- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMT
addikt
válasz csaba951 #19503 üzenetére
Még nem szedtem le. Szóljatok, ha felesleges!
Viszont sikerült vennem Binance-en próbaösszegnyi BTC-t (revolut-tal SEPA-n pár perc, majd váltás). Küldeném ki electrum-ra, de az egyetlen használhatónak tűnő csatornán (BTC) 0,0005 BTC lenne a költség (kb 28 USD), ami elég sok. BEP2, vagy BEP20 olcsóbb, de nem tetszik neki. Azokon keresztül nem lehet valahogy kiutalni?
-
Reggie0
félisten
-
KMT
addikt
válasz Reggie0 #19505 üzenetére
Hát igen, csak jó lett volna tesztelni kisebb összeggel, hogy minden oké. Az electrumos tárca se egészen egyértelmű, mert olyan mintha alapból nem lenne, hanem fogadáskor kellene csinálni, amit aztán 1 klikk törölni (nem tudom, hogy csak azért, mert üres).
Coinbase nem olcsóbb? Nem tudok kiigazodni az árain, mert buy/sell-t ír, ami ködös, nem pedig trading és withdrawal fee-t, ami egyértelmű lenne.
-
daninet
veterán
Hol tudok USDT-t venni bankkártyával? Binance valamiért nem szereti az OTP bankkártyámat
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
KMT
addikt
válasz daninet #19509 üzenetére
Utald be revolut-rol. (OTP-s kártya - revolut HUF felöltés - revolut váltás EUR-ra /hétköznap olcsóbb/ - SEPA utalás Binance-re)
Én viszont még mindig azt kérdezném, hogy mi a legolcsóbb módja BTC-t juttatni Electrum-ba kis összegnél? Nincs olyan szolgáltató, ahonnan ki lehet utalni százalékos (vagy kisebb fix) díjjal?
-
Eagle16
addikt
Amikor még vasárnap is felfelé megy...olyankor kell becsatolni az öveket
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
meili
tag
Pár éve a Bitstampről még ingyenes volt a kiutalás, de ahogy látom, most már ott is 0,5 mBTC a díj. Durva, de hát ezt egyébként sem éri meg kicsiben játszani.
Viszont a díj be van csillagozva, és alá oda van írva az alábbi:
"* BTC withdrawal fee using BitGo Instant: 0.1%"Nem tudom, hogy mi az a BitGo, meg nem is érdekel, de lehet, hogy valami ideiglenes kedvezményes dolog, nézz utána.
Ezen az oldalon találod a Bitstamp díjakat:
https://www.bitstamp.net/fee-schedule/
Ezen belül "CRYPTO DEPOSITS & WITHDRAWALS" fejezet.Amikor én használtam a Bitstampet, akkor a fórum hozzászólások alapján választottam, és nagyon nem bántam meg. Nem tudom, hogy az utóbbi években változott-e valamit a dolog, de mindig csodálkozok, hogy soha senki nem ajánlja. Bankkártyával is lehet vásárolni, nem csak SEPÁ-val, aminek elég húzós a díja, de anno abban a felfelé ívelő szakaszban a ~5-10%-os díjat is bevállaltam.
-
KMT
addikt
Köszi! Úgy tűnik, hogy tényleg. Megnézném, de nem olyan gyors a KYC processz, ami a beutaláshoz kell...
#19516 jézusom:
Az electrum csak BTC-t tud. Lehet, hogy nem a legideálisabb ez a tárca? Utánanézek az exodus-nak... Nekem mindegy melyik, csak ismerjem a privát kulcsom. És ne nyúlják le.
Azt mondod, hogy binance-en btc-ltc váltás, ltc kiutalás, majd tárcában visszaváltás kisebb díjat eredményez? -
Reggie0
félisten
válasz daninet #19520 üzenetére
Es ott hogy uszod meg az utalast? Mert ugye az a gond, hogy a te cimeden van a bitcoin, azt el kell kuldeni valahova, hogy atvaltsak. Nyilvan ezt a tarca megoldja, de az utalas akkor se lesz ingyen. Erre egyetlen lehetoseg, hogy nem a te cimeden van a coin, hanem az exodus szamlajan. Viszont akkor nem lesz hozza kulcsod, nem a tied igazabol a coin. Ez pont annyira biztonsagos, mint valton tartani a coint, akkor nincs ertelme tarcat hasznalni, lehet helyette valtot.
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz Reggie0 #19521 üzenetére
van network fee de nincs olyan lehuzos widthrawal fee mintha beutalnád binance-ra pl. Összességében jobban jössz ki ha csak egy váltásról van szó.
De ha Nexo-ban tartjátok a pénzt akkor meg ingyenes a váltás. Én nexo miatt hagytam el exodust. Ott a widthrawal fee magas, viszont van kamat. Valamit valamiert.
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
MODERÁTOR
-
Benhill
senior tag
Sziasztok.
Kérdésem lenne azokhoz akik használnak Electrumot. Topik keresőben nem igazán van rá találat.
Az ott tárolt BTC-t, miként tudom kiutalni magamnak euróba, a legkedvezőbb tranzakciós díjakkal?
Akár paypalra, akár revolutra.
Binance, coinbase, myetherwallet, exodusra is regisztráltam még anno... gondolom először ezekre kell átrakni, majd itt átváltani, aztán kiutalni számlára.Melyik a legjobb most, illetve egy kis instrukciót kérnék szépen a folyamatról.
-
daninet
veterán
networking fee-t kell megfizetned. Most perpill 8-9 dollár körül van blokk függvényében a gyors, ha kevesebbet akarsz, lehet, de akkor meg soká ér oda a pénz
BTC nem tul jó erre amugy, más coinok sokkal jobbak vásárlásra. Ha van lehetőség pl eth-val fizetni jobban jársz. Legutóbb valamit stellar coinnal vettem, nem volt fél coin a tranzakcios dij ami most 70ft, az utalás meg azonnali.Ezt a tresor/ledger dolgot kb ugy képzeld el működés közben, hogy ugyan az mint egy szoftveres tárca, de csak akkor látod a tárcában a dolgokat, ha ez a kulcs be van dugva. Minden más ugyan úgy működik mint ha felraktad volna exodus-t pl. Persze a technológiai háttere más.
-
Árpi001
senior tag
-
daninet
veterán
válasz Árpi001 #19530 üzenetére
a privát kulcsokat tárolja, hogy visszaállítsd a tárcát amikor csak akarod ha ismered a jelszót hozzá. Nem kell leírni sehova. Ehhez ideális esetben hozzáadja azt a biztonsági faktort, hogy a tárcáidat is ezzel tudod kinyitni egy egyszerű pin megadása után. Legalább is trezor ezt csinája, ledger nem tudom ezt hogy intézi. Lehet csak privát kulcsot tárol semmi más.
-
-
Benhill
senior tag
-
daninet
veterán
válasz Benhill #19539 üzenetére
ezeken a nagy pénzváltókon szinte mindenhol magas a withdrawal ha meg olcsóbb, akkor magasabb az exchange fee. Szóval valahol megvámolnak.
De mint mutattam, pl stellar lumen csak 0.01a díj ami pár dollár cent csak. Aztán attól függően hol tartod a pénzed csinálsz helyben egy konverziót ha van rá lehetőség[ Szerkesztve ]
-
paleee
csendes tag
Srácok, bocs a buta kérdésére: ezer éve volt Bitcoin tárcám, a sárga ikonos "Bitcoin Wallet" androidon. Most újra feltettem és visszaállítottam a tárcám mentésből. Elszöszölt vele egy napig, vissza is állt minden tranzakció de az egyenlegem 0-t mutat, holott ha kézzel összeadom a tranzakciókat, kell a tárcában "pénznek" lennie. Én értek félre valamit?
-
daninet
veterán
Egy cég csak adózás miatt amcsiknak us oldalon kell regisztrálni van pár extra szabály. Költségek stb közel ugyan azok.
Benhill: igen, az is egy crypto. Akkor lett top10-es pénz mikor beállt mögé az IBM.
De figyelni kell, ennek is árfolyama van mint bármelyik másiknak, bár sokkal moderáltabb az ingadozása.[ Szerkesztve ]
-
Dißnäëß
nagyúr
Na vajon hol fog megtámaszkodni..
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
DanaL
tag
Sziasztok, blockchain.com ról mennyi a jutalék ha kifizeti akarom a tárcám?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest