- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
izee
őstag
Ilyenek vannak emagon. Autók o.O
Citroen C4 CACTUS PT82 SHINE5.072.000 Ft3.699.900 Ft
-27%Opel Astra J Selection, B 1.4 XER, 74 kW / 100 LE
5.546.000 Ft4.015.000 Ft
-27%Peugeot PARTNER Access L1 1.6 HDi 75 LE
4.531.360 Ft3.579.000 Ft
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
izee
őstag
válasz Magnum_ #59353 üzenetére
Várom, hogy a SpaceX és a Blue Origin után elinduljanak a kereskedelmi űrversenyben...
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #59318 üzenetére
Rosszul értetted. Azt mindenki maga dönti el mit vállal be. Én az értelem nélküli (aljas módszerekkel megtámogatott) sportvadászatot ítéltem el...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #59342 üzenetére
Úgy -úgy Whiskeynet akció ha valaki szereti a maltokat
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Melack
veterán
A UPC ad saját wifi egységét előfizetés mellé? Ha igen, milyen a router hatótávja ?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #59341 üzenetére
És ha tudnád, hogy nálam legalább három még zsenibb fejhallgató van most itthon... Igaz, azoknak ajánlott valamilyen fejhallgatóerősítő.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Melack #59361 üzenetére
Többnyire egybeszerelt modemet/routert ad, legalábbis amit én kaptam az egy Ubee EVW3226 készülék .
Live-Die-Respawn
-
Ace owner
addikt
Jó nagy bánat volt az idei bf..
Galaxy Fold 4
-
-
Tim82
félisten
válasz bitpork #59368 üzenetére
Mindenki azonnal hagyja azon rövidítések használatát, amiknek bitpork lusta utánakeresni/értelmezni.
De egyébként mindenki úgy ír, ahogy akar és semmi hatalmat senkinek!
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Csak úgy, megkérdeznámmán ha... gúgliztál mán a "bf" kifejezésre?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tim82
félisten
válasz bitpork #59374 üzenetére
Csak úgy megkérdezném, hogy ha egyszer napok-hetek óta a csapból is ez folyik, akkor minek? Én tudom értelmezni.
Kezdesz ugyanannyira mókás lenni, mint amikor azt akartad megszabni, hogy senki se használja a "csajom" szót, mert neked nem fér bele az értékrendedbe.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Én nem tudtam mi az, amíg nem kerültem oda, meg féltem hogy vakbél (amit a doki sem zárt ki) így beadtam a derekam.
Amúgy az orvosok előtt le a kalappal, nagyon rendesen végzik a munkájukat, egyedül az osztályvezető főorvostól ment fel a cukrom.
Gép hadrendbe állítva, ez úton is köszönöm
@Ace owner: euronics érdekelne, de hajnal óta büdösbogár pózban van az oldaluk.
@Tim82: mindenki úgy és akkor liberális ahogyan pókmalac rögtönítélő bizottság jóváhagyja. szelektívusz liberalizmusz.
(#59372) Ace owner: aaaz de komoly
-
válasz DeFranco #59378 üzenetére
Naaa, nálam nagyobb libsi nincs az oldalon. A liberalizmus, bármennyire is fájó, nem egyenlő az butasággal/alpárisággal és sok egyébbel, amivel az utóbbi időben összemossák. Ugyanakkor meg kell jegyeznem, hogy attól mert szóvá teszek valamit, még nem törvény. Irritáló, amikor kifordítva próbálják sokan a számba adni a félreértett/félre magyarázott és kivetített latens problémáikat.
Tim: a "csaj" az én értékrendem szerint még mindig degradáló és sértő. Egy kategória a "picsa"-val meg a "buksza"-val. Ha egy nő eltűri, legyen az ő baja. (kb mint ha egy férfit, herének hívnának)
Munez: nem voltam katona, szerencsére. Az hiányzott volna, hogy összezárjanak egy rakat hobbittal
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Mercutio_
félisten
válasz bitpork #59380 üzenetére
csaj = here érdekes levezetés (tudom, a férfi megfelelője, de szvsz akkor is inkább a pasi/csávó állítható vele párba)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
DeFranco
nagyúr
az a gond, hogy amit te csinálsz, azt én kocsmaliberalizmusnak hívom.
ami épp neked tetszetős vagy ahol épp kicsit nem férsz bele a normába ott vérliberális vagy, ami meg szúrja a csőrödet ott meg bőrszíjas konzervatív.
lét határozza meg a tudatot esete. mint amikor megmagyarázod, hogy tulajdonképpen azért veszel használt gumit mert környezetvédő vagy, meg amikor megengednéd a balkáni ügyeskedést oda de elvárod a skandináv mentalitást vissza. nem vagy következetes.
van egy b) eset, hogy nem kocsmaliberalizmus van, hanem autotroll, és random időpontokban automatikusan a közmegegyezéssel szemben foglalsz állást hogy egy kicsit felkavard a hamut, akkor viszont jól csinálod, mert 99% beveszi
@Ace owner: porszívót vadásznék náluk.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Milyen szerencse, hogy nem csak a te értékrended van a világon. A "csaj" totális félreértelmezésére már többször, többen rámutattunk.
Amíg meg itt felszólító módban nyomod az ipart, addig talán nem a mi problémáink látens kivetítéseiről van szó.
-
7
addikt
Nem csak neked szol, hanem a tobbieknek is ugyanugy, mert mar nem eloszor latok ilyesmi csortet:
Szerintem idonkent tulsagosan is erzekenyen reagaltok egymasra. Persze, nehanyan eleg provokativan tudnak csipkelodni, masok zavaroan tudnak tudalekoskodni, megint masok pedig abszurd dolgokkal rukkolnak elo, es meg sorolhatnam -- de ettol meg felesleges egymasnak ugrani es/vagy megsertodni.
En azt javaslom, hogy probaljatok meg igazodni egymashoz ahelyett, hogy olyan stilusban valaszolgattok egymasnak, amibol tul konnyen lesz balhe. Plane olyankor, amikor mar egyebkent is latszik, hogy legalabb az egyik fel feszult.
---
Persze biztos lesz olyan erzes valakiben, hogy "de az nem is ugy volt", ugyhogy:
a) en kivulallokent masfajta szemszogbol latom, ami lehet hogy megfontolando
b) van, akire nem vonatkozik
c) ugysem en vagyok a moderator, nem kell megvedeni magatokat elottem
d) a benyomasaimat kommunikalom, de azok konnyen lehetnek tevesek[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
-
GabN73
addikt
Nincskedvem semmihez nap virradt rám, szóval alapból nincs jokedvem.
3 órás útra megkaptam magam mögé 3 hiperaktív gyereket egy leszaromhogymitcsinaltok nagypapaval....
-
Tim82
félisten
Ha nem belém akartál volna kötni, akkor új hozzászólást írtál volna, nem választ.
Komolyra fordítva a szót: ha mindezeket élőben, metakommunikációval megtámogatva mondanám, sokkal kevésbé látszana élesnek, inkább csak "barátian gunyorosnak". A metakommunikációt nem tudom mivel helyettesíteni, szerintem más sem, ezt pl. DeFranco-val beszéltük élőben valamikor.
Ez van, ezzel együtt kell tudni élni, nehéz teher, én tudom.
Abszolút nem volna gondom bitporkkal, ha nem felszólítana, hogy így meg így írjunk, gondolkodjunk, viselkedjünk - majd utólag közli, hogy ja, mégsem úgy érti, hogy akkor ez most kötelező. Itt is az attitűdöt kifogásolom, nem az embert - ismerjük egymást személyesen, szerintem jó ember a malasz.
Amúgy nézz meg bármelyik másik városi lokáltopikot, ugyanolyan rendszerességgel vannak nagyobb balhék, ez nem csak erre a konkrét topikra jellemző.
-
DeFranco
nagyúr
nagy balhét én itt már rég láttam, leginkább csak csörték vannak, azzal meg nem lehet mit kezdeni, különböző világnézetű habitusú emberek vagyunk.
én sem szívlelem mindenki gondolkodásmódját is, de eddig sikerült ezzel együtt élni, más sem biztos, hogy jó néven veszi az én fanyar vagy csipkelődőnek szánt humoromat (saint például naponta kap kétszer tőlem valami szeretetcsomagot, de egyiket sem bántásiból, csak "for the lulz")
aztán ha ez lerúg egy lécet, akkor van ilyen megmondás, mint most, mindenki elkönyveli a másikról a véleményét, a karaván meg halad.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Magnum_
nagyúr
rengeteg csalás alapszik az iphone-okon. mert mindenkinek az kell, de az ára sok.
mehh... inkább vennének Xiaomit.hivtak attól a cégtől, ahol szerintük alacsony volt a bérigényem.
mondom a hivatalos tájékoztatás:
nagyon szimpatikus és felkészült voltam, de volt, aki még szimpatikusabb és felkészültebb volt.[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
van egy cég, ahol évekkel ezelőtt dolgoztam 1,5évig, frankó volt minden, de felmondtam egy jobb lehetőség miatt, ami aztán visszafele sült el (kb skecther szindróma).
most hirdetnek egy tök jó pozit. ti megpályáznátok a helyemben, vagy vérciki lenne?
komolyan érdekel a véleményetek.[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- KERESEK - Readragon K557 KALA RGB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest