- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Qru
MODERÁTOR
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az a WTF érzés, amikor videojátékos oldal hírszerkesztőjeként egy rajzfilm premierjéről kapok sajtóközleményt... Közöm nincs hozzá, nem is tudom miért kaptam.
Live-Die-Respawn
-
LÁZ
addikt
balaton fele jár vki mostanában gépjárművel? Tapolca magasságában? vhogy fel kéne transzportálnom a legoimat az új pecóba , sajnos a felsugárzóm tönkrement
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
viszont megoldódott a fuvar, öcsém jön fel ma, igy egyben lesz a banda, majd csinálok egy csoportképet
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
GabN73
addikt
Na, csak visszahívtak a bankos meló miatt, fáradjak már be legyek szíves interjúra Motlevél írás + kis teszt, holnap / hétfőn már vissza is szólnak, hogy mehetek e a bankba interjúra.
-
MurdR
veterán
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
-
Magnum_
nagyúr
eszméletlen jó hamburger van a büfében 440Ft-ért. pont a déli pályaudvaros és a kézműves között van félúton.
I humbly and respectfully decline™
-
GabN73
addikt
válasz Magnum_ #29079 üzenetére
Én ma a Hot Dog Cold Beer-ben kajáltam, 1490 egy menü. Finomnak finom (wasabis-gyömbéres hot-dog, kis vöröskáposztával, pulykavirslivel) + kapsz mellé 3 deci üdítőt/csapolt borsodit, meg egy "pálca" sültkrumplit, attól függ, hogy milyen hot dogot veszel. Viszont nem valami nagyon nagy adag
-
Melack
veterán
Yepp, autót szerelni esőben priceless! De legalább egy része megvan. Nyamvadt műanyag elem 10.000 Ft...
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
-
Mercutio_
félisten
Nahh, itt vagyok, csak betolták a céghez a sz*p*rollert, és úgy néz ki itt fog pörögni egész karácsonyig
A Mokka nagyon tetszett neki amikor látta, aztán utána olvasott, és realizálta, hogy "jééé tényleg, eléggé lelóg az az első lökös/orrész". Kuga meg már másik ligában focizik ár szempontjából.
Neki egyébként az tetszik a Dusterben, hogy nem annyira cukifaktoros, inkább a klasszikus terepjárókra hajaz megjelenésben, de azért (egy stift szedánhoz képest) van bőven kényelmi funkció. Persze ez is olyan, hogy a valóban hasznos cuccok egy részét nem ismeri, egy részére meg lehet nem is lesz szüksége, vagy épp zavarná eleinte (fékassziszt, meg ilyenek) ezért pl. az s-crocs alapból is elérhető extrái túl is lőnének az igényein. (Ami nem zárja ki, hogy később rájönne, hogy azok egy része jó dolog )Szalonautóból már az S-csrocs-ok közt is van 4M alatt, és az új Vitarát az alá tervezik belőni árban, ezért bizakodom
Benya: Eddig osan-nál tankoltunk 95/98-at, mikor milyen hangulatom volt. Ez gondot okozhat-e új autónál, ha igen csak a GDI-nél?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Melack
veterán
válasz bitpork #29088 üzenetére
Most,hogy jó a fék, jönnek az "apró" dolgok. Fékalap, ami az előzőekben történtek miatt atomjaira esett, le kell cserélni, 5.000 HUF. Díszrács, ami az orrán van, törött, időnként már ki akart esni, 10.000 HUF - ebből egy darab nem volt sehol, ez az egy is csak éppen azért, mert egy hátulról törött Nubiráról le tudták menteni. És a jobb hátsó sárvédő lap feletti műanyag rész, 1.000 HUF - a törés miatt az alváz meg a csomagtér alja sok "szart" kap, ami nem jó a rozsda miatt. Tömören ennyi. Plusz a hideg-meleg fűtés kapcsolója ma mondta be az unalmast, nem tudom, mi történt vele, de azt csak garázsban tudom szétkapni, mert nem tudom,hol vannak a pöckök - apósom remélem segít. Ennyi Jah, meg még a kasztnit kell kipofozni valamikor.
-
-
bandus
veterán
válasz Melack #29083 üzenetére
én is megáztam, de végre két hét kihagyás után elmentem futni és nem fájtak a térdeim, szóval megérte, nem vagyok cukorból de lassan be kell szerezni még 1-2 hosszú ujjú futófelsőt, meg futónadrágot, mert be fog fagyni a seggem 15 fok alatt.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Mercutio_
félisten
válasz Ace owner #29091 üzenetére
Renault Capture, és nem, mert lényegében egy clio megemelt hassal.
A cactus jópofa, de nem olcsó és sehol nem találtam meg, hogy mennyi a hasmagassága.
Meg különben is franciááááát??????Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
"Szakmai" kérdésem lenne (de előrebocsátom, kutakodtam az idevágó szakmai topikokban már, eredménytelenül) SSD-témakörben.
Van nálam két rossz (?) SSD. Régiek, egyik sem támogatja a trim-et.
Az egyik egy Corsair M64, HD Sentinel szerint 100/100, viszont tetűlassú, kb. egy lassabb notivinyó sebességét hozza.
A másik egy Intel X18-M G1, amit particionáló programok látnak, de se Windows, se Linux nem volt hajlandó települni rá.
Van rá mód, hogy ezt a két SSD-t valamivel használhatóvá tegyem? Vagy felejtsem el? Az Intel esetében rémlik, hogy próbálkoztam Darin Boot And Nuke-kal valamiféle low level format-ot csinálni, ill. az Intel SSD Toolboxszal is, de hátha van valamilyen hatásosabb program rá.
Ötletek? Az Intelt kifejezetten jó lenne használhatóvá tenni. Ami fura, hogy van, hogy gépbe téve felismeri a Win, akkor HD Sentinel szerint 100/100-as...
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Melack
veterán
válasz bitpork #29092 üzenetére
Rezonátor 20.000 HUF, egy gond van, nem lehet kapni De ennyi most, a kasztnit még jó lenne tél előtt legalább lealapoztatni, hogy ne kapja meg a rozsda. De ennyi kb. Amúgy most, hogy nem melegszik a fék, szeretem nagyon. És kevesebbet is eszik. Jah, és kézifékpofákat is kell venni, mert elkoptak nagyon.
Bandus: én kocsiban nem áztam el, de a szerelés közben örültem, hogy a motorháztető véd.
-
Mercutio_
félisten
Ócsósítottam a cuki kockát
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Aki tud hozzá szerezni vevőt, vagy ismer más megoldást az életrekeltésre, annak érdekes lehet
-
Ace owner
addikt
Ezek az új Suzukik esküszöm egyre rondábbak.. Az scross akármi is bánat ronda volt, de ez az új Vitara.. Mercutio ettől bizony még a Dacia is szebb.
Galaxy Fold 4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest