- Vezetékes FEJhallgatók
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz B-L-A-C-K #86299 üzenetére
Akar evekig is, csak ne csodalkozz ha fagyaazto ize lesz (nem vicc) Max 2 honap szerintem meg OK.
To all: 11-17-Budaors arany3szog kozott mozgok, csak nincs olyan szerencsem, mint egyeseknek, hogy munka kozben eltudjak diffundalni kv-ni.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
föccer
nagyúr
Én ma is írtam, hogy gyere kávézni, de nem írtál semmi konkrétat, szóval le vagy te 1,5 éves hurka utáni tevékenykedve.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
fant0mi
őstag
válasz werszomjas #86298 üzenetére
Ez kvajo!
Melyik is volt a leggyengebb magyar film? Valami i love yous. Szokecsaj a foszerepben. Nem is jut eszembe. -
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #86242 üzenetére
Remélem, közben megbökted, hogy érezze a finom célzást.
zsolti72837: előzmények törlése
DeFranco: +1, én egy fél marék pólót vettem magamnak, meg egy teniszlabdát a macseknak.
Spet: még mindig a Râkóczi híd lábánál lakom, dolgozom...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
föccer
nagyúr
válasz macilaci78 #86307 üzenetére
még mindig a Râkóczi híd lábánál lakom, dolgozom homeless?
bocs, :
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
DeFranco
nagyúr
milyen pólót?
-
-
macilaci78
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #86313 üzenetére
ok, de tudod mutatni? kíváncsi vagyok, hogy mi kerülte el a figyelmemet.
-
Mercutio_
félisten
Milyen macsek???
fant0mi: eszerint odatetted magad pogiban
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Zsmester89
őstag
Holnap fel tömegközlekedem 16:30 felé a stadionokig, a sok kávé zsenihez csatlakozok, ha lesz rögtönzött mini tali
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #86317 üzenetére
omg, rosszat sejtek...
Qru: abból a márkából nekem aksi helyett órát szerezz olcsón
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Ace owner
addikt
Csütörtök óta szenvedek valami vírus miatt.. pénteket ahogy volt ataludtam hol remegtem hol meggyulladtam, délután kidobtam aztán tovább aludtam szombat óta pedig lajti hasmenés... Létezik ilyen tünetekkel járó virus mostanság?
Galaxy Fold 4
-
MurdR
veterán
válasz Ace owner #86327 üzenetére
Igen. A nevére konkrétan nem emlékszem, de van most, és aktuális is. Csütörtökön két utast is a mentő vitt el szédülés/hányás/láz miatt, elvileg antibiotikum kell rá, rengeteg folyadék, és mégtöbb alvás.
Én eddig bírtam, hasonló tünetek miatt feladtam a mauli harcot, megyek haza, mielőtt reggel mégszarabbul lennék.[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
föccer
nagyúr
válasz Ace owner #86329 üzenetére
Az hagyján, de a KIKÁban ki van rajva a tábla, hogy már csak 83 nap van karácsonyig...
üdv, föccer
-
Ace owner
addikt
Remek akkor alszom egy jót mondjuk lassan elkopik a hátam
Galaxy Fold 4
-
Chaser
legenda
válasz Mercutio_ #86335 üzenetére
az durvább verzió, ott folyamatos hasmenés van, többségében hányással megfejelve, ami most van az valami lightosabb, aztán lehet már van minden:d
egyik kollegám mondta anno, nem tudta eldönteni a budin alul v felül jön ki az áldás, de volt h mindkettőn:d, egyébként soha nem volt táppénzen előtte_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Magnum_
nagyúr
Sracok! Egy ismerosomnek kellene egy olcso home camera cucc (ebaj mondjuk), ami wifire csuszik fel, ha mozgast erzekel, akkor rogzit es mondjuk ezt elkuldi emailben, vagy appon keresztul, vagy barmi.
Valaki tud ilyesmit?I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
srácok!
kell valakinek a nagyonfasza Zara clutch-om?
a 14.1-es céges laptopom nem fér el benne 1-2cm híján, nagyobbat kell vennem.... (13.3-as laptop simán belemegy). Szép, hibátlan, tavaly október végén vettem, 9.995,- Ft volt. Természetesen hibátlan.
4.000,- pénz!I humbly and respectfully decline™
-
DeFranco
nagyúr
kellene nekem 3-5 cm széles műanyag takaróléc, kb. olyan mint amit az ablakosok használnak, nem sok, 1,5-2 méter. vastagság mindegy, erre az ajtófélfára akarom rálapolni-ragasztani úgy, hogy elérjen a falig, és mögötte egy kis "csatorna" legyen a kábelnek.
jön a tél, csukni fogjuk az ajtót, és Elnök úr egyre szívesebben kapaszkodik bele. ha meg szakad nagy szívás, mert be van építve a tolóajtós szekrény sínje alá, nem volna egyszerű a csere.
alter megoldásokat is szívesen fogadok ami nem jár a gyönyörűre mázolt ajtótok megfúrásával...
-
DeFranco
nagyúr
válasz CoolBoy323 #86346 üzenetére
hát... a tapétára nem akarnék ragasztani, mert ha belekapaszkodik, jön vele a papír is, ugyanezért nem rögzítem u-szögekkel, mint volt eredetileg, meg azzal a szögelős kábelrögzítővel (tudod, ilyen kis félkör alakú karom) sem.
@B-L-A-C-K: tudod az a baj, hogy a gyerekeket nem limitálják azok a normák, amik téged igen, ők egy egyszerű és egyébként nagyon logikus világban élnek, hogy ami megmozdítható az megmozdítható és te vagy a hülye hogy nem tiplis csavarral rögzítetted, meg adsz ilyen b*ziságokra hogy tapéta.
(lásd még parketta és a folyadékok, kemény tárgyak és tapéta, nyomot hagyó tárgyak és falfelületek, ruhaszárítók és az amplitúdójukba eső törékeny felületek.)
Elnök úr kiemelten értelmes és jó gyerek de ilyen dolgokról még őt se lehet letiltani, hogy ott egy érdekes kábel és ne rángassa meg meg gyönyörűen kong a konvektor ne csapkodja meg időnként, stb...
egyrészt hiányzik a fájdalmas tapasztalat, másrészt nem épültek be még a normák harmadrészt meg náluk még az érdeklődés minden egyébként tudott, megértett és begyakorolt racionális viselkedést felülír (ami a tanulási folyamatuk alapja egyébként, csak mi élünk ilyen hülye törékeny világban)
a falra ragasztott elektromos kábelcsatornáktól is rettegek, de azzal nem tudok mit csinálni, kvázi adottság, de ide első körben mást próbálnék.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #86349 üzenetére
nem jó, az ajtóig a szegőben megy, a résben megy fel a kábel
a sarok éle és a tok között van kb. 1 centis rés, arra lapolnám rá a sima műanyag lapot, amit a tokra ragasztok. ha leszedi, az nem csinál kárt, de nem fogja leszedni annyira nem vandál, csak az triggeli ha ott lóg a draut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Warhammer 40.000
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok