Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Petyyyyy

    addikt

    válasz Melack #23193 üzenetére

    UI: Csak 2.3.6-hoz tudom hasonlítani, húgom mobilján van fent ez a verzió. Nehéz kifejezetten UI-ra vonatkozó különbségeket írni, mivel Gingerhez kissebb kijelző társul többnyire, míg KitKat-hez sokkal nagyobb.
    - Egyszerűbb/kevésbé csicsás ikonok
    - Nagyobb felbontás miatt jobb felhasználói élmény

    Szerintem nagyon is smooth a használat. A gyakran említett hosszú várakozás névjegyzés behívásokar nálam még (kop-kop) nem jelentkezett, igaz csak kb 200 névjegyem van. A heti egy restart viszont ajánlott, hogy kicsit magához térjen. Anélkül megesik, hogy elgondolkodik olyasmin, amin egyébként nem tenné. 4.4.2 javított a memóriakezelésen, legalább 800 mega mindig szabadon van.

    Amit hiányolok:
    - mobilt tudom használni modemként gépre csatlakoztatva, de gépről nem tudok internetet adni a mobilnak. (Vagy csak én nem tudom hogy csináljam).
    - stock zárképernyőről nem tudom megnyitni az sms-t, nem fogadott hívást (most gondolkodóba estem, lehet csak jobbra/balra kell elhúzni?)

    A tárhely kérdés előtt még mindig értetlenül állok, én egy csomó mindent áttoltam SD-re, jellemzően játékot. De zenelejátszót vagy bármi egyebet is át tudok helyezni. Az viszont negatívum, hogy alkalmazáson belülről nem tudok írni a kártyára. ~ Powerampból nem tudom szerkeszteni a számok metaadatait, így nem talál hozzá borítót.

    Notification center abszolút rendben van, nekem a droidos tetszik leginkább.

    Másik OS-ből jöhetne:
    - WP zenelejátszó kezelőpanelje zárt képernyőn, sőt az egész lockscreen
    - IOS zenelejátszóját. Ha jól emlékszem képes ráismerni az ember ízlésére és auto úgy keveri a zenét. Nem (csak) cím alapján vizsgál, hanem a "tartalmat is figyeli".
    - Szintén IOS hívóképernyője. Sokkal egyszerűbb ott megtalálni a hívás vége gombot, mint droidon.

    Ennyire fussa, sajna más OS-eket nem volt alkalmam használni ~ 3 percnél tovább.

    Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

Új hozzászólás Aktív témák