- Melyik tápegységet vegyem?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gliga69
tag
válasz gliga69 #7777 üzenetére
3 hó gart kapok minden alkatrészre amit a köv szállítmányban levásárolhatok. Mivel 3hónapon belül rendelek többször ugyan olyan chipet ezért bele tudom forgatni... Ergó nincs rizikóm alkatrész fronton. Ritka alkatrésznél (1xvolt rá példa egy 2.generációs mb airon) 4hó után állt meg. Elmondtam mi a szitu ideadta féláron az alkatrészt a kínaim. Szerintem nem válalok nagy kockázatot
-
f27
senior tag
válasz gliga69 #7777 üzenetére
Igen jol.
De mint montam 20 gepbol 1 visszahoznak?! Rabirok ugyis ketten dolgozunk mar.
Nyilvan a chipen is van haszon vagyis ha visszahozza chipcserere is kijovok nullara es a hasznom is megmaradt.Hoszutavon nekem kedvezobb lett.
Ami nagyonagy buko es nalam evi 1,5millio buktat tesz ki,az az mikor chipet cserelsz es utanna sem jo a gep.
Sokszor leszedem a chipet de azt mar eladni nehez illetve nem tuti az hogy kibirta illetve nem olte meg a gep elso inditaskor.
Ezeket a chipeket altalaba eladom csokipenzert vagy valami kedves vasarlomnak oda ajandekozom kompenzalas neven ha belefutnank valami sz@r chipbe.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Építő/felújító topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs