Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
Nem vagyok biztos benne hogy R5 bug, de opera mobileról ha megpróbálok bejelentkezni (a nem mobilra optimalizált azaz normál ph-n) úgy, hogy az opera turbo be van kapcsolva akkor megkapom a sikeres bejelentkezés üzenetet, majd mikor visszarak a fórumba akkor mégsem vagyok bejelentkezve.
[ Szerkesztve ]
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Zoli133
addikt
Szeretném jelezni, hogy engem is ki szokott néha dobni, miközben mindhárom checkbox be volt pipálva.
Mobilon android/opera alatt és WP/IE10-el is előjött az utóbbi hetekben. Sajnos nem tudok bővebb infót adni, mobilon nem tudom a sütiket nézegetni."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Zoli133
addikt
Üdv! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a következő jelenséggel lehet valamit kezdeni PH oldalon, vagy a microsoftnál panaszkodjak. IE10 (tudom minden web-developer kedvence) alatt WP8on ha nem nagyítok bele rendesen az oldalba akkor a kép felén, bárhova kattintok a reklámot találom el. Az alábbi képen látszik, hogy a felső szürke területen bárhova kattintot a reklámhoz tartozó linket hozza be. Csak ha valamelyik fórumon belül vagyok ott csinálja így. A fórumok kategórialistájában nem.
-
Zoli133
addikt
Egyeseknél androidon opera mini alatt is ez a jelenség: [link]
-
Zoli133
addikt
Hali, az utóbbi 1 órában 3x dobott ki mobilon a PH! úgy, hogy minden be volt pipálva. A harmadik bejelentkezés után géphez ültem, bejelentkeztem, de be volt pipálva a ne dobjon ki máshonnan opció, most ránéztem mobilra és megint nem vagyok bejelentkezve. Mintha lett volna róla szó korábban esetleg van valami fejlemény? (WP8 / IE10)
-
Zoli133
addikt
Kicsit más jellegű hiba, a fórum főoldalán a kilépés gomb alatti részek nem jelennek meg. (további opciók, kedvenceim, itt szóltam hozzá részek nincsenek meg)
De mindenhol máshol megjelennek.
szerk: Ubuntu 14.04, Opera Beta[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
válasz lezso6 #19759 üzenetére
Szia,
Most restart után nálam is az van, hogy mindne kiléptetett (wun update, edge-t használok gondoltam előfordul), aztán PH-n beléptem de csak ott léptetett be a többi oldalon nem (kiléptem beléptem és ugyanaz), strange, kicsit játszok vele hátha tudok jobb reportot adni majd, de talán a +1 repro is már érdekes.szerk még 2x repros volt aztóta már nem tudom előhozni
Volt egy MA login eset is miután kidobta hogy sikeres login és nem jelentkeztett be de ez annyira elszigetelt, hogy tuti lokális[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest