- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erh75
tag
válasz promagus00 #2201 üzenetére
Köszönöm
-
MittuDomain_
őstag
Helló!
Ha a Cropp-os rendelésem állapota elküldve, az ugye még nem jelenti azt, hogy mehetek is a boltba átvenni, arról kapok majd külön emailt?
Köszi!
szerk:
első rendelés innen, nincs még velük tapasztalat[ Szerkesztve ]
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Taci
addikt
válasz MittuDomain_ #2203 üzenetére
Nekem "Completed" az állapot, de még nem kaptam értesítést, hogy mehetek érte. (Áruházi átvételt kértem.)
[ Szerkesztve ]
-
ph2012
senior tag
Sziasztok.
A mostani műszálas téli kabátomba nagyon beleizzadok. Tudnátok ajánlani olyan téli kabátot amibe nem izzad bele az ember? -
petipetya
nagyúr
Ár/érték arányban olyat érdemes választanod, ami kívül pamut, és csak belül poliészter.
Tavalyi kabátom, kívül-belül poliészter:
- vízálló (!)
- szélálló
- könnyű letakarítani egy vizes ronggyal
- meleg (felvétel után azonnal)
- nem szellőzik: metrón szó szerint rárohad az emberre
Külső munkához jó lehet, de egy magamfajta irodai dolgozónak már sok.Idei kabátom, kívül pamut, belül poliészter:
- nem vízálló, esőben cinkes, de a sűrű havazást bírta, ám meleg helyre érve azonnal le kell söpörni, nehogy beleolvadjon
- mérsékelten szélálló
- érzéssel szabad letakarítani
- meleg (felvétel után pár perces gyaloglást követően melegszik be)
- szellőzik: metrón nem izzadok bele
Eső ellen szükséges hozzá egy ernyő, a havazással nincs gond, a szél ellen pedig alá lehet öltözni. Irodába a pamut pulcsi a nyerő alatta, és a polárral sincs gond, ám a pamuttal az igazi.Mindezek mellett szerintem derékban legyen hosszú, hogy ne fázzon a veséd. Ilyenem van éppen:
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Piftuka
veterán
válasz xcvbxcvb #2199 üzenetére
"Milyen másik cégeket láttál ? Megírnád a nevüket esetleg ?"
Őszintén szólva nem jegyeztem meg a nevüket.
A FB-on "böngészés" közben dobta fel őket, reklámként, miután a QWERTEE adatlapját olvasgattam.
Valószínűleg Neked is feldobja a hirdetéseket, ha így teszel.
Azért, ha ismét beleakadok a reklámjukba, akkor természetesen megosztom itt.
(Annak pedig örülök, hogy visszakaptad a pénzedet!)
"Aquila non captat muscas."
-
Nikaré
őstag
Kérdezek a rutinosoktól
Zara rendelésem lenne, innen még nem rendeltem, most regisztráltam az oldalukra.
Amin megakadtam, hogy egy cipőt tettem kosárba és fizetésnél nem lehet kiválasztani, boltban fizetést.
Tehát előre utalok és majd csak próba után derül ki, hogy jó e?! Ok, de ez megint egy procedúra a visszautalásra. Vagy helyben visszafizeti a Zara?
A másik aggályos kérdésem. Mivel nincs MasterCard -om ezért (más típusú kártyámról) IN Card lehetőségnél beírhatok kártyaszámot és CVV kódot!! Szerintetek ezt megtegyem?[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
igen. ellenben visszavihető boltba az officeshoessal ellentétben. plusz felpróbálhatod nyilván előtte boltban, mielőtt berendeled. boltban visszafizetik, nem kell az utalásra várni.
az utolsó részt nem értem. 2019ben legyen már egy rendes kártyád, ez azért nem nagy elvárás"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
petipetya
nagyúr
Még mindig cipőméret mizéria. Légyszi segítsetek abban, hogy leírjátok ezeket (privátban is jó, ha nem akarjátok nyilvánosan):
- talphossz
- EU cipőméret
- használt sportcipő vagy nyári cipő mérete és márkája
"nincs rá lezsóidő"
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Valaki nem tud/látott esetleg hazai boltban akciós női műbőr kabátot? Ilyen 10k körüli áron nagyjából.
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
titán
A fashiondays webáruházzal milyenek a tapasztalataitok? Eredetiek a termékek, újak stb? Farmert nézegetek itt is.
Esetleg az otto- n és ezen kívül ismertek olyan webáruházat, ahol nagy a választék és korrekt hely?
Köszönöm!
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez nem ennek a forumnak a témája, de ha kapnék rá választ az nagyon jó lenne.
Esetleg azt tudja valaki, ha megrendelek egy cipőt egy Sportfactory boltba, amit egy másik üzletükből vagy központi raktárból szállítanak a bolta, akkor van lehetőségem megvásárlás előtt felpróbálni az üzletben, vagy ilyenkor milyen lehetőségeim vannak?
Köszi! -
marsu.
senior tag
-
-
Azie
őstag
válasz Mr.Csizmás #2237 üzenetére
fazonra gondolom a keskeny lábfejű ecsethajú kis b****k a célközönség, szóval "biztos" kényelmesek ^^
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
válasz Mr.Csizmás #2239 üzenetére
a levisre utaltam, de ez is ua. kategória
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
petipetya
nagyúr
A Newfeel márkát ismeritek, van vele tapasztalat? Ma munka után átvettem a tavaszi zoknimat, és benéztem a Decathlonba, mert a honlapon felfigyeltem a Newfeel Nakuru Confort-ra (elírták a comfort-ot?). Nem értem ezt a cipőt, mert a 41-es méretnél 26 cm belső talphosszt írtak, de a próbalépések alapján nagyobb annál, plusz a betétet kivéve ugyanúgy 27 cm, mint a 42-es méretű vadászbakancsé. A 40-es meg olyan fura volt már, nem kicsi csak nem éreztem komfortosnak.
A Newfeel HW 540 gyaloglócipő nagyon kényelmes volt a 41-es méretben, mintha egyenesen a lábamra gyártották volna. Viszont ez olyan semmilyen kinézetű, és az értékeléseknél többeknek elkopott a belső sarokrész.
A Newfeel Nakuru Novadry-t csak most láttam a honlapon, lehet ez még megérne egy próbát a lábra holnap.
"nincs rá lezsóidő"
-
123xyz
aktív tag
válasz petipetya #2248 üzenetére
Nekem jelenleg is Nakuru van, 1 és negyed éve. Nem túrázni szoktam benne, hanem mindennapos használatban van, egyelőre semmi baja
De tényleg, ahogy előttem is írták, ez a Decathlon saját márkája, 2 év garancia van rá, szóval egy próbát simán megér, ha kényelmes. Amennyiben pedig a 2 év alatt bármi baja lesz (mondjuk válik el a talpa), akkor visszaadják az árát.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- További aktív témák...