- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
amúgy én is kiszámoltam, nekem sem jött ki, valószínű relatív gyorshajottál. de nem ismerem a körülményeket így ez csak olyan kósza sejtés.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz sketchifun #59497 üzenetére
Akkor az még nem volt bekopva. 4 napos téligumi kb olyan jó mint a Nankang nyári gumi 0 fokban.
mod:
DeF: Sanyika sec-perc alatt helyrepfozza.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
Sziasztok fiuk. Szep az ido. Lattam, mert megjartam most delelott del budat.
Sketcher bazz, figyelj mar oda. En se jaszkarizok a rutinommal meg az egyebken mar be (vagy meg? ) kopott teligumimmal. Ki tudja, mikor megy elottem Def. Es azert abban a gyereknis ulhet.I humbly and respectfully decline™
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Tele von Zsinór #59505 üzenetére
Kell 1-200 km amíg bekopik. Jah múlt hétvégén? Az fun volt én is fent voltam.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
válasz MrSealRD #59465 üzenetére
Fyi: kiprobaltuk mindet.
3 okes, az egyikrol mar ugy lepattogzott a keramia bevonat, hogy kuka. Hivtam a boltot, termeszetesen cserelik azt az egy darabot, miutan tuljutottunk azon, hogy rendeltetesszeruen hasznaltam es megemlitettem, hogy nem kivanok fog fogyasztovedelmi jogvitat, csak nincs kedvem megin kicopni magam Biara...[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #59507 üzenetére
Húha...azért a többire nézve sem túl jó előjel.
Legalább rendezni tudod...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #59509 üzenetére
Nálunk is aktuális a téma... Eddig IKEA 365+ és az Oumbarlig ami érdekes, meg az Aldi-ba volt egy 5-ös szett(+fedővel) Igaz nem kerámia bevonat, de az most pont nem is szempont... Hogy végül mi lesz belőle azt majd a személyes megtapogatás dönti el...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
sketchifun
senior tag
Ment elottem kb 10el... Lehet, hogy relatíve gyorsan mentem. De arra nem számítottam, hogy így eldobom a vasat. Egyébként 250 km van a gumikban.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
föccer
nagyúr
válasz sketchifun #59511 üzenetére
250 km semmi a téli szettnek. Ha megpörgetted az autót, akkor nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedtél. Ezen nincs mit magyarázni. Ha nem lett volna tele a kocsi "szart nem érő" elektronikával, akkor valószínűleg rommá törted volna a gépet, mert kvázi lényeges lassulás nálkül csapódtál volna a villanyoszlophoz.
Tesztpályán szórakoztunk ilyennel, hogy hogyan viselkedik a gép elektronikával, és elektronika nélkül. Még felkészülten, kiismert helyzetbe szándékosan belevíve az autót sem tudtunk ugyan olyan hatásfokkal kezelni a gépet, mint az elektronika végezte a dolgát. Az X6-os bömi úgy pörgött, mintha keringőt járna. Egyedül egy új oktávia kombi (nagyon alacsony súlyponttal és olyan elektronikával,aamit nem lehet teljesen kikapcsolni), úszta meg különösebb csúszkálás nélkül.
Váratlan helyzetben hétköznapi autós nem tudja olyan hatékonyan kezelni a gépet, mint az elektronika.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
bandus
veterán
válasz sketchifun #59497 üzenetére
Vagy nagyon szarul festetted le a tortenteket, vagy a realitaserzekeddel vannak gondok, mert ezek alapjan senki mas nem hibas, csak te.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
föccer
nagyúr
válasz föccer #59513 üzenetére
Jajj, most olvasom át ismét. Tehát mazsola ment 30-cal és 30 volt a sebességkülönbség. Tehát te ~60-al robbantál ki a körforgalomból, miközben akkora köd volt, hogy alig lehetett látni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Magnum_
nagyúr
Ti élitek a Vorosmarty ter es kornyeken talalhato turistacsapda vasarokat? Ahol a szep kezmuves sutemenybol 3.000ft 100gr es 5000ft egy asia kenteres sal?
Napszemuveget akartam venni ott a napszemuveg boltban, mert 8k korul szokott lenni a polarnlencses Inkognito. Most a 15.000ft-os arcimke at volt matricazva 25000re ugy, hogy latszott a 15000ft..
Qru: tudsz ra jo ugynokot?
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #59517 üzenetére
Most jönnek a turisztok, most kell pénzt keresni
Mi csak nyomunk 1 sétát, esetleg valami szép csomagolópapírt, merített papíros naplót veszünk, vagy ha látunk valami pofás apró iparművész cuccot emberi árban.
Bazilika elé is érdemes kinézni, ott is ez van, csak talán a streetfood része változatosabb.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz *Ropi* #59519 üzenetére
De ott biztos nagyobb a tenorveszély
Egyébként railjet-tel be lehet jutni Bécsbe, vagy kint áll meg valahol?
Egyáltalán elég még a személyi vagy útlevél kell?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
Elmebeteg hulyegyerek fekete renault clioII-vel majdnem osszetorte az en automat, illetve a mellettem allot az Alkotas uton. Felelotlen elmebeteg allat.
A leheto legjobbakat kivanom neki.I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
Giga GTX 750 Ti 2GB Low Profile kártyát tessék!!!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #59531 üzenetére
A zár fikc, ott van a szövegben
Ugyanitt eladó USB-s Bluray meghajtó, Casio és vostok karóra, Asus Xonar U1 usb-s hangkártya, Panasonic Milc fotós felszerelés (váz, obik, vaku, egyéb apróságok), IKEA előszobai cucc, 2 bontatlan fóliás avon férfi parfüm (Elite gentlemen, és tomorrow), SSD beépítő keret, pci-e riser, iphone tok,
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Ace owner
addikt
Bécs mennyire para most? Jövő hétvégén megyünk, remélem nem repülünk a levegőbe vmi kecskebszó miatt..
Galaxy Fold 4
-
Melack
veterán
válasz Ace owner #59534 üzenetére
Lehet észre sem veszed, hogy egy öltönyös európai, fehér ember élesít melletted egy bombát. Akkor ki is az a bizonyos terrorista? Rühellem, ha vki ennyire egysíkúan látja a dolgokat - ez nem csak neked szól, de egyre több ilyen szemellenzős csóka/csajszi van a világon.
más: rámvaló méretben hol találhatok értelmes téli kabátot? 3XL-től.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Mercutio_
félisten
válasz MunezXBK #59538 üzenetére
Mint a vostok, vagy ha olyan cucc ami érdekel lehet picit drágább is.
Melack: Ha nem alkalmi kell, akkor innen is 1 szavazat a Decathlon-ra.
Saint_: Nekem valami hosszabb (3/4-es?) elegánsabb kabát kellene, várjak vele januárig, amikor kezdődnek a leárazások Van Graaf és társaiban?
-
Melack
veterán
Vkinek elfekvő WPs teló szervíz idejére? Úgy tűnik, behalt a 930 mikrofonja :/
(#59543) Saint_ : Yepp. Hogy b+ pont most.....
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest