- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sungoo
addikt
válasz Mr.Csizmás #27753 üzenetére
Mivel Te vagy a főnök, elárulom. A felvétel órával vezérelve, lerakott telefonnal készült. A lényeg, hogy ez a Martens nem Martens, mert hamisítvány. Egy kollégám rendelte kíváncsiságból, és megdöbbentő. Minden porcikája mint az eredeti.
-
margithid
veterán
Na azért másfél óra tempós séta elég volt a chelsea csitmában
A végén már örültem, hogy levehetem, igaz ma futottam is. (nem, nem ebben a csizmában )
Várható, hogy a bőr kicsit puhul majd és még kényelmesebb lesz?
Elég passzentos is, de félek az egy számmal nagyobb már nagy lenne.
Továbbra is fura, hogy a bugatti chelsea csizma 44-es, az asics cumulus futócipő meg 46-os és kn ugyanolyan passzentos mindkettő. -
Protonmail
csendes tag
Vásároltam a Zalandonál és a Best Secretnél különböző, fehér színű alkalmi ingeket. Szeretném őket felpróbálni, mielőtt döntök, de félek, hogy nem tudom megfelelően visszacsomagolni.
(Tudjátok, ezeket az ingeket szinte lehetetlen ugyanúgy visszacsomagolni, ahogy a gyári csomagolásban rögzítve vannak.)
Próba után, nem megfelelő a méret esetén elfogadják a visszaküldést akkor is, ha nem tudom ugyanúgy összehajtani, ahogy az eredeti csomagolásban volt?[ Szerkesztve ]
Ha K&H Bank, CIB Bank vagy Wise (TransferWise) ajánlókódot szeretnél, írj üzenetet!
-
scott_free
senior tag
válasz Protonmail #27765 üzenetére
Elég, ha lehetőség szerint szépen összehajtod, ahogy volt. A főbb hajtások úgyis látszani fognak rajta.
Sose volt gondom még visszaküldött ingekkel, pedig nem tudok szépen hajtogatni. -
titán
válasz Protonmail #27765 üzenetére
Teljesen mindegy hogyan hajtogatod össze. A gyári cimkék legyenek meg és kész.
-
trebrona
nagyúr
Elég jó akció: Fundango Spirit téli kabát: [link]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
BS-en akcióváltás volt napközben.
természetesen az drágult ami kosárban volt hagyva fizuig"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Zamasun
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #27771 üzenetére
De miert varsz fizuig, ilyenkor instant provident.
-
robag93
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #27773 üzenetére
Linket meg ki hozza?
-
alexnagy777
csendes tag
Bs-en lehet nyitogatni az adventi ablakokat a főoldalon, ha valaki lemaradt volna róla (napi 1 persze ). A mai kör 10%-os kupon (annyira nem néztem meg, hogy mikre megy).
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz robag93 #27774 üzenetére
[adidas Originals Hyperturf White Grey Orange Men Casual Lifestyle Shoes FZ6580] ez volt 16-ért, sztem vótmá
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
őstag
válasz Mr.Csizmás #27773 üzenetére
Hát akkor nyugi van januárig, amikor majd tényleg lesz leárazás, mert az álleárazáson nem ment el karácsony előtt.
-
meszi85
tag
válasz margithid #27762 üzenetére
Én egy klasszikus Panama Jack [link] bőrbakanccsal faragtam rá.
44 és 45 között vaciláltam és végül a kisebb mellett döntöttem.
44 passzentosnak éreztem, gondoltam annyit bejáratódik, enged, hát nem.
45 ilyen levegősnek éreztem a lépéseket, feles méret meg nincs.
Bakancsoknál figyelembe kell szerintem venni, hogy mivel magas szárú így lépésnél jobban kitámaszt hátul és a lábfejed valamennyit előre csúszik.
Minőségre amúgy nagyon rendben.
AY vétel volt most februárban jó áron 20k (50-60k között szokott menni most 80k felett vannak), valszeg meghirdetem.[ Szerkesztve ]
-
robag93
aktív tag
Ismertek a Deichmannos méhviaszos cipőápolónál jobb ár-érték arányút?
-
pruf
csendes tag
BS #akció?
Ma 10% off kupont adnak advent alkalmából női ruházatra, így elvileg bárki jóárasíthatja...
40k alatt lehet pár embernek már érdekes lesz:
Női Wellensteyn Seacliff Woman kabát (SECW-66) S-M-L méret.
A gyártói oldalon -> linkBestsecret inv. privátban kérhető
-
w.miki
veterán
Impregnáló spray-t használ valaki?
Van ez a cipőm, ami nagyon kényelmes, csak kopik a talpa... SKECHERS Rydock 237282/BBK Fekete
De ebben az esős időben könnyen beázik, belefolyik a víz, nedves lesz a talpa, és nehezen szárad ki. Egész nap vizes talpú zokniban mászkálokAz impregnálás segíthet rajta? Ha igen, melyik Spray-t érdemes megvenni?
Milyen a Deichmann automata IMBOX impregnálás? Azt próbálta valaki?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
-
margithid
veterán
Ezzel a cipőápolóval van valakinek tapasztalata? [link]
Ez puhítja is a bőrt? -
pruf
csendes tag
Ha minőségi bőrápolókat - de igazából közel bármi ami cipővel kapcsolatos terméket - szeretnétek venni, tudom ajánlani Tóth Bőr oldalt (Bp.-n 13. kerületi személyes átvétellel is).
[ Szerkesztve ]
Bestsecret inv. privátban kérhető
-
tomszli11
tag
Valakinek van tapasztalata a Superdry polokkal kapcsolatban.
Sajnos elég nehezen találok magamra normális hosszúságú pólót. 105kg és 190cm vagyok, a legtöbb póló már a boltban a köldökömig ér vagy ami már normális hosszúságú, az meg mint egy sátor.
Köszi előre is a tapasztalatokat. -
Llew
senior tag
válasz w.miki #27788 üzenetére
Ez egy irha felsővel rendelkező cipö. Kb legnagyobb ellensége az eső. Max szaraz hűvös időre való. Ha mar egyszer elaztal benne annyira, hogy beázott, akkor az rohadtul nem hasznalt neki. Vagyel jozzá egy velur ápoló kefét (vekony kemenynsörtés, amivel ujra fel lehet bolyhosítani a bőrt. Impregnaló használ neki, de akkor sem javasolnam rendszeresen esős időben hordani. Illetve barhogy is impregnálod (te sprayvel vagy automataban) azt időnként meg kell majd újitani, így a spray költséghatékonyabbnak tűnik.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
almafa42
aktív tag
#akció ESL webshopban - nem ruha márka, esport versenyeket szerveznek, azokhoz kapcsolódó merchandise-ról van szó
60-70-80% kedvezménnyel elérhető sokféle ruha. Van ESL pólóm, kíváló minőség, feltételezem (illetve kommentek alapján) a többi is az. Én a pénztárcámmal szavaztam az előbb 100 EUR felett ingyen szállítanak Magyarországra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest