Új hozzászólás Aktív témák
-
kyle_
tag
Sziasztok!
Nem pont ide illő a kérdés, de nincs valakinek bontva hp pavilion g6?
Alsó burkolatot keresnék
köszönömHa már írok neked, ne legyél már bunkó és tisztelj meg egy válasszal hogy te paraszt, már nem aktuális!!!
-
Hunter2
addikt
ez a mikroszkóp szerintetek mennyire alkalmas alaplap javításhoz?
-
nagyúr
válasz Hunter2 #16660 üzenetére
Szerintem tökéletes lesz!
Sajnos én nem bírom a sztereo mikroszkópokat, beszédülök tőlük. Ezért nem lettem tengeralattjáró parancsnok sem Én egy ilyet használok:Ez egy 1x2mm-es SMD kondi helye, 32 inch-en:
elégve:
javítva:
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz #38742016 #16667 üzenetére
Lehámozod a kemény műanyagod a hátuljáról.
Utána egy sohasem használt sniccer pengével finoman le lehet gyalulni a felső matt fóliát.
Ha megvan, akkor tedd majd vissza a hátuljára a kemény műanyagot, mert nem fog az érintkezőknek nekinyomódni a fólia, ha vékonyan hagyod...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
törölt tag
válasz KillHates #16668 üzenetére
Sikerült megoldani. Más kérdés: Abból lehet valami baj, ha a gép egy hangos pattanó hangot ad ki, mikor bedugom a töltőt? Kikapcsolt állapotban, akku nélkül is ez van. Ha bekapcsolom, akkor pedig ciripel, főleg ha WiFi-n töltök le, és alapjáraton is van egy halk sípolás. Működik minden normálisan, furmark + prime95 ment órákig hiba nélkül, de nem tudom, okozhat később problémát? Pár hónapja kezdte ezt csinálni.
-
Gypsy56
csendes tag
Sziasztok Urak!
Érdeklődöm, esetleg tudtok olyan helyet, ahol az erősítőmet megjavítanák? Mielőtt kiátkoztok hozzátenném hogy egy Onkyo SR707-ről lenne szó, ami netes hírek szerint típushibás, a HDMI panelen levő DTS chip miatt, és az újra golyózás segít rajta. Természetesen azért érdeklődöm itt, mert ugyan van bőven aki megjavítaná, de nem szeretném Mekk mester kezébe adni.
Ja! Én Szigethalmon lakom, ezen a környéken kellene. Pl Budapest déli fele, Érd, stb.[ Szerkesztve ]
Csak mijafenézd meg azt a hogyishíjjákot, jó lesz az!
-
nagyúr
válasz #38742016 #16669 üzenetére
" Abból lehet valami baj, ha a gép egy hangos pattanó hangot ad ki, mikor bedugom a töltőt? "
Nem, ez normális dolog.
"Ha bekapcsolom, akkor pedig ciripel, főleg ha WiFi-n töltök le, és alapjáraton is van egy halk sípolás."
Ezzel se törődj, általában a nem túl drága gépeknek szokott lenni egy kis "alapzajuk" általábanez azért van mert már "száradnak a kondik, de belefér.
"furmark + prime95 ment órákig hiba nélkül, de nem tudom, okozhat később problémát? "
Hogy tört volna le az ujjad, mikor elindítottad. Kb 2 évvel rövidítetted meg a géped élettartamát...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Benji77
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek lenne eladó 218S6ECLA21FG (SB600) chipje ?
Bontott is jó.......de a ne a chip legyen a hibás... -
Jokerx84
csendes tag
Üdv!
Adott egy HP Pavilion 15-n051sh, bios ic kiforrasztás, újraírás után nem kapcsol be a noti?
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Köszi4
-
Reggie0
félisten
BGA golyo eloallitasaval valaki probalkozott mar? Vagy esetleg paszta/huzal felhasznalasaval probalt mar ujragolyozni?
-
nagyúr
-
billy
csendes tag
Sziasztok,
iPhone elszakadt ujjlenyomatolvasó szalagkábel javítást ki tud vállalni? Találtam youtube-bon egy videót, ahol pontosan ugyanazt csinálják, amire nekem is szükségem lenne: [link][ Szerkesztve ]
Illés
-
Jokerx84
csendes tag
Most nézem, hogy a töltés sem megy, legalábbis nincs visszajelzés.
-
Archttila
veterán
válasz ielektros #7380 üzenetére
Tudom hogy régi post, de aktuális a téma. A WD40 nem ártott a finom elektronikának? Mármint gondolom a hagyományos WD-vel csináltad, és nem a kifejezetten elektronikai eszközökre szánt formulával.
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
nagyúr
válasz Archttila #16697 üzenetére
Én nem használnék semmiféle konzumer szemetet a munkámhoz.
Vannak professzionális segédanyagok, igaz, hogy azok nem multifunkciósak mint a WD40 termékek, de pont ez a lényegük; lemosásra lemosót, folyasztásra folyasztószert, katalizációs anyagot a ömlesztéshez, stb, stb...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Hero69PC-Bio
újonc
sziasztok ha egy videó kártya el BGA-sodik anak mi az elő jele vagy ha el VGA-sodik eröl a 2-röl kéne infó meg hogy játékoknál mit kell tapasztalnom ha valameik be üt vagy videóknál vagy alkalmazásoknál vagy okozhat e kompatibilitási problémát !
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Hero69PC-Bio #16699 üzenetére
Hali! Nincsen előjele, besz@rik és kész. Játszol ,leállítod és amikor legközelebb bekapcsolod a gépet, csíkos, kockás, vagy egyáltalán nincsen kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest