Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #33802016

    törölt tag

    válasz szasanyi #37751 üzenetére

    "És csak annyi történt, hogy az előzetes infóhoz képez 2 nappal később érkezett meg. Ilyennel (vagy akár csak hasonlóval) találkoztál már hazai vásárlás kapcsán? Mert én nem"

    Ez tényleg ritka, mint a fehér holló. Volt pozitív tapasztalat amikor rendelés mellé pl csak úgy volt ajándék termék/ek. Vagy szállítást nem kellett fizetni... Sőt napokba olyan is volt, hogy az eladó állta a szállítási költséget, kis cég. De valóban nem ez a jellemző. Még kupont, vagy mást sem kapsz, "elnézést gyanánt".

    Bár fellépés kérdése is. Volt olyan ismerősöm, aki prospektusra hivatkozott, és a végén, azon az áron megkapta (elírás), sőt még az üzletvezető ajándékot is adott, csak ne csináljon cirkuszt (asszem pPraktiker vagy milyen üzlet volt, És a PR volt a szakterülete az illetőnek.)

    Sok mindenen múlik.
    A másik, hogy ha ugyan ezek a cégek, pl amazon megjelenne nálunk valószínüleg nem ugyan azokkal az árakkal, mentalitással operálna.

    "(#37752) Bajgunar"
    Amúgy lehet hogy rengeteg termékre, nem saját raktárkészletet mutat, hanem beszállítói, forgalmazói. Másrészt a logisztikája, nem a leghíresebb az ediginek szerintem. Emagé gyorsabb volt, hogy most mi van nem tudom.

    "Majd ez lesz az emagból is, mert ezeknek a kutyáknak a kezére került..."
    Nem fordítva? Amúgy meg mintha mindkettő vmilyen Afrikai tulajdonos-társ is lenne már mint befektető.

    Amúgy kiváncsi lennék, ezt most mennyire befolyásolja a covid... hogy sokaknak nem jön a csomag, vagy lassan... Emag pl tuti Románból hozza... és ott simán lehetnek fennakadások.

    Edigitálra mondjuk nincs ötletem :D

    "A rendszerváltáskor tényleg ott volt a potenciál. "
    Kezdjük ott, hogy az rendszerváltozás, nem rendszerváltás. eleve be volt kódolva néhány dolog. Mai napig a régi rendszerből, vagy annak letéteményesei, esetleg újonnan unokái ott vannak, illetve szeretnének már lenni...mai napig nem fejeződött be teljesen a rendszerváltás...

    " Elsőként nyitottunk a keleti blokkból, vezető ország voltunk a környéken, minden adott volt, hogy ledolgozzunk valamennyit a több évtizedes lemaradásból."

    Csak épp ott volt a privatizáció, amit már előre elkészítettek a korábbi prominensek... sokan átmentették politikai hatalmukat gazdaságiba. Gy. F. is ekkor lett a semmiből milliárdos. Sok dologgal a lakosság valószínüleg mai napig nincs teljesen tisztába, főleg a fiatalság.

    Másik nagy hiba, pedig az "elpocsékolt 8 év"(ami nek a súlya, többet is nyom latba, mint 8 év), és ha azok visszajönnek a hatalomba, akkor pár év alatt is, komolyan visszavethetik az országot. Lásd Budapest 1 év alatt a korrupció melegágya lett megint, más sem csinálnak csak talicskázzák ki a pénzeket....

    (#37764) pw12345
    "#37760 BiP
    Az a rendszerváltás elbuktuk a 3. világháborút is, már az első két évben elúszott. "
    Nocsak egy úr a jövőből :D Lottó számokat is tudsz? Megvesszük az emagot, aztán nem lesz több probléma :D Vagy Edigit :D

    Év végi roham a boltokban
    Siklósi Máté, fogyasztóvédelmi szakértő

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák