- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Router
őstag
válasz fpisti35 #4100 üzenetére
Szia!
Nekem mobileman-től van egy Scotle ir 360 pro-m és ebben is nonstop megy a hőlég. Eleinte nagyon zavart de szokható tehát ne keress konstrukciós hibát, ezek gyárilag ilyenek bár nem tudom miért nem a profillal indul a cúg. Arra figyelj, hogy mikor a chipet felteszed, a folyamat végén hajtsd ki a fejet az ic fölül mert a hideg levegő nagyon gyorsan visszahűti.
www.reballing.hu/forum
-
Benji77
aktív tag
Nekem Scotle HR460-as állomásom van. Nála lekapcsol a venti. Bekapcsolásnál pedig alapból nem is kapcsol be
-
nagyúr
válasz fpisti35 #4100 üzenetére
Ez az PID vezérlős meleglevegős gépek "átka". A HR360 PRO is ezt csinálja, pedig PID-esben az a király gép.
Amit lehet csinálni, hogy a venntikre raksz kapcsolót, ha viszont lekapcsolod, akkor a szilárdtest relék vezérlését is szakítsa meg. Sőt, ha raksz a PID kimenő vezérlésére és a kapcsolt áramkörre egy vezérelt-visszacsatolt hurkot egy buzzerrel, akkor amikor indítod a profilt, "rád tud szólni" a gép, ha nincsenek felkapcsolva a ventik. (nem tudom ez a kínaiaknak miért nem megy )Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz Tamás9x #4113 üzenetére
FÚJ!
Na, ezt hőlégezzed! Úgy elkonyul a 0.22-es porszemeken ahogy a nagykönyvben meg van írva. Már a 0.4 RS880-asokkal is gond szokott lenni a 5830-asban. Szopunk is velük...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
fpisti35
csendes tag
válasz Tamás9x #4101 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget, ha nagyon fog zavarni akkor beépítek egy kapcsolót.
Én már rég azt mondom, hogy munkából nem lehet megélni. Most éppen az angol államtól az egyetemi tanulmányaimra fizetett támogatásokat költöm erre a hóbortomra.
Ma sem volt időm a géphez nyúlni, mert 60 PC-t bontottunk szét vagy teszteltünk le a fiammal az elmúlt két napban.
Na de majd holnap !!!! Már bekészítettem jó pár xbox360-at a tesztelgetéshez, remélem ezeket nem rontom el mind :-)
-
becikevagyok
csendes tag
Sziasztok vettem egy irda t862 forrasztó állomást, mivel ps3-akkal szeretnék foglalkozni ezért fel kéne vegyem a bga és a cpu chippet. Itt kezdődik a gond mivel nem sikerlt még megmozdítanom sm valami tanácsot hogy hány fokon kéne mivel hogyan kérlek titeket segitsetek
Én eddig ugy csináltam hogy vanrma 223 flux amitodanyomattam a gpu köré és utána beraktam a gép alá bekapcsoltam az alsó melegítőt és amikor 180-200 fokot elérte akkor kapcsoltam be rá a lámpát 235 fokkal de meg sem mozdult pedig hagytam rá vagy 15 lámpa fényt.
Vagyis azt se tudom hogy milyen fluyot kéne használjak és hogy kéne felhelyezzem azt és milyen mennyiségben , vagyis valamelyikőtök segitsen nekem kérlek szépen titeket -
kikihun
csendes tag
válasz becikevagyok #4129 üzenetére
A T862 maximum telefonokhoz való. Hiába bármilyen tanács. Illetve mégiscsak lenne, először is az írásjelek használata nem fáj. Az átgondolt mondatírás pedig segít megérteni mit is szeretnél.
-
mobileman
senior tag
válasz becikevagyok #4129 üzenetére
T862- ben sajna nem tudunk segíteni, mert ez nem erre való, kolléga jól írja, max. mobiltelefonokhoz jó. Gyenge, szabályozatlan hőmérséklet, ha mégis feljön a chip, tépni fogja, nem fog semmi megolvadni.. Ha megolvad valami csoda folytán, akkor meg a chip fog szarrá égni közben.
Szerintem itt elhamarkodott döntés volt, mert occó gépet vettél, ami semmire nem jó..[ Szerkesztve ]
BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu
-
beeper129
csendes tag
Szép reggelt! Mobileman, ti a telephelyen dolgoztok? Ott személyesen elérhetőek vagytok? Gépnézőbe mennék...
-
mobileman
senior tag
válasz beeper129 #4136 üzenetére
Gépnéző? Na ja, ahhoz UK- ba kell menned, mi itt nem tárolunk gépet, egyrészt mert drágák, másrészt meg nem veszik sűrűn, ez speckó cucc, ezért nem állítunk bele sok sok pénzt..
De viszont tanácsokat szívesen tudunk adni!BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu
-
fpisti35
csendes tag
Na végre !!!!!!
Ay új höléges gépemmel elsőre sikerült hibátlanul leszednem az XBOX360 GPU-t a többhónapos IR6000-rel szenvedés után.
Lehet,hogy mégsem én vagyok annyira béna.
-
Tamás9x
őstag
Adjátok nekem a gépet
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
Kocska89
tag
Én nem használtam keretet. 2 oldalán volt megfogva a panel illetve kapott egy alátámasztást is, a géphez volt az a csavaros állítható alátámasztás. Ha visszaolvasol jó pár oldalt f27 rakott fel egy xbox profilt azt alakítottam az én gépemhez illetve az előmelegít lassabban csinálom. Szóval kiindulási alapnak nagyon jó
-
Kocska89
tag
Így gyorsabb lesz. Anno lementettem Nekem azon kellet elsősorban módosítani a 165 fokot hosszabb idő alatt érje el.
A keretek szerintem nem túl jó megoldások. A mechanikus feszültség ugyanúgy jelentkezik csak épp a keret nem engedi vetemedni. A keretről leszerelve ugyanúgy megmarad bent a feszültség ami később problémát okozhat.
Szerintem. De ha rosszul látom majd kijavítanak.
-
-
f27
senior tag
[link]ezereves ir 6000 rem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest