- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás9x
őstag
Hajajj olvasva a topikot, nem tudom mit szív 1-2 ember, de minősíthetetlen Tirpák, dolog hogy nem kínálja meg a többieket belőle
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
genai
csendes tag
Lehet valamit csinálni a Dell M5010-nek, hogy 75 fokon kapcsoljon be a ventilátora????
Ez normális egyáltalán?
Nem rémlik, hogy ez lenne a normál hőmérséklete.
75 fokon kapcsol be a ventije és tartja is a 75-80 fokot 100%-os terhelés alatt is.
BIOS-t már frissítettem rajta, az nem segített. -
d3lete
aktív tag
Velemény? :[link]
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Egy dell vostro 1050-es gépbe kellene szalagkábel. Esetleg van valakinek?''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
Hequila
őstag
Szakit keresek!
Aki életre tudna kelteni egy - valószínűleg - VGA hibás Samsung NP-R70-est (NVIDIA GeForce 8400M)
Tünet: nincs kép a saját kijelzőn. Illetve van, de olyan, mintha az LCD panel nem kapna tápfeszt.
Külső monitorral van kép, viszont szemetes. Csökkentett módban megy, normálban nem (ebből gondolok a VGA-ra). A gép javítására még nem tett kísérletet senki - tudtommal.Olyan ámbör kellene, aki BGA-zóval fekszik és kel már sok-sok éve, és TÉNYLEG meg tudja csinálni reális áron.
Privátban várom a jelentkezőket
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
chipkonzol
csendes tag
Compaq nc8430
6050a2031301-mb-a06 rajzot keresek, akinek van légyszi szóljon.Xbox360 és Notebook javítás Békés megyében
-
Router
őstag
-
nagyúr
Sziasztok! Tudom, hogy nem szakmai, de elvégre a LOKÁL-ban vagyunk...
Segítségeteket szeretném kérni. Talán páran tudjátok, hogy a családomban anyósom többedmagával üzemelteti az Elek-Ágh Állatmenhelyet Tökölön. A Tesco egy szavazást írt ki támogatásra és úgy néz ki jól állunk. De nem sikerült elhúznunk. Ezért szeretnélek kérni Titeket,hogy amennyiben nem megterhelő számotokra, akkor az alábbi linken szavazzatok a menhelyünkre aminek a logója:
Előre is köszönöm a fáradtságotokat!
A LINK
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
hoax
senior tag
Gyerekek! Szét szopattam magam egy 17"-os DV7-tel, illetve alaplappal! Már tudom, ha 4-et villog a lap, az lehet akár CPU hiba is...
Don't panic!
-
nagyúr
Igen... Ha Inteles akkor az CPU vagy CPU foglalat. Nagy ritkán a BIOS áll vissza alaphelyzetbe és ha bővített gép akkor ha eredetileg DualCore-os volt akkor be szokott hányni a Core2-esekre...
Ha viszont AMD akkor természetesen lehet bármi
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Hunter2
addikt
Van itt nálunk egy TM85-ös Packard Bell, HM55 chipset csere után azt írja indulásnál "ME firmware update failed, try again" és pont 5 perc után le is kapcsol.
Bios frissítés nem oldotta meg. Létezik az hogy a chipsetben van egy flash ami ezt a firmware-t tárolja? -
zorroka74
csendes tag
Sziasztok.
Márciusi terv, h egy normális forrasztó pákába beruháznék.
JBC CD-2BD eddig ami az elképzelés.Ki mit használ ,illetve mit ajánlotok?
100e és 200e között perszewww.notebookgarage.hu, www.nbga.hu , https://www.facebook.com/NotebookGarageNyiregyhaza
-
Kocska89
tag
Sziasztok.
Mac book air. 21pw6mb0030 lappal [link] Kijelző fehér vékony halvány függőleges csíkokkal. Mi lehet vele?
Előre is köszönöm.
-
f27
senior tag
Weller
Sot az a lengyel pilanatpaka resz drottal a vegen
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz zorroka74 #13430 üzenetére
Bárki bármit mond, JBC-t vegyél! Én mindent próbáltam és a JBC messze über magasan veri az összes pákát!! Ha megvan akkor szólj, marad hegyes betétem hozzá, szívesen Neked adom ingyé'
Jelenleg egy GOOT-tal tolom, brutál cucc, de nemsokára vissza kell vinnem a GAMMÁ-ba és akkor egy Weller WX2-esem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Benji77 #13445 üzenetére
Azzal az a baj, hogy a karakterisztikához van kötve a páka hőmérséklete. Nagyon profi és a végtelenségig terhelhető szerszám (24/7 akár) De én azt mondanám, hogy inkább ipari felhasználásra dizájnolt cucc, beállítja a technikus a Gizikének a BRG-ben, oszt az meg forraszt mint a gőzeke
-
DisRespect
csendes tag
Ha már páka. Ersa icon-ról vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest