Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Winlacival

újonc

válasz Kalandor #23694 üzenetére

Elmondtam hogy ha valaki nem éri el a régi emailjét!
    Ezért azon nem adhat fel hirdetést, Nem kamu profil ha csinál egy újat, még a felhasználó nevem is a valódi nevem Monogrammjaiból raktam össze! Kiakar kamu profilt csinálni! Mivel itt se tudok hirdetni és kaptam, egy kamu levelet hogy addig korlátozva vagyok amíg nem rendezem minden kétes üzletemet, és épp ez a baj hogy korlátoztak, meg teljes kizárást emlegettek! Még mielőtt lehetett volna egy valódi("kétes") üzletem, ami miatt kizárhatnak! Részletezhetem ide hogy mi a kamu amikor, valaki azt ígéri meg veszi egybe a számítógépet amit alkatrészenként is árulok, nem tudom eladni mert várok rá, gondoltam szuper mert egyben megveszi, és eltűnik, utána meg egy másik hirdetésben, szereplő újonc szét kommentelte a hirdetést, nem adok el, "kevésbé értelmes" egy napos felhasználónak semmit!
    Mert ahogy mondtam már 20 éve tag vagyok és jártam úgy hogy megvette valaki a video kártyát volt róla teszt video meg screenshot és azt mondta hogy nem működik, itt vettem Prohardveren, biztos azért nem megy neki mert, ő a display porton használná én meg Hdmin, de a HDMI se megy én mire odáig eljutottam hogy nálam ment akkor amíg elvittem neki a munkahelyére, addig mehetett tönkre vagy amíg kivettem, és erre megbeszéltük hogy akkor - akkor is tönkre mehetett amíg ő szállította és beüzemeli, ezért a felét vissza fizetem! Mást nem tudok, kiderült hogy a tápja zárlatos volt megnézette egy ismerősével!
    Most akkor nyilván én döntöm el mit kinek adok el mindenki így csinálja annak aki fél szavakból oda dob valamit és értékelése sincs vagy annak aki kulturált, az az igazság hogy szükségem volt pénzre és akadályozva lettem ebbe mindegy hogy miért, csalódtam a Prohardverben, nem kellett írnom topikban hogy letiltsanak, és azt is elmondtam hogy ez az új felhasználó és ezt szeretném használni, mert a másikat nem lehet! Még kerekebben le tudom írni ide a történeténetemet de legalább látja más is!
    Vásárolni tudok ha azt se szabad kérem tiltsanak ki legalább megbízható vásárló még lehetek.
    Üdvözlettel: Windisch László Valentin 2024.08.07 :R

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák