- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
murena
csendes tag
válasz Crusader01 #197 üzenetére
Igen Igo8 van rajta. a képpel a bajom hogy néha eltünnek róla a dolgok a menük villognak de fogalmam sincs hogy miért.A poén hogy amikor külföldön az autópályán vagyok beugrik a madártávlat opció ami nem is baj de regensburgnál is azt írja hogy sajóecseg közelében vagyok.Javarészt csak is a főutvonalakon akar közlekedni.Ja nem tud valaki egy uj linket a térképekhez?
-
Imie
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy Blaupunk Luca 3.3-som és szeretnék rajta programot cserélni. Letöltötem ezt az IGO-t meg a Luca miomap 3.3-mast a rapid-ról. De hiába másolom átt a Gps-re, és elakarnám indítani kirja, hogy programfutatási hiba ha valaki tudna nekem segiteni azt megkösszöném, Alaposan kellene elmagyarázni mert ezekszerint egy kicsit béna vagyok hozzá, előreis kösszi hellosztok![ Szerkesztve ]
-
Imie
csendes tag
Hello!
Ez nekem csak nem müködik, ugyan azt irja ki, hogy Program futtatási hiba hiába másolom be a könyvtárba. Valami ötlet még? Vagy valami? -
Imie
csendes tag
Hello!
Arról a linkröl töltötem le amit ti irtatok egy pár hozzászolásal ez elött, a rapisshare-ről. Az egyik az IGO8_PDA_PNA a másik megLucca Miomap 3.3-om. -
szamy83
csendes tag
Sziasztok! Nekem olyan Igo 8 kellene, ami nem pna , pda sytem alapi, hanem kimondottan GPS-en fut. Vagy azok is ugyanúgy futnak? VAgy átkell heckellni az olyat? Vagy most ez hogy van? Várom válaszaitokat! Kösszi! -Szamy-
-
Crusader01
tag
Szia!
Csak az egyiket másold be a belső memórira ne mind2-t. Amugy ha az sd kártyról próbálod meg az exe-t elinditani ugyis mennie kell.szamy83: A PNA = az általad emlitett GPS-el Ugyanis PNA=Portable Navigation Assistant. Teljesen végleges igo 8 még nincs, épp a cracket készitik hozzá, jelen pillanatban csak a "demo" változatu igo 8 érhető el.
Az igo 8 demo verziója elérhető a 186-os hozzászólásomban lévő linken[ Szerkesztve ]
-
Henro
csendes tag
Sziasztok!
Nagy nehezen sikerült az igo 2006 plus-t elindítani.Sajnos valamiért az korábbiakban leírt tx beadásokkal nem volt elérhető műhold.Ha valaki ugyan ilyen cipőben jár,itt az általam kreált. Viszont a lucca 3.3 még mindig dadog vele.Esetleg valakinél nincs rá megoldás?[device]
type="BLAUPUNKT LUCA"[debug]
slowsim=1
loop_sim=1
show_gps_pos=1
show_speed_limit=1[interface]
gxoff=1
portrait=1
landscape=0
width=320
height=240
base="igo_se1\320_240\"
basel="igo_se1\320_240\"[gx]
gx_width=320
gx_height=240
gx_format=128
gx_xpitch=2
gx_ypitch=640
gx_orientation=1[gps]
port= 7
protocol = "NMEA"
com_port_speed = 9600A privát üzeneteket hamarabb észre veszem
-
TarVilmos
csendes tag
a com_port_speed-et írd át 9600-ról 57600-ra és máris látni fogja a műhódokat ;)
minimális szinten dadogni is fog
főleg városon belül, de használhatóan dadog, legalábbis az enyém
főúton, autópályán nem szokott gond lenni vele, mondom, inkább csak városban és talán csak akkor, mikor sokat kell forgatnia a térképen és ez esetleg leterhelheti a prociját vagy nem tom, nem vagyok egy nagy pda-pna-gps-navi zseni -
Crusader01
tag
Igen TarVilmos-nak igaza van, ha ezt átirod mennie kell a gpsnek. Bár nem értem,hogy miért dadog... Nekem 2006 plus és igo 8 is van fönt és semeikben nem akad a hang. Pedig pesti vagyok, ugyhogy nem lehet arra fogni h nem városban használom. 2-3 óra folyamamtos használat után ha 2x beakad a hang akkor sokat mondok. Mondjuk egy dolgot észrevettem. Amikor alakitgattam a Lucca "belsejét" akkor észrevettem, hogy a bekapcsoláskor felugró programocska, (ahol ki lehet választani hogy navigációt, képnézegetöt vagy zenelejátszót inditsuk el) a navigációs program (jelen esetben igo 2006) a háttérben fut tovább, és 25-35% ot von le a prociból. Ha meg a win indul akkor 2-3% ig terhelt a proci. És mivel nekem win alol indul az Igo igy lehet h az a kis program a hibás, és ez okozza sokatoknál az akadást.
-
Henro
csendes tag
válasz Crusader01 #212 üzenetére
Nekem 9600 alatt is müködik.Minden esetre ez érdekes,ahány készülék annyi gebasz vagy nem.Olvastam a neten,hogy tavaly junius óta hivatalosan is igoval árulják a lucca-t.ezt a verziót nem tudta valaki beszerezni esetleg?Lehet hogy abba már ki vannak küszöbölve az esetleges hibák.
A privát üzeneteket hamarabb észre veszem
-
novum
csendes tag
Még mindig nincs végleges igo8? Honnan lehet letölteni?
-
Roozy
csendes tag
Hali Mindenkinek!
Végigolvastam az elejétől /ahogy illik, mielőtt kérdezek De nem jártam sikerrel...
Írtok Lucca MP3 3.3, az enyém Lucca MP3 EU
Vagy full hülye vagyok? Hol tudom ezt pontosan megnézni?
A térkép EasternEurope_v11.map
Versio 1.5.7
PD 683
OS Verzió: 2.2.4.7
OS FD 684
Ez már baromi régi, ugyi?:-)
Szeretném a páromat meglepni, hogy IGO-ra átvarázsolom...
Plíz segítsetek! Köszi előre is! -
Crusader01
tag
Itt közöttünk vkinek Lucca mp3 valakinek meg 3.3 van. Nem a legujabb de még böven jó mindenre. Az mp3 mas verzió az amit ugy kell bekapcsolni hogy nyomod a menü gombot a bekacsp.gomb közben és akkor megjelenik a szervizmenü. Innen betudsz lépni a win-be és pillanatok alatt igo-t tudsz varázsolni rá, a leirások alapján. De ha ez a lépés nem megy akkor privátban leirom.
Ja a tiedben az EU annyit jelent, h a boltban EU térképpel adták. Tehát ahol Lucca MP3 ról beszélnek a fórumban az vonatkozik rád is.A annyiból más h ujabb, máshogy néz ki, és máshogy kell a szervizmenübe belépni. amugy lényegében ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
Crusader01
tag
válasz Crusader01 #221 üzenetére
jajj látom vmit kihagytam és igy értelmetlen. "A 3.3 annyiból más..."
-
Roozy
csendes tag
válasz Crusader01 #222 üzenetére
Hálás köszi
Örülnék egy részletes leírásnak e-mailben, az tuti....
krido/kukac/freemail.hu
Ja, ehhez kell valamilyen adatkábel is? Mert az nincs.... -
Roozy
csendes tag
válasz Crusader01 #222 üzenetére
Lucca MP3 EU - eddig minden müxik.:-)
Beírom, hátha segít valakinek. Nálam müxik és már klasszisokkal jobb mint az eredeti.- Miomap 3.2- magyaro.(070611), bosznia, horvát, cseh, görög, lengyel,román,orosz,szlovák és szlovén térképekkel.
- Speedcam adatbázis 2007.07 havileirás :
- letöltés/kicsomagolás
- sd kártyára felmásolás
- lucca service módban inditás (nyomva tartani a Menu gombot miközben nyomva van a bekapcsoló gomb)
- Service menünél a ''Shell'' kiválasztása
- Shell (Windows ce 5) belül a ResidentFlash meghajtón átnezvezni a LUCCA könyvtárat mondjuk LUCCA123-ra
- Az SD kártyáról a LUCCA könyvtárat bemásolni a ResidentFlash meghajtóra.
- Újraindítani
- Kész
[link]
[link]
[link]De azért én IGO-t szeretnék...:-)
-
Crusader01
tag
válasz Crusader01 #225 üzenetére
Mégis linkelek. A legfrisebb Igo/mio térképek ITT
-
Roozy
csendes tag
válasz Crusader01 #226 üzenetére
Hali, veszett mód belejöttem, pedig az elején azt hittem sosem tudom megcsinálni...
Köszönöm a segítséged, 10 perc alattt készen voltam:-)
Várom az IGO8-at:-) /a kis telhetetlen/ -
Crusader01
tag
Én is nagyon könnyen belejöttem anno. Még a win-t is módosítottam ugy, hogy az induljon el és ne a Luccás program. Igo 8 ból egyelöre még csak a demo változata van amit már Lucca 3.3 mon leteszteletem és király, ugyh gondolom az MP3-mas változaton is jó lehet. Itt megtalálod az igo 8 at és a térképeket is.
-
Roozy
csendes tag
válasz Crusader01 #228 üzenetére
Na azért nem fenékig tejfel a dolog....
Látja a műholdakat a test szerint, de nincs jel a progi szerint:-(
A sys-t átírtam párszor, mindent kipróbáltam, de mégsincs ....
Hogyan tovább? -
Roozy
csendes tag
válasz Crusader01 #231 üzenetére
Nah szóval 5-ös port mind2 variáció próba:nem nyert hangszórót...
A helyzet ugyanaz, a gps test szerint navigálásra kész, a IGO szerint maradjak itthon:-) -
novum
csendes tag
Lucca 3.3-asom van. Próbálok (2007.07.) térképet frissíteni de nem tudok. Alap szoftver van rajta. Mindig azt írja, hogy néhány térkép zárolva van, fordulja a Blaupunkt.de-hez
Légyszi segítsetek, mi lehet a baj!?
Van valakinek haználható igo8-a?
A segítségeteket előre is köszönöm! -
novum
csendes tag
válasz Crusader01 #235 üzenetére
Tudsz segíteni, hogy hol találok license fájlt?
Előre is köszi! -
novum
csendes tag
válasz Crusader01 #238 üzenetére
Köszi a segítséget,de a link nemél.
-
novum
csendes tag
válasz Crusader01 #240 üzenetére
KÖszi a segítséget,még nem próbáltam ki, de remélem, jó lesz.
-
torrentwarez
csendes tag
Szia!
Abban szeretném a segítségedet kérni, hogy luccámra szeretnék videólejátszó programot tenni,csak nem tudom hogy kell!
Köszi! -
Crusader01
tag
válasz torrentwarez #242 üzenetére
A win felületet eltudod érni? mert ha igen akkor töltsd le ezt tett sd-kártyára és telepitsd. Ha nem megy akkor feltöltök egy másik változatot.
-
Pityke77
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek nekem légy szíves!
Nekem 1 Téma: Blaupunkt lucca 3.5-ös van Atlas szoftverrel. Le szeretném cserélni igo-ra.
Tud nekem valaki segíteni, hogy ezt hogyan kell csinálni és milyen igo kell hozzá és honnan?
Várom segítségetek,Pityke
-
novum
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült telepítem az IGO-t!!!
Jó lenne, ha a régi szofver is menne. Megy is.
Hogy lehet azt megcsinálni, hogy a CE.s felület induljon és ott tudjam kiválasztani, hogy az eredeti szoftver vagy az IGO induljon?
Köszi a segítséget! -
novum
csendes tag
Crusader01!
Köszi az eddigi segítségedet!
Igazán rendes vagy! -
torrentwarez
csendes tag
válasz Crusader01 #245 üzenetére
Ige, eltudom érni a win-t, de ez a verzió nem akar települni.. :S
Esetleg tudsz hozzá totalcomander-t is ?
köszi -
nea2
csendes tag
válasz Crusader01 #244 üzenetére
Hali, köszi a segítséget megy a mio is.
Kamerák is belőve, naggyon király...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DIGI internet