Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SOAD19

    addikt

    válasz MurdR #52632 üzenetére

    A rezsibe számoltam bele a közös ktg.-et, ill. az internetet is (telefon nálam nem vészes, 3k-s feltöltés elég 1,5 hónapra is), de lehet akkor már kevés is a 90k?! Hát igen, elég reménytelennek tűnik a dolog. Terveztem mostanában kipróbálni a falmászást, vagy eljárni tollasozni, vagy valami sportot is, mert eléggé el vagyok tunyulva, bár a dobolás is megmozgat kicsit, de az csak nem olyan (bár mostanában szakadt a víz rólam mikor lementem gyakorolni). :) De, ahogy nézem, ha csak szobát vennék ki, az is 30-40k környéke...
    Igazából, azért kérdeztem most rá itt, mert találtam pár állást Pesten, ami érdekelne, de nem hiszem, hogy akár 180k-t is fizetnének. És még mondják, hogy Magyarországon nem mobilak a munkavállalók... :DDD
    Konklúzió: Pestre úgy van értelme felmenni, ha van pár millióm, hogy vegyek egy kisebb lakást, vagy van barátnőm (két fizuból már ki lehet jönni), vagy sikerül olyan helyen elhelyezkedni, ahol negyed milliót megkeresel.

    (#52633) Saint_ :

    Jó kérdés. Van egy Vegyészmérnök (műanyag technológus) diplomám még 2009-ből, viszont nincs nyelvvizsgám, ami eléggé leredukálja a lehetőségeket. Idén elvégeztem egy tűzvédelmi előadói tanfolyamot, mert a vegyészmérnökkel lehet nem igen fogok tudni elhelyezkedni egy adott ok miatt.

    (#52634) Qru
    Köszi!
    Nincs semmi konkrét, csak egyáltalán érdekel, hogy van-e értelme Pestben gondolkodni. Nagyon úgy tűnik, hogy nem.

    (#52635) Melack

    Köszi! Itt Debrecenben is tejfölnek hívjuk... ;] :DDD A kajarendelés persze, hogy nem olcsóbb, de míg nem tanulok meg alap szinten főzni, addig jó lenne napi szinten legalább egyszer főtt kaját enni.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.

Új hozzászólás Aktív témák