- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz enginev3.0 #23600 üzenetére
Jó ötlet, de sajnos ezzel sem megy
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Cs1csó
félisten
Az nCore-on a legseedeltebb torrentet is csak 600-an tolják komoly gebasz volt.
-
mzso
veterán
Nálam 0/0 B/s adatforgalom van. Pedig van jócskán torrent ami nem ncore-os, köztük nyitott trackeres is. Azért pá kilobájt adatforgalom szerintem akkor is szokott lenni amikor senki semmit nem tölt. Olyan mintha a Digi blokkolná a bittorrent protokollt. (Délelőtt volt egy negyed óra internet kapcsolat nélkül)
Vagy mintha a kliens (QB) halt volna be. -
enginev3.0
félisten
Nálam már megy
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
aldebaran
őstag
válasz enginev3.0 #23605 üzenetére
Digi hálózatából nem megy a weboldal.
Ezt 3 órája írták ki:
Kedves Felhasználóink!
A trackerek jelenleg nem elérhetőek, de minden erőnkkel dolgozunk a hiba elhárításán!
Addig is türelmeteket kérjük!
[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
TeeJay
félisten
nálam nem jött be az oldal
a tracker felé sem tudott jelenteni a kliens
szóval elég nagy leállás
DIGI BPMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Valamikor az éjjel nálam beindult a weboldal is meg a tracker is.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Llew
senior tag
Sziasztok!
qBittorent RSS letöltőjében be lehet-e állítani és ha igen hol, hogy egy szűrőhöz csak egy találatot töltsön le hiába van megadva forrásnak több tracker? Vagyis, hogy ahol először megjelenik onnan leszedje a többi már ne érdekelje. Beállítottam pár sorozatot, de ezt az opciót nem találom. Nemrég váltottam utorrentről, ott okos szűrő vagy valami hasonló címen volt ilyen lehetőség.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Kasza08
őstag
Sziasztok!
Van-e itt köztetek olyan, aki:
- OSX-et használ
- UPC ConnectBoxa van
- Bármilyen klienssel eléri azt a letöltési sebességet, amire előfizetett, akár ritkán, akár rövidebb időreEgy órája ismerkedem a témával, de úgy érzem suta vagyok hozzá
-
válasz Kasza08 #23610 üzenetére
- Van osx-em
- UPC Connect Box-om van
- Letölteni NAS szokott - régi, vérszegény darab ami 60-70 megabitnél kifullad.
Ha nagy ritkán valamit a Macbookkal kell leszedni, akkor jön 100-110 megabittel a 120-as vonalon.
Persze ehhez az kell, hogy az 5g wifin lógjon.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Kasza08
őstag
Én kábelen vagyok. Van uTorrent, qBittorent és Transmission is. Egyszerűen nem tudom beállítani úgy, hogy a torrent is 500 Mbit/s-mal menjen. A speedtesten látszik szépen, hogy még 500 fölé is megy. Nyílván olyan torrentet választok, aminél van elég seed. Találtam leírást, hogy hogyan kell belőni jól, de jöttek ilyen UPnP meg PeX, meg THC, HBO, GLS, DJI stb. rövidítések és szóval... teljesen elvesztem az egészben
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy mi legyen be- és kikapcsolva, mi hova legyen állítva. Ezzel kitudnám zárni az egyik tippemet.
A másik tippem a lassú letöltésre az, hogy a gépben FusionDrive működik, egy 120GB-os SSD és egy 500GB-os HDD, és mivel a teljes kapacitás fele megtelt, lehet, hogy az SSD, ami bírná ezt a letöltési sebességet már rég tele van, a HDD meg csak ennyivel tud írni. Ez csak egy kósza gondolat.Egyébként hogyan tudok az 5G wifire csatlakozni? A wifi alján csak egy név van, haveroméknál külön neve van a 2,5G és 5G-nek is. Igaz, az egy Telekomos Sagemcom HGW
-
válasz Kasza08 #23613 üzenetére
Egy mai HDD lazán bírja az 500 megabitet, sőt többet is. Esetleg olyat próbálj ki, hogy a torrent letöltésekor előre foglalja le a szükséges helyet. Így lassabban indul be, de utána megy mint a szél.
Az 5GHz-es wifit a modem/router admin felületén kell engedélyezni (alapból ki van kapcsolva).Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Kasza08
őstag
Igazad van, közben utána néztem, hogy a 2011-es HDD-m 80-85 MB/s-ra képes, az 500 Mbit/s pedig olyan 60 MB/s körül van, szóval marad a rossz kliens.
Az admin felületre meg nem tudok belépni, mert beírom a Settings Passwordot, nyomnék egy továbbot, de semmi Más böngészőben is.
Beállítottam, és úgy tűnt egy darabig, hogy ez megoldotta. Aztán mégsem. 10 és 20 között váltakozik 2-3 mp-ként, viszont az elején jött 50-55-tel. Nem értem. -
TeeJay
félisten
tévedés...
max akkor bírja ha ISO-t töltesz és nincs seed csak 1 aktív torrent lefelé és nem a HDD tányér belső részére tölti hanem a külsőre, kvázi üres HDD-re
amint van 3-400GB seedben tartott cuccod a HDD tányér külső részén és mellé bedobsz 10-20 kapós torrentet sosem fog 80-100megabájttal tölteni a HDD még a 3,5" 7200-as sem
max egy WD Velociraptor de az 2,5"-os és 10000 RPM-esaki tutira megy az SSD-re nyomja HDD-re meg a lassabb cuccokat max
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
válasz TeeJay #23616 üzenetére
+Kasza08
Okosabb ötletem sajnos nincs. Mint írtam, én már sok éve NAS-t használok letöltésre, ott meg teljesen mindegy mennyivel jön-megy a cucc, úgyis 7/24-ben megy.
Talán valóban ki kell cserélni a Fusion Drive-ot normál SSD-re. Ám ha itt egy régebbi iMac, vagy Mac Miniről van szó, akkor erősen CPU limites is lehet a hadművelet.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
woodworm
veterán
Nézte már valaki az utorrent web-et?
Libtorrent/1.1.6.0-t használ. -
woodworm
veterán
válasz enginev3.0 #23619 üzenetére
Egy éve volt hír.
Annyira jól sikerült az egyszerűsítés, hogy a letöltési könyvtáron és a sávszélességen kívül szinte semmit nem lehet állítani. -
törölt tag
válasz woodworm #23620 üzenetére
gondolom csak az a lényeg a projektben, hogy a webböngészőn tiltás nélkül fussanak a reklámok, időnként ajánl valami szponzorált tartalmat letöltésre, esetleg a menet közben streamel videóban is beágyazódnak majd a reklámok.
ilyen felhasználói bázissal én ezeket követném el, hogy pénzt csináljak. -
woodworm
veterán
válasz #95590400 #23621 üzenetére
Sem a telepítőre, sem a telepített fájlokra nem volt riasztás. A felület teljesen egyszerű, nincsenek reklámok. Bár kipróbáltam a lejátszást, nem futtattam sokáig, de nem jelent meg egyetlen reklám vagy felugró ablak sem.
Maga a kliens egy headless folyamat, a böngészőben lehet vezérelni, de nem szükséges állandó ablak hozzá. A régi webui.zip köszön vissza a programkönyvtárban a libtorrenthez igazítva és teljesen hülyének nézve az usert, semmit sem rábízva. Tökéletesen megfelel a tömegeknek. -
Fishor
senior tag
válasz Cs1csó #23559 üzenetére
Sziasztok!
Mivel tegnap meg ma is fagyogatott a utorrent, kiszedtem auto indításból és felraktam a qbittorrent 4.0.4-et.
Első benyomásom jó, bár a torrentek áthelyezése ide meg befejezett torrent átrakása oda, kicsit túlkapásnak tűnik most nekem, meg még nem igazodom el rajta, hogy minek az átmeneti mappa, ha ahol kiválasztom a helyet alapból kézinek tartja és oda tölti a dolgokat, nem az átmeneti mappába, de ha jobban belegondolok így jobb is.
Az átkonvertálást megoldottam úgy hogy a torrent fájlokat csoportosan megnyitottam és azt a mappát adtam meg, ahol a letöltött cuccok vannak. Remélem ez stabil lesz, és fog töltögetni rendesen.Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
válasz Fishor #23625 üzenetére
Az normális, hogy amikor töltök valami frisset, ahol még egy seeder van, ott folyton elakad? utorrentnél ilyen nem volt, ott amikor megállt épp a töltés, akkor sem írt ilyet, sőt a feltöltés ment olyankor is ezerrel, amikor épp nem tudott letölteni. Meg olyan hogy tracker frissítése nincs itt valahol?
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #23627 üzenetére
Szoval azt akartam irni, hogy elakad. Ez termeszetes. Ilyenkor nem igazan tolt. De idovel ez valtozik.
-
TeeJay
félisten
türelem pár nap és jön a 4.0.5 qbittorrent vagon hibajavítással meg újítással
már írták a githubon hogy hétvégére várható kb.
a 4.0.4 elég sok hibát tartalmaz amiatt nem mennek jól a seedelések meg letöltésekMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Fishor
senior tag
válasz Jack Oneill #23628 üzenetére
De közben fel nem tölti ami már leszedett részt? Régen mindig mire lejött egy friss cucc addigra már meg is volt az arány, sokszor a többszöröse is az időközi feltöltésből. Itt is megy ez vagy ha elakad akkor nem is seedel?
Üdv: Fishor
-
-
margithid
veterán
Sziasztok!
Melyik most a legjobb torrent kliens, ami nem bányászik a háttérben? -
deci
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, felraktam a qBittorentet és átmásoltam utorrent rss feed linkjeit, az aszfaltos rss feedről nem tudok letölteni semmit, a magról jobb klikk download és megy.
A következő hiba üzeneteket kapom:Nem teljesen értem mért van jogusultság gondja, amikor a linkben ott vannak a megfelő dolgok és a feed frissül is mindig megjelennek az új dolgok.
Üdv.
deci -
Fishor
senior tag
válasz enginev3.0 #23635 üzenetére
Uti n a utorrentre gondolsz? Abból ez a 2.2. 1 verzió még jó? Jobb mint a Qbittorrent?
-
Cs1csó
félisten
válasz Fishor #23637 üzenetére
Igen úgy értette, ez a felsorolás egyfajta minőségi sorrendet is jelent. Bár szerintem nem helyes egy 7 éves programot ajánlgatni de tény hogy a frisebb verzióival szemben még mindig inkább ez ha valaki mégsem tud megbarátkozni a qbittorrenttel. A Transmissionnal érdemes vigyázni szerintem túlságosan letisztult a kezelőfelület a lehetőségek nagyon puritán.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Fishor #23639 üzenetére
Mivel 7(!) éve nem (amúgy ez a hiba is megtalálható benne) fejlesztik ezért bőven volt rá idő, hogy minden létező hibáját megtalálják.
Nemrég volt erről az elavult-régi szoftverekhez való ragaszkodásról szó lényeg: NE TEDD. MINDIG lesz alternatíva és minél jobban kitolod a váltás időben annál fájdalmasabb lesz. Nekem jelenleg nincs elavult szoftver a gépemen tehát olyan amit jelenleg is nem fejlesztenének.
Példák:
- winamp - váltottam Foobar2000-re
- daemon tools-ról mikor nagyon elreklámosodott váltottam clone drive-ra majd win 10-en már az sem kellett
- utorrent amint eladták és elkezdett durván reklámokkal bányászós cuccokkal stb .tele lenni váltottam qbitreKapásból ezek jutottak az eszembe a lényeg mindig van altenatíva, az külön vicc hogy a 2.2.1-es utorrent megjelenésekor a windows 8 még a kanyarban sem volt nemhogy a windows 10 úgyogy a kompatibilitás is kérdéses.
Nemegyszer volt itt is szó arról hogy a 2.2.1-es nem áll le szabályosan a rendszerrel (windows 10) ezért előtte le kell manuálisan állítani és csak után kikapcsolni a gépet szerintem ez baromság aki ilyesmikkel akar szöszmötölni az meg is érdemli.
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
Ncore meghalt? Ugy 2-3 napja nem lehet seedelni, a qbittorrent azt irja a status-nal, a a tracker resznel, hogy "not working"
[ Szerkesztve ]
-
Fishor
senior tag
-
havri1
félisten
válasz woodworm #23647 üzenetére
Ja! Azt szerkesztette már hozzá, nem olvastam. Azt hittem arra gondolsz, hogy az aktív torrentek még mennek, de az újak lehet már nem indulnak.
A leállás hiba nálam akkor jelentkezik, ha a HDD nagyon dolgozik, és az éppen aktív folyamatot nem tudja lelzárni. Ha "sima" seed közben lövöm le, vagy 1-2 kisebb éppen töltés alatt lévő közben, akkor nincs gond.Fishor: nekem 5-600 torrent van bent, összesen 8db HDD-n elosztva. Hosszú idő alatt (kb 3 hónap szopás) alatt találtam meg az ideális beállítást a jelenlegi konfigurációhoz. De igen, jellemzően csak a legfrissebb torrenteket tölti nagy sebességgel vissza, sok esetben csak addig, ameddig még kevés seeder van.
Illetve nagyobb filmeknél, ha kevés a seeder, és pont ideális a csillagok állása a letöltés oldalon a másik féleknél.[ Szerkesztve ]
havri
-
törölt tag
válasz woodworm #23647 üzenetére
Feltettem a friss utorrentet, de nekem az nem áll le rendesen. Minden gépleállítás után checkeli a letöltéseket. Pont az új verziót kell külön leállítanom minden gépkikapcsoláskor, hogy ezt ne csinálja + reklámok is vannak benne.
Vissza is állok a 2.2.1-re, azzal nem volt gondom, meg kevesebbet is eszik.
Ja, Winampot, meg MPC-HC-t használok és egyiket sem fejlesztik már. Egyszerűen túl jól beválltak. Ezeken kívül mindent frissítek, de van olyan, hogy jobb a régi program.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest