- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
alienpapa
senior tag
Kellene q6829456se chip egy asus eee pc-hez. Esetleg van valakinek működő? Bontott is hibátlan!
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
netzoli
tag
Kicsit visszakanyarodva az alapokhoz: [link]
Notebook DC és USB aljzatok >>> www.dcjack.hu <<<
-
Tamás9x
őstag
Srácok, és ittas srácok, nincs valakinek egy kiolvasott MSI GT780-as biosa? GT70, GT80 is jöhet.
Erazer x7813-ra kellene felpakolni.https://www.youtube.com/@kisstontour
-
nagyúr
Sziasztok! Valaki tudna segíteni:
Compaq CQ61-320SH -hoz szeretnék BIOS tartalmat
Segítségeteket előre is köszönöm
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
törölt tag
Urak,
Ez az AG TERMOPASTY TK 83 mennyivel rosszabb, mint a "zöldcimkés" ERSA folyasztószer? -
zorroka74
csendes tag
Sziasztok.
x54l (k54l) asushoz valakinek egy kapcs.rajz?www.notebookgarage.hu, www.nbga.hu , https://www.facebook.com/NotebookGarageNyiregyhaza
-
ielektros
senior tag
Electronica 2014 kepeket toltunk fel folyamatosan Twitter-re ha valakit erdekel keressen ram. notefix_de
-
Zoli986
tag
Sziasztok!
Nem kifejezett BGA téma,de forrasztással kapcsolatos.
Emachines E732 notebookhoz nincs valakinek dc táp aljzata? -
Gigabyga
aktív tag
ÁHOY!
Keresek egy Hp Presario CQ61 (inteles) működő alaplapot.
Ha van valakinek dobjon egy árat rá!
Köszi! -
Zoli986
tag
Sziasztok!
Dell Latitude E5400-ra win7,win8.1-et telepitve a kijelző jobb oldalán egy üres sáv keletkezik ahol nincs kép amint feltelepül a rendszerre a driver.akár frissitéssel húzza le akár én telepitek neki.
Egy driverspack solutionös driverrel ad csak teljes képet a kijelzőre,de azzal meg azt irja,hogy a videovezérlő nem válaszolt majd helyreállt vagy valami hasonló és fagyogat a gép.
Szerintetek ez chip hiba,vagy csak nem találom el a megfelelő drivert?
Egy linux volt rajta mikor hozzám került azzal nem jött elő a hiba.
A gyártó honlapján csak 32 bites windowshoz van driver,de nekem 64bitesem van csak.Intel GM45/GE45/GS45 aida szerint ilyen gpu van a gépben.
-
ielektros
senior tag
Az electronica 2014-rol Itt vannak csokorban (a kepek alatt) nagyjabol az osszes kep amit telefonnal csinaltam. A tobbit meg holnap feltoltom dropbox-ba. Ha valakit erdekel. [link]
-
ielektros
senior tag
válasz Kemotox75 #12622 üzenetére
Nem akartam. Oszinten megmondom nem mertem. 3 napig minden iranybol talalkoztam veluk minden pozicioban lattam oket csak ugy egyben nem... Ha meg ket segget jobban megnezek ezek kozul a 20 eves csirkeseggek kozul akkor komoly gondok lettek volna mert szerintem atrantottam volna az aktualis kepen levo mozgojarda jo oldalara legalabb egyet es ott helyben megfociztam volna ugy ahogy van.
-
nagyúr
válasz ielektros #12624 üzenetére
Aztán meg az asszonyod rúgott volna egy szögletet a Te golyóiddal!
Nagyon jó rossz lehetett és biztosan unalmas is meg semmi látnivaló sem volt, meg különben is. Sokkal jobb volt itt a Vitukiban, Asus K50AB-ket patkolni
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
heads82
csendes tag
Helló!
Kérdés : szeretném fejleszteni műhelyemet.... kellene egy szignálgenerátor és frekvenciaszámláló az lenne a kérdésem tudnátok valami típust vagy gyártót ajánlani.. új, használt is érdekelne köszönöm..
-
kikihun
csendes tag
Nincs valakinek véletlenül egy 216-0774007 felesleges? SoS kellene.
-
ielektros
senior tag
-
ielektros
senior tag
válasz heads82 #12628 üzenetére
Generator-bol azert van kismillio fajta. Mire kell? Arbitrary kell? mi a celod vele?
Szamlalobol azt mondom ne vidd tulzasba. Egy oregebb fluke mar a csucsok csucsa ha nincs komoly igenyed. Kinai fost ne vegyel azt mondjuk melegen ajanlom. De ismet a kerdes, hogy mire kell. Mert alap feladatokra ezer lehetoseg van.
Ha kicsit jobban leirod, hogy mi a celod, biztos talalunk ar/ertek aranyban valami jo cuccot neked.
-
f27
senior tag
216-0833000
Egy ugyfel megrendeltetett velem egy ilyen chipet,es baxik jelentekzni,ahoz hogy feltudjam hivni is mar masik szamrol kell mert az en szamom nem veszi fel
Ha valakinek kell veletlen akkor dobjon egy PU-t
2012 ev vegi uj chip -
Gigabyga
aktív tag
Szaisztok!
Valakinek nincs ilyen csatija Samsung géphez?
dc jack
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
mobileman
senior tag
-
szlevent
csendes tag
Sziasztok uj vagyok a topicban . Van egy Lenovo b300-asom a kepernyot teljesen megtolti kulonbozo karakterekkel. Ramelegitettem de sajnos nem hasznalt.
[ Szerkesztve ]
-
szlevent
csendes tag
Itt van egy kep igaz itt mar nincsenek karakterek.
-
szlevent
csendes tag
Nem sikerul a kepet feltoltsem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest