Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomKiss
tag
válasz SUPREME7 #2904 üzenetére
Kérdésedre a 19733-ban a válasz
[ Szerkesztve ]
"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz SUPREME7 #4306 üzenetére
Hát ja, az egy rakás szar, de itt arról beszéltünk, hogy - idézem - "ott helyben jelenik meg az erre megfelelő felület".
Tehát nem külön fül/ablak, határozottan nem felugró, simán ha rákattintasz mondjuk a Válasz linkre, akkor alatta kinyílna egy űrlap, amibe a hsz.-edet írhatod.
Csak persze ne olyan okádék gány módon legyen megoldva, ahogy a Hardveraprónál van, hogy MINDEN hozzászólás alatt ott van egy űrlap a legenerált kódban, hátha esetleg valamikor szükség van rá... Tehát jó erőforrás-pazarló módon belegenerálódik a kódba mondjuk az a 200 űrlap, ahány kommentár van adott apróhirdetés alatt. A vicc az, hogy úgyis JavaScripttel hozható elő az űrlap, tehát itt nincs fallback olyan böngészőkre, ahol esetleg nincs engedélyezve a JavaScript (mondjuk az manapság már kit érdekel, nem lehet amúgy sem célpont), tehát nyugodtan összeállítható lenne az űrlap szintén JavaScripttel ott, ahol kell, vagy egyszer kellene csak legenerálni, és esetleg azt klónozva vagy csak simán áthelyezve lenyitni az adott helyen.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz SUPREME7 #5757 üzenetére
Szabad a gazda.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
asdf_
veterán
válasz SUPREME7 #5795 üzenetére
Valami figyelemfelhivobb hatteret igazan tolhattak volna neki. En is bugjelenteni jottem, csak visszaolvastam. Kb. 6* mentem az uj 1 db. megjelenese ota a privatokba, hatha elokerul, hogy ki kuldte. Ha ennyien, ennyire nem vesszuk eszre, akkor nem a mi keszulekunkben van a hiba
[ Szerkesztve ]
-
válasz SUPREME7 #6407 üzenetére
Az eddigi elég béna volt: ma már könnyen törhető, ronda, a karaktermennyiséghez képest lassan beírható. Gondolkodtam az egykattintásos captchán, de arra jutottam, hogy inkább maradjon az beírogatós fajta, mert a captchát nem csak robotszűrésre használjuk, hanem lassításra is. Egyébként a mostani szerintem nem rossz. Magyar szavak vannak (utolsó X idő hozzászólásaiból), nincs nagyon összefirkálva, s a kép nagyításnál élesedik. Meg néha vicces.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Bjørgersson
félisten
válasz SUPREME7 #6624 üzenetére
Nem hinném, a korábban linkelt két elemen kívül jelenleg semmi nincs blokkolva a lapcsaládon. Hacsak nem hülyült be a plugin, és össze-vissza rejti el a dolgokat.
lezso6 akkor nem tudom, mi baja van ennek a fosnak, elnézést kérek az offért.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz SUPREME7 #6627 üzenetére
Az előbb kikapcsoltam, de még mindig tűnnek el hozzászólások.
-
Mate
nagyúr
válasz SUPREME7 #8220 üzenetére
Kompatibilitást mindvégig szem előtt tartotta Lezso. Mindenen futni fog
(#8221) oriic
Voltak közvéleménykutatások és az jött ki, hogy jobban bejönek az embereknek a régi, letisztult felületek, így természetesen ez is szem előtt van tartva a fejlesztés során.
[ Szerkesztve ]
-
válasz SUPREME7 #8618 üzenetére
Ja hát elvileg jobb lett volna kihagyni az FT-t és a HA-t előrébb tenni, de ez nem ilyen egyszerű. A FT egy viszonylag egyszerű site (HA-hoz képest), és az új design bétájaként nagyon hasznos. De önmagában is van értelme a site-nak (anyagilag is), különben nem került volna a HA elé.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Argos
őstag
válasz SUPREME7 #8727 üzenetére
Az derék.
De, legalább becézheted Csillagom-nak..Na, de a fent említett hölgyikét? Smiley Cyrusnak?
(#8729) EmberXY:
Azt azért a jó öreg RIOS csak kiszúrná.(#8731) [vilike]:
Akkor nem csak nálam a net vacakolása miatt.
Tegnap este képfeltöltésnél nekem is hajigálta a timeout-ot, mint Steph Curry a hármasokat....elmúlik...
-
veterán
válasz SUPREME7 #13190 üzenetére
Soha nem láttam még eddig, mit írt be a partner, mielőtt leadtam az értékelést. Nem is azért akarom tudni, mert rosszat kapok tőle, hanem mert tényleg jó lenne látni előtte, mielőtt leadom a sajátomat. Mint a vaterán. (100% pozitív vagyok, ha megnézed)
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest