Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pár napot még várjunk ezzel, ha aztán az is problémás, jön egy plusz patch.
(#4539) Delila_1: Részletes keresőbe? Az úgy nem fog menni. Először keress rá a felhasználó nevére, aztán a beszélgetésben tudsz keresni.
(#4540) Sk8erPeter: Arra figyelj, hogy az OR precendenciája nem úgy működik, mint pogramozásnál, azaz nem az AND után, hanem még előtte hajtódik végre, mintha minden OR művelet zárójelben lenne.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
snake1977
őstag
Nyolcszor próbáltam meg törölni kissebb szünetekkel, nálam nem müködik, az egészet szerettem volna törölni, mivel a úgy vettem észre hogy ahol nincs sok üzenet (10-100 intervallumban próbálva) ott nem vacakol sem az elküldéssel sem a törléssel.
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I NVIDIA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme eladó!!!
- XIAOMI Pro 2 - 385 KM - 10" GUMIKKAL - 100% AKSI
- Nintendo Switch V2 vagy OLED-et keresek
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest