Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    titán

    válasz DJ. Ru$y #11941 üzenetére

    Elnézést az lemaradt, hogy az a része azért nem világos hogy miért nem tudja használni, jelszó elfelejtés esetén van segítség, így elméletben nincs olyan, hogy nem tud a fiókhoz hozzáférni, csak nem felejti el az ember belépési e-mailjét. Kivéve ha sérülne az adatbázis.

    Mondjuk prémium előfizetésem van, a befizetéssel tudom igazolni hogy hozzám tartozik.

    Amit írsz azzal meg eljutunk ahhoz a problémához, hogy csak ki kellene kérni az adatvédelmi hatóságtól azt az engedélyt és akkor több, az azonosításhoz megfelelő adat lehetne tárolva.
    A Hardverapró csalások ellen is hasznos lenne több információ a felhasználóról, de ha nem kér valaki engedélyt akkor nem is tárolhat adatot.
    Bár az e-mail címem személyes adat, aki azt tárolja annak kell adatvédelmi engedély.
    Tudom hogy az üzemeltetők úgy gondolják hogy az ÁSZF II.14. pontban leírtak az igazak, de jogilag nincs igazuk, amióta a GDPR hatályba lépett.Mert a tevékenységük azért ennél több: lc) az igénybe vevő által biztosított információt tárolja (tárhelyszolgáltatás);

    ÁSZF II.4 Egy Felhasználó (az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül) egy Felhasználói Fiókkal rendelkezhet, melyet más részére nem engedhet át.

    Nincs arról szó hogy használja vagy nem használja a fiókot, egy van engedélyezve alapként.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák