtanulnak vele játszani a népek lassacskán.
Víztoronyról még nem estem le, de magasabb házról már igen, és azért sebződök rendesen. Majd este meglesem ,milyen magasról kell leesni az instant halálhoz.
Ha sisak alatt a 3-as Armort érted igen, nem sok helyen van, dehát ilyen a random. Mindenki egyenlő eséllyel indul, szerencse is kell a jobb loot-hoz.
Komolyan nem értem ezt a PUBG istenítést. Ha annyira király játék miért csökkent a játékosszám kevesebb,mint a felére??? Vajon miért mentek a népek inkább cartoon BR-ozni?[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz tepenzed #391 üzenetére
Nem igazán értem mi látszik a játékosszámon..ugye nem a bulvár gamer.hu -s kattintásvadász cikkekből táplálkozol? Ott szokták temetni minden egyes héten a PUBG-t, mert csökken a játékosszám, de konkrétan olyan címekkel, hogy kihalás szélén, meghal stb. ...csökkent a száma, ez tökre igaz, de basszus még mindig 1 millió közeli napi aktív játékosa van..ez mióta kihalás, mi látszik rajta? Mert a többi PC-s lövölde a közelében nem jár a számokat tekintve. Leszámítva a Fortniteot persze
BTW szerintem kár összehasonlítani ezt a játékot a PUBG-el, teljesen más a kettő mindkettőnek vannak erőssége meg gyengeségei. Személy szerint ez az első olyan BR amiben én látok potenciált. Viszont itt is sok még a kérdőjel, pl a magas ár biztosan nem tesz túl jót neki, ezt nem lehet külön megvenni, csak a COD-al együtt.
A másik hatalmas kérdőjel, hogy mekkora támogatást fog kapni a PC-s COD, és a BR mód a megjelenést követően? Aki képben volt az eddigi COD multikkal kapcsolatban az tudja, hogy igen hamar ellepték a játékot a csalók, megszűnt a support és letojták az egészet a készítők, mert 1,5 év múlva úgyis jön a következő rész..
+még egy adalék: szeptember 19ikén jön a Tencent ingyenes BR játéka (Ring of Elysium) immár Európába/Amerikába is, Steamen keresztül is elérhető lesz és a játékmenete/grafikája nagyon hasonló ehhez, szóval lesz ingyenes konkurencia is.
De: én remélem hogy sikeres lesz ez is, kell minél több ilyen típusú játék, hogy fejlődjön ez a stílus végre! Remélem elgondolkoznak azon, hogy ingyenessé teszik és hosszútávú támogatást kap!
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
mcwolf79
veterán
[azért ez a durva csökkenés eléggé árulkodik valamiről]
Sajnos aki csalók nélkül akar kompetitív játékot játszani annak konzolra kell váltani. Ezt egyébként úgy mondod,mintha a PUBG-ben nem hemzsegnének a csalók. Ott is van bőven.
-
-
sagem
addikt
válasz tepenzed #396 üzenetére
Steamen Szeptember 19ikét ír megjelenési időre, abár ez valószínűleg csak az ázsiai lesz, de nem hiszem hogy utána éveket csúszna, pláne ha esetleg a COD BR is sikeres lesz
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz mcwolf79 #395 üzenetére
PUBGben is vannak csalók természetesen, mint minden PC-s játékban, nem ez a gond, hanem az, hogy a COD-os multik eddig PC-n..hát..hm..nem véletlenül nincsenek a top 100 online játékossal bíró játék között steamen a megjelenésüket követően kis idővel. Itt most az a kérdés, hogy ez a rész más lesz e ebből a szempontból vagy sem. Én örülnék ha más lenne, de szerintem erre akkor van reális esély, ha a BR mód leválna és különálló termékként kezelnék.
konzol engem momentán nem érint, ott nem tudom hogy teljesít a COD multi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest